Skip to content
7 reacties
5219 weergaves

Plassen...

Oke ik heb heel lang getwijfeld of ik dit wilde plaatsen maar doe het nu toch. Al een tijdje raak ik steeds meer opgewonden van filmpjes van plassende mensen. Dit begon toen ik per ongeluk bij zon filmpje kwam maa sindsdien zoek ik er echt naar. Het is nu zo erg dat ik heel erg opgewonden raak van het idee om buiten te plassen, of in mn broek te plassen.. Ik schaam me erg maar aan de andere kant blijf ik het maar opzoeken. Zijn hier mensen die hetzelfde probleem hebben? Graag geen reacties van opgewonden jongens.

20 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Onderdrukken heeft niet echt zin, denk ik. Overigens heb ik zelf niet zoveel met broekplassen dus daar zitten geen moeilijkheden.

    Wat betreft buiten plassen is er over het algemeen niemand die het merkt, dus wat dat betreft is onderdrukken ook niet echt nodig.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hier topicstarter weer.
    Het probleem dat ik heb is dat ik het zelf niet echt oké vind dat ik er opgewonden van wordt. Daarom vroeg ik me af of meerdere mensen dit nog onderdrukken of iedereen het van zichzelf accepteert.
    In de douche plassen deed ik al lang, dus dat was geen obstakel. Vandaag heb ik voor het eerst een beetje in m'n broek geplast, niet heel veel maar wel in de douche staand.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap je niet goed, waarom noem je het een probleem om opgewonden te raken van plassende mensen?
    Wat houd je tegen om het eens te dóen, ergens buiten plassen? Oké, het weer is er nu minder naar, maar neem schone kleding mee als je niet alleen wilt plassen met je slip op je nekels maar ook dat je je broek wilt natplassen, en verkleed je ter plekke. Dat is op zich trouwens ook al opwindend, denk ik toch.
    En ja, heel veel mensen, jongens maar zéker ook meiden, vinden dit heel opwindend, al zullen er minder zijn die het ook echt doen. Ga je plassen dan is wijdbeens staand plassen ook een mooie uitdaging, probeer dan je bekken te kantelen zodat je zo ver als mogelijk voor je uit plast, zonder jezelf te bespatten. Oefenen kun je trouwens ook in de douche.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is zeker niet raar. Ik heb ook ooit eens zo'n filmpje gezien dat een meisje ergens buiten op de grond plast. Op 1 of andere manier vond ik dit echt opwindend en nu zoek ik best veel van dit soort dingen op. Persoonlijk vind ik alleen het plassen opwindend en dan ook alleen bij vrouwen. Ik vind het daarentegen wel vies om te zien als meiden of mannen over elkaar heen plassen. Gewoon op de grond ergens wildplassen of meiden die in het openbaar ergens in hun broekplassen is echt opwindend om te zien.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hier topic starter. Bedankt voor de reacties...
    In ieder geval fijn om te horen dat het meer voorkomt. Ik heb niet echt een voorkeur tot nu toe. Al vond ik laatst een video van een meisje die over zichzelf heen plaste echt geweldig. Ik zal hier maar niet te veel details vertellen.
    Hoe gaan de mensen die er last van hebben mee om? Onderdrukken of ga probeer je dingen uit?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Is inderdaad vrij veel voorkomend, heb het zelf ook. Je hebt het over plassende mensen, heb je voorkeur voor mannen of vrouwen of maakt je dat niet uit?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Is een best veel voorkomende fetisj hoor.
    Ik vind het geil om plassende meisjes te zien en buiten te plassen.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten