Skip to content
13 reacties
8042 weergaves

Broekplassen

Op school komt het wel eens voor dat ik in de les al een tijdje moet plassen, en het dan ophoud tot de pauze. Omdat het dan altijd druk is bij de meiden-wc's moet ik daar dan een tijde in de rij staan, en soms moet ik dan zo nodig dat ik al een paar druppels in m'n broek plas. Gelukkig is vaak alleen m'n onderbroek nat en zie je het niet op m'n broek, maar pas had een meisje bij het omkleden met gym een natte plek in m'n onderbroek gezien. Ze vroeg of ik nog niet zindelijk was ofzo... Hebben meer meiden hier last van?

16 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Dat gebeurt niet alleen bij meiden hoor ook bij jongens ??

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @ meisje van 15: is er een aantoonbare reden voor je incontinentie? best vervelend voor je

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb iets van 8 keer per maand een nate broek gehad ..... Aan het einde van de maand kwam ik tuis en me moeder en vader Zijden dat we naar de dokter moesten... De dokter kwam er achter dat ik in ontidentie had draag nu dus luiers

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @ meisje van 16:

    Dat is knap lullig van je moeder! Alsof zij nog nooit een ongelukje heeft gehad....

    Niets van aantrekken en gewoon zo doorgaan.
    Kan gebeuren, het heet niet voor niets een ongelukje

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje19 Hoeveel is het dan meestal bij jou? Alleen je onderbroek of ook op je broek/panty? En je zegt dat je niet door een ander meisje betrapt bent, maar is het wel eens door je ouders gezien ofzo? Mijn moeder merkte pas op toen ik op in mijn onderbroek naar de badkamer liep dat er een aardige zichbaar natte plek zat. Ze keek me verbaasd aan, ik vertelde dat ik een klein ongelukje had gehad op school. Toen vroeg ze of ik de weg naar de wc's daar niet wist ofzo. Ik heb niks meer gezegd en ben maar de badkamer ingegaan, ik schaamde me wel echt...

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Helaas herkenbaar, een beetje piesen al voordat je op toilet zit. Als je zit voel je geen aandrang, maar als je dan moet, dan moet je ook écht, zó onhandig. Ik ben nog nooit door een ander meisje betrapt, maar voel me dan altijd wel een beetje viezig. Soms zorg ik dat ik een schoon broekje bij me heb al. Maandverband vind ik rottig zitten, en ach, die paar keer per maand dat ik het net niet helemáál droog houd.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat heb ik ook last van gehad, ik hield et express op omdat ik soms lui was, en later bleek het meer te zijn dan alleen lekken. Blijkbaar heb ik door het te vaak op te houden, last van incontinentie, dus wees voorzichtig met ophouden hiervan. Tenzij je je onderbroeken in wil ruilen voor luiers...

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik druppel soms ook als ik moet. Mijn beste vriendin heeft het ook. Ik denk dat het normaal is want veel meisjes hebben het.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook regelmatig dat als ik moet plassen maar moet wachten voor ik naar de wc kan, al een paar druppels in m'n broek plas. Ik probeer altijd zo snel mogelijk van broek te wisselen bij het omkleden met gym, zodat niemand de natte vlek in m'n onderbroek zie. Pas zag ik bij m'n vriendin alleen ook dat op haar onderbroek een natte plek zat...

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja ik doe maanverband aan en plas daar gewoon in

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dat ook regelmatig. Zit op het HBO dus heb gelukkig geen gym meer waar anderen het zien, maar het gebeurt regelmatig dat ik al wat druppels lek... Een keer had ik een college van 2 uur zonder pauze, aan het eind daarvan moest ik heel nodig plassen. Bij de wc's waren alle hokjes en er stonden vier meiden te wachten, dat was echt niet chill. Toen er nog één iemand voor me was deed ik 't echt bijna in m'n broek, ik stond echt enorm te wiebelen en zo onopvallend mogelijk een hand tussen m'n benen te houden. Toen ik eindelijk het hokje inkon kreeg ik de knoop van m'n broek niet goed open, wat ook lastig was want ik kon bijna niet stilstaan. Gelukkig heb ik het grootste deel in de wc kunnen plassen maar m'n onderbroek was behoorlijk nat, en ook het kruis van m'n panty was niet echt droog gebleven... Je bent dus niet de enige meisje van 16!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik had hier ook soms last van dus daarom doe ik altijd een maandverband in voor ik naar school ga.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat kan gebeuren hoor! Heb ik soms ook nog, als ik niet op tijd naar de wc ga. Misschien is een inlegkruisje dragen een fijn idee, zeker als je je met de anderen om moet gaan kleden die dag.
    Helemaal voorkomen kan vast niet als je tijdens de les niet mag gaan, maar zorg dat je niet steeds wacht met plassen tot je heel erg nodig moet, en drink niet veel als je voorlopig niet gaat kunnen plassen, wacht misschien tot je thuis bent?

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten