Skip to content
3 reacties
2139 weergaves

Sexy lingerie

Hey iedereen! Ik heb even jullie advies nodig. Ik wil graag zo'n setje sexy lingerie (je weet wel zo'n bustier met jaretellen) kopen, maar nu is het punt dat ik nogal euhm, laat me zeggen puur natuur ben daar tussen m'n benen. Nu zijn al die setjes die ik mooi vind met een string en vraag me nu af of dat wel nog sexy gaat zijn. Als onderbroeken draag ik altijd hipsters, ook bikini is hipster. Wat denken jullie? Wat zouden jullie kopen? Groetjes

23 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Als je vriend het ook mooi vindt kun je ook gerust die string aantrekken. Ik denk dat hij het niet erg zal vinden als het dan aan de voorkant niet helemaal bedekt is. Je weet dat hij er niet op zal afknappen. :) Misschien vindt hij het juist leuk om te zien dat je zoveel schaamhaar hebt dat je string niet alles bedekt! Je vestigt met zo'n string juist de aandacht op iets wat hij al heel sexy en geil vindt.

    Maar ik kan me voorstellen dat je het zelf wel mooier vindt als het wel helemaal bedekt is, in dat geval zou ik toch op zoek gaan naar een (bijpassend) sexy slipje of hipster, een beetje afhankelijk van hoeveel schaamhaar je hebt. Bij sommige vrouwen groeit het tot in de liezen, dan zal ook een slipje nog steeds niet alles bedekken. Sexy slipjes zijn er genoeg bij lingeriezaken en bij veel setjes heb je ook wel de keuze tussen een string of slipje. Een sexy hipster zal wat lastiger te vinden zijn. Maar bij een goede lingeriezaak moet je wel kunnen slagen, zeker als je het ook gaat passen voor je het koopt. Je bent alleen wat meer beperkt in je keuze, maar dat is nou eenmaal zo als je een harige poes hebt en je niet wil scheren. Veel lingerie en badkleding is simpelweg te weinig bedekkend. Ik ben ook wel eens met mijn vriendin meegeweest toen ze een bikini ging kopen, maar toen had ze ook al heel wat bikinibroekjes gepast voor er eindelijk eentje bij was die net breed genoeg was bij het kruis en haar harige poes wel helemaal bedekte. Ondanks dat je bij het passen van lingerie vaak over je onderbroek heen moet passen zou ik dan toch je onderbroek uittrekken voor je gaat passen, je wil toch goed kunnen beoordelen of alles bedekt wordt.

    Hoe dan ook, uiteindelijk moet jij je er goed en sexy bij voelen. Als jij je niet sexy voelt in een string waar het haar aan de zijkanten uitsteekt moet je natuurlijk geen string dragen.

    En wellicht is scheren toch een optie, je hoeft natuurlijk niet gelijk voor helemaal kaal te gaan. Mijn vriendin scheert in de zomer soms wel omdat ze dan vaker strings draagt en het schaamhaar dan irritant vindt. Dan scheert ze alleen de zijkantjes en de schaamlippen, zodat er een iets kleinere driehoek overblijft die wel helemaal bedekt wordt door haar strings. Maar als je vriend echt van harig houdt zal hij het waarschijnlijk jammer vinden als je gaat scheren, zelfs al is het maar een klein deel dat je weghaalt. Zoiets zou ik dan toch eerst met hem bespreken.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongen23, bedankt voor je reactie.
    Ik vind mijn schaamhaar wel sexy ja, maar vooral ook praktisch, laat maar gewoon lekker groeien.
    Scheren wil ik dus niet echt, en vooral mn vriend wil dat niet, hij is helemaal voor harig daar beneden. En zoals je heel terecht opmerkt, als scheren wel een optie was geweest, had ik de vraag niet gesteld ;-)

    Zou natuurlijk de string kunnen laten liggen, en iets anders, of juist niets van onderbroekje aandoen.

    Nog meningen/tips/adviezen?

    Grtjs

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Of het sexy gaat zijn, tja. Vind jij je schaamhaar zelf ook sexy? Dan is er niks mis mee. Uiteindelijk zal zo'n setje ook uitgaan en dan is je haar hoe dan ook te zien.

    Mijn vriendin heeft ook harige poes en als zij een string draagt bedekt dat ook niet al haar schaamhaar. Ze draagt soms strings, maar meestal hipsters. Ze heeft wel een paar sexy lingeriesetjes, geen bustier en jarretels maar gewoon beha's met bijpassende slipjes. Die slipjes bedekken net wel alles, al heeft ze ook een setje met een doorschijnend slipje waarin je haar schaamhaar goed kan zien zitten.

    Mijn tip is dan ook om toch verder te kijken naar een setje met een gewoon slipje dat wel alles bedekt, ik denk dat dat toch mooier is als je een harige poes hebt. Je zou de boel natuurlijk ook kunnen scheren, in ieder geval alles wat buiten de string komt, maar ik neem aan dat je dat niet wil, anders zou je hier deze vraag niet gesteld hebben.

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten