Skip to content
11 reacties
1866 weergaves

Ik kan het niet laten

Mijn broertje en ik slapen samen op de zolder dat onze slaapkamer is en wij spelen er ook altijd. Ik vind het altijd fijn als mijn broertje bij mij slaapt. Maar de laatste tijd slapen wij naakt want dat vinden wij spannend. Mijn broertje is drie jaar jonger dan ik. En een tijdje terug toen hij sliep heb toen had hij een stijve en toen heb ik eraan liggen voelen en hij werd niet wakker. Maar na drie dagen toen werd hij er wel wakker van en toen kwam hij ook meteen klaar. Nu wil mijn broertje dat ik het iedere dag bij hem doe maar dan als hij wakker is.

14 jaar
7 jaren geleden

11 Reacties

  • ik denk dat als je het met je broer of zus doet dan ben je echt niet goed bij je hoofd en moet je snel geholpen worden.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind: van je familie blijf je af! Er kunnen hele erge dingen gebeuren en het is nog raar ook. Zoek een vriendje of ga lekker zelf rukken of vingeren maar doe het NIET met je zus of broer!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb sinds een half jaar ook sex met mn broertje. ik ben aan de pil dus maakt niets uit. meestal doen we het na schooltijd voordat onze ouders thuiskomen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • meisje 14 jaar vraagje heb je het met je vriendje gedaan of met je broetje normaal trek ik elke dag af maar lig in het gips mijn zus is 15 jaar die trekt mij elke dag af

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook een broertje waar ik niet af kan blijven. Het scheelt al dat we thuis altijd bloot zijn. Hij is 12 en meisjesgek. Ik zou wel verliefd op hem kunnen zijn....

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga geen preek geven want ik kan je toch niet tegenhouden, maar wees wel een beetje voorzichtig. Je kunt wel stilletjes aandoen, maar er kan een dag komen dat jullie wel betrapt gaan worden. En dan zijn jullie ouders echt niet blij en dan zal jij als de boosdiener gezien worden omdat jij de oudste bent en beter moet weten.
    Sowieso zou ik je aan willen raden om naast de pil ook condooms te gebruiken, voor alle zekerheid. Ook al is de pil misschien voor 99,9 procent betrouwbaar, en je wilt echt niet zwanger worden van je kleine broertje, dan heb je helemaal wat uit te leggen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Hij vindt het fijn en ik vind het fijn.   Wij vertellen het lekker tegen niemand.   En mijn ouders komen er niet achter want wij doen het stilletjes.   Maar omdat ik het nu bij mijn broertje doe wil ik dat hij ook bij mij voelt.   Van de zomer had ik mijn eerste vriendje en toen zei mij moeder dat ik aan de pil moest. En dat is nu wel handig want gisteren hebben wij het gedaan en nu wil mijn broertje iedere dag. En ik wil het ook.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • als het fijn is waarom niet

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Beter niet. Het is je broertje! Seksuele gevoelens hebben is normaal, maar ik vind dat je dat gewoon niet bij familie doet... Zeg maar tegen je broertje dat 'ie het bij zichzelf moet doen, maar laat elkaar verder met rust. Dit gaat anders problemen geven nu of later.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Of broer en zus aan elkaar mogen frutselen of niet, zolang ze dat allebei willen (!!!), daar bemoei ik mij niet mee. Maar ik zou het niet doen. Het risico is dat je zo overweldigd wordt door je lusten dat je niet meer tijdig kan stoppen. En dat je zwanger raakt. Dan zit je met een serieus probleem als je aan je pa en ma moet gaan uitleggen van wie het is. En op school...

    Je kan natuurlijk ook de pil gaan vragen aan je ma, maar ik denk niet dat ze enthousiast gaat zijn als je zegt waarom...

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is wel een beetje incestueus natuurlijk en dat zullen je ouders niet goed vinden. Anderzijds, als jullie het allebei lekker vinden, tja, maar ik zou erg oppassen dat niemand het merkt want dan zijn de poppen aan het dansen denk ik! Dus eens goed over nadenken of je dit wel wil, lijkt mij.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten