Skip to content
44 reacties
17196 weergaves

Topless zonnen op het strand deze zomer ja of nee

Ik wil graag deze zomer topless zonnen op het strand. Nu heb ik een vraagje.... wel of niet doen. Ik moet er wel bij vertellen dat ik best grote borsten heb, maar niet zo dat ze erg hangen. Wat denken jullie?

22 jaar
7 jaren geleden

44 Reacties

  • ik vind wel mooi vrouw topless moeten wel beetje mooi eruit zien

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Iedereen mag het zelf weten. Ik zwem zelfs topless er word nooit iets van gezegt. Mijn vrienden hebben er geen problemen mee, maar als ik ren of voetbal moeten ze wel eens lachen omdat me borsten dan bewegen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hé meisje (nou ja, vrouw toch eigenlijk?) van 22, dat is precies wat mijn vriendin deed: haar BH en topje thuis laten, zodat ze niet terug kon. Zo overwon ze haar schroom en wil nu niet anders meer en dan nog het liefst naar een naaktstrand of camping e.d. zodat haar broekje ook uit kan. Heerlijk om zo in alle vrijheid te kunnen zonnen én rondbanjeren, zeker ook voor mij! Het begint voor haar bij topless en daarna....Hopelijk vinden jullie het net zo fijn als wij.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Net terug van Ibiza, veel meiden liggen daar topless te zonnen al dan wel in string. Zelf als jongen ook lekker in men string gelegen op het strand.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Dag jongen van 22. Mijn broekje gaat ook wel uit hoor; maar dan wel alleen op het naakstrand waar iedereen in zijn blootje loopt. Ik denk dat deze topic vooral gaat over topless gaan op een textielstrand. Ik kan alle meiden maar mijn ervaring delen. De eerste maal als je je topje uitdoet in het openbaar moet je toch wel een beetje schroom overwinnen. Je moet je eigen grenzen een beetje verleggen. Maar het werkt heel bevrijdend. Geen topje meer dat niet op zijn plaats blijft zitten, de heerlijke warmte van de zon en de verkoeling van het water op je blote borsten. Na enkele minuten wil je al niets anders meer. En dat je bekeken wordt, dat hoort erbij maar daar raak je ook heel snel aan gewoon. Dus meiden, gewoon doen, laat die topjes thuis en ga gewoon lekker alleen maar met een broekje aan het strand op. Groetjes, 'meisje van 22'.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Nu het broekje nog meisje van 22 en je ligt heerlijk bloot op een (naakt)strand streeploos bruin te worden. Het geeft mij een heerlijk bevrijdend gevoel en de mensen op een naaktstrand (en zeker een naturistencamping e.d.) zijn over het algemeen heel aardig en vriendelijk, zelfs als ik een stijve krijg blikken of blozen ze niet. Leven en laten leven lijkt een goed motto of zoals ze zeggen 'blootgewoon'.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je het eenmaal gewoon bent om je bovenstukje uit te laten en met je tieten bloot te gaan; voelt het echt vreemd aan als je dat topje terug moet aandoen. Altijd lekker topless voor mij!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Naakt recreëren went heel snel en dan vindt je het vervelend dat je weer kleren aan moet!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Het voelt apart zonder bikini.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ben nog nooit in een sauna geweest mij te warm

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Heel goed meisje van 14, dan ben je ineens van alle problemen die je met bloot zijn kan hebben af! Lekker vrij in je blootje in de sauna, heerlijk.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga voor het eerst naar de sauna zondag dan wordt het mijn eerste keer.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, ik houd wel mijn bovenstukje aan.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom niet? in de zomer aan het strand in Frankrijk niks anders gezien. Zelf lig ik als jongen in een zwemstring op het strand heerlijk.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het wel mooi van onze cultuur dat we over het algemeen elkaar respecteren in onze keuzes. Het zijn de minder fijne mensen die moeilijk gaan doen over wel of niet blote borsten. Wat mij betreft mag iedereen bloot rondlopen, heel Nederland een nudismeparadijs, moet je eens kijken wat dat voor de sfeer doet.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Zoals ik hier al zei; ik heb hele kleine tietjes, AA-cup. Ik draag ook nooit een bh, want dat heeft geen enkel nut voor mij. Waarom zou ik dan op het strand een topje moeten dragen? Omdat mijn blote tepels niet mogen gezien worden? Ik heb mijn tepels trouwens laten piercen om mijn kleine tieten meer te accentueren. Dus dat mag toch gezien worden. Een topje is voor mij een onding dat mij alleen maar hindert. Dus ik ga altijd lekker topless omdat ik mij daar goed bij voel. Als er mannen zijn die daar op geilen, dan is dat ook nog eens leuk voor hun. Het kan mij echt niet schelen als ik bekeken wordt omdat ik met mijn tieten bloot loop, hoor. Dus meiden, als jullie twijfelen over topless op het strand; gewoon doen zou ik zeggen. Laat dat topje gewoon thuis. Na een paar uren ben je het gewoon en vind je het de normaalste zaak van de wereld.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben naturist dus ga gewoonlijk naar het naaktstrand en daar zie je zoveel borsten, kutten en pikken dat het je na een paar minuten al niets meer doet. Bloot slaat dood is het gezegde toch en dat klopt. Toen ik zo'n 16 jaar was kreeg ik heel vaak een stijve en had dan bekijks van veel jongedames. Dat is toch hetzelfde als naar de dames kijken alleen zie ik niet of ze een natte kut krijgen, helaas. Zou wel leuk zijn en staan we quitte! Maar zonder gekheid: ga lekker topless of helemaal bloot, wat je wil. Wat die jongen van 16 lult over strafbaar, die moet de NL wetgeving er nog eens goed op nakijken. Je mag overal naakt recreëren zolang je niet vanaf de openbare weg zichtbaar bent of aanstoot geeft.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga altijd topless op het strand. Ook als ik ga zwemmen heb ik alleen maar mijn broekje aan. Ik heb hele kleine tietjes (AA-cup), maar mijn tepels zijn gepiercet. Vorig jaar op een dag op het strand in Blankenberge was ik de enige die met blote tieten rondliep. Toen werd ik wel bekeken natuurlijk. Maar dat kan me niet schelen. Ik wil me vrij voelen en ik wil geen witte driehoeken op mijn lijf. En mijn vriend vond het ook leuk dat andere mannen op mij liepen te geilen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het wel tof om een meisje topless tegen te komen op het strand

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben nu een aantal malen met vriend naar het naaktstrand geweest. Heerlijk gewoon. Natuurlijk zijn ook daar mannen die naar je zitten te kijken is helemaal niet erg. Vind het wel een compliment als ze lang naar je kijken. Ook daarvoor ga je een beetje er naar toe he? Kijken en bekeken worden toch?

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten