Skip to content
10 reacties
2884 weergaves

Seks met leraar

Ik heb seks met mijn leraar van school.   Ik zit op het VMBO en hij is heel aardig altijd.   Van de zomer heefthij mij met de auto thuis gebracht en in de auto hebben wij zitten zoenen en omdat mijn moeder niet thuis was heb ik hem binnen gelaten en hebben wij in mijn slaapkamer seks gehad. Voor mij was het de eerste keer. Wij hebben nog steeds seks maar het moet wel altijd in het geheim gebeuren.   Zijn dochter is net zo oud als ik en ik ben vriendin met haar, en wij waren al vriendinnen voordat ik het met haar vader deed. Wat moet ik doen?

14 jaar
7 jaren geleden

10 Reacties

  • zo lang je er geniet van hebt niets

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Pas als je 18 wordt ben je meerderjarig. Ik wil je leraar zeker geen pedofiel noemen, waar hier al erg snel mee wordt geroepen, maar hij hoort van je af te blijven. Een leraar weet als geen ander dat seks met een minderjarige uit den boze en strafbaar is. Hij riskeert dus erg veel. Stoppen hiermee dus, is voor beide partijen uiterst belangrijk!!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Seks voor je 16e terwijl de ander buiten je eigen leeftijdsgrens valt is simpelweg illegaal. Of je het nou leuk vind of niet. De wet is de wet.

    Verder stoppen, stel iemand komt er achter, dat creëert een hoop onheil rondom dit onderwerp wat volledig logisch is. Hij is meerder jarig en jij bent minderjarig. Mag niet PUNT.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Oké, nu klinkt het misschien leuk om seks te hebben met hem. Maar denk heel goed na over de gevolgen: je zult nooit anderen over deze relatie kunnen vertellen, want dan kan hij allereerst ontslagen worden en bovendien de gevangenis in gaan, omdat hij seks heeft gehad met iemand onder de zestien. Zelfs al bedoelt hij het oprecht goed, dit is gewoon ontzettend riskant. Pas sowieso goed op: zoals ik al zei, misschien bedoelt hij het echt goed (hoewel ik het dan nog steeds onverantwoord vind), maar je weet niet wat er in zijn hoofd omgaat. Ook het feit dat hij als leraar een gezagspositie over je heeft, zorgt ervoor dat hij je mogelijk tot dingen kan dwingen die je eigenlijk niet wilt.

    Dus wat ik je aanraad is om in ieder geval op te houden met seks met hem - dat is voor jullie beiden het beste. Als jullie echt verliefd op elkaar zijn, wacht dan in ieder geval tot je boven de zestien bent en van school af bent, zodat het legaal is. Zoals het nu gaat, is het erg onverstandig. Ik kan me voorstellen dat het lastig is om te stoppen, zeker als je echt gevoelens voor hem hebt, maar het is het beste om te stoppen. Als dit ooit ontdekt wordt, dan heeft je leraar in ieder geval een groot probleem...

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • STOPPEN!!

    Dit is fout!
    Hij is fout!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja hij zegt ook dat hij van jonge meisjes houdt.
    Maar hij doet het alleen omdat ik het ook wil.
    Dan maakt het toch niet uit.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom komt dit verhaal me weer ongeloofwaardig voor?
    En als het al waar is.... stop er dan meteen mee!
    Je haalt je waarschijnlijk allemaal moeilijkheden op de hals, die je nu nog niet kunt of wilt overzien.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou er mee stoppen.
    Die man is smerig bezig.
    Die vent is een vieze pedofiel.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ok.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hou het aub geheim. Zeker niet tegen zijn dochter vertellen.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten