Skip to content
6 reacties
123 weergaves

Altijd goed op de vraag Hoe gaat het?

Wat zouden jullie er zelf van vinden als iemand altijd 'goed' antwoord terwijl je duidelijk ziet dat het niet goed gaat? Maak je je dan extra zorgen en ga je dan proberen dat diegene eerlijk tegen je wordt of stoot je jezelf dan van diegene af omdat ze toch niet eerlijk antwoord geeft?

15 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik denk dat als het een vriend is dat je er gewoon over moet beginnen en dat je moet zeggen dat je je zorgen maakt. Daar zijn vrienden toch ook voor?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dit altijd zo'n kut vraag echt zo'n standaard kut vraag waar niemand zin heeft om antwoord op te geven

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik zou zien dat het niet goed met die persoon ging, zou ik denk ik wel zeggen dat ik er voor die persoon zou zijn áls hij/zij erover wil praten. Maar ik zou hem/haar niet dwingen om uitleg te geven.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is te zien wie en als ze moeilijk beginnen doen dan is het meestal de andere die toch zijn zin krijgt door het niet op te geven het doet dan meestal toch deugd bij mij

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is een standaard antwoord bijna van iedereen, in sommige situaties willen mensen vertellen hoe het echt gaat, maar niet iedereen is het zo!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Toevallig kom k hier , maar k ben depri en als iemand vraagt Hoe gaat t ?? Ja dan zeg je maar goed terwijl dat nie zo is.. k persoonlijk vind t fijner dat je me dan mee rust laat en niet door met dat onderwerp doorgaat

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten