Skip to content
8 reacties
165 weergaves

Hulp gevraagd

Hayyy, ik heb een kleine vraag of ja klein ik heb nu afgelopen jaar al een paar keer een vriendin gehad en elke keer gaat het uit tussen 2-3 weken (ik heb het nog nooit uitgemaakt) ik doe altijd zo aardig als ik kan beste beentje voor ik help haar super graag etc ik zet alles op Alles om haar happy te houden eigenlijk wat een jongen moet doen maar alsnog gaan ze vreemd worden verliefd op een ander etc ik wil graag hulp hoe ik een serieuze realatie kan beginnen alvast hartelijk bedankt.

16 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • m18 kijk dat soort reacties verwachte ik heel erg bedannkt

    :)

    Scrhijver

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien ligt het aan mij, maar ik val zelf juist niet op mensen die zich heel stoer gedragen. Als ik jou was, zou ik me nu niet al te druk maken: vaak krijgen mensen pas op latere leeftijd echt een serieuze relatie, dus je toekomst is echt niet hopeloos als je nu nog geen vaste vriendin hebt. Ik snap wel dat het frustrerend is; misschien zijn die ex-vriendinnen van jou alleen gewoon veel minder aan een serieuze relatie toe dan jij, wie weet. Maar ga je inderdaad vooral niet aanpassen: misschien ligt het probleem meer bij wat je exen willen dan hoe jij je gedraagt.

    En wat player zijn betreft: ik denk dat het in vaste relaties juist nuttig is om niet zo afstandelijk te zijn, maar juist, zoals jij volgens mij doet, voor de ander klaar te staan. Niet dat je jezelf weg moet cijferen voor de ander, juist niet, maar je moet om elkaar geven en je inzetten voor elkaar. Als het je puur om seks gaat, levert het misschien iets op om een badboy te zijn, maar in een langdurige, serieuze liefdesrelatie denk ik niet dat het heel zinvol is. Je moet elkaar dan kennen en vertrouwen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • J15, schrijver hier,

    je gaat tegen elkaar in op je tekst een leven hebben versta ik onder sport vakantie leuke hobbys en intressante dingen om over te vertellen em ik ben en zal nooit ne player, badboy what ever worden om een meisje te krijgen ik ga mezelf niet verranderen daarom krijg ik super veel vrinedinnen maar geen echte relatie omdat ze me geweldig vinden hoe ik sta voor mezelf dat ik voor niemand verrander en tuurlijk ze vinden me cute en alles ook soms zoenen en knuffelen maar niet goed genoeg voor vriendje en soms hoor ik gwn van exen of meiden die ik ken van vrienden hoe kan het dat jij geen relatie hebt of lange relatie, mijn langste relatie is nu 2,5 weken dus als je dat een beetje allemaal snapt

    alsnog bedankt voor je reactie

    groetjes schrijver

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Yo kerel,     Ik snap het probleem, ik had het zelf eerst ook..   En het is misschien vreemd, maar toch echt zo..   Meisjes vallen op een jongen die een LEVEN heeft! En dus zo nu en dan iets beters te doen dan altijd voor haar klaar te staan en haar voetveeg te zijn. Meisjes vallen op gasten met standaarden, batboys, players. Heb je ooit een player gezien die alles deed wat zn chicks zeiden dat ie moest doen?? Nope, ik ook niet! En het is echt niet de bedoeling dat je een lul bent, maar probeer een keer het voorzichtig met haar oneens te zijn! Meisjes vinden het doorgaans erg fijn om gasten in de buurt te hebben die het vuile werk voor ze opknappen (huiswerk enzo..), maar ondertussen neuken ze de players! gasten met zelfvertrouwen dus! Als je me dan nog niet gelooft, zoek s op internet op wie er ECHT verstand van hebben! Ik raad de gasten van versiercoach aan, ze hebben gratis blogs en videos.   P.S. ik heb sinds ik dit probeerde 5 maanden een vriendin gehad, en op school hebben chicks codenamen voor me...     Veel succes verder!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • J17 dit is de schrijver et is best dom wat daar staat ik heb altijd volle 100% respect en reageer super snel drm vinden ze mij ook leuk ik laat ze niet zitten als ze me nodig hebben dus jah ik ga niet wie ik ben van persoon aan de kant duwen

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bent veel te braaf denk ik, dan is het spannende er snel vanaf. Je moet je vriendin een beetje teasen, het gevoel geven dat ze moeite moet doen om jou te houden. Ook al zegt jouw gevoel dat je het liefst elke vrije minuut bij haar wil zijn, toch niet doen. Blijf afzonderlijk van haar je eigen dingen doen, alleen met jouw vrienden dingen ondernemen zonder haar erbij. Als zij jou appt niet steeds direct terug appen maar af en toe pas een uur of twee later. 'Sorry ik was even druk.' Niet altijd alles volgens de regeltjes, een klein beetje buiten de lijntjes op z'n tijd dat houdt t spannend. Succes!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • J14, ben ik ook niet mezelf zijn is juist het beste voor haar willen enzo dus ja idk wat ik fout doe een vriendin van mij zei zelfs(en ex zei dat ook) je bent zo lief en aardig geworden de laaste tijd wie zou het met jou nu uitmaken

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Probeer niet al te enthousiast te doen maar blijf gewoon jezelf

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten