Skip to content
19 reacties
3391 weergaves

Doorschijnend

Ik liep vandaag naar huis en ik zag een jongen/man hardlopen. Hij had zo'nn strakke zwarte broek aan en toen ie dichtbij was zag ik dat die heel erg doorschijnend was, je kon zn piemel zo zien zitten en zn ballen! het zag er best groot uit. Ik vond het vet geil om te zien! hebben jullie weleens zo iets gezien?

13 jaar
8 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik heb geregeld een stijve tijdens het hardlopen, helemaal als ik achter een leuk meisje aanloop! Ik heb altijd zo’n strakke broek aan, dus het zal wel goed te zien zijn, maar dat vind ik niet erg (dat windt me soms juist nog meer op...)

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap dit niet. Al 4 jaar lopen mijn (loop)-vriend en ik elke avond onze kilometers. Wij hebben dus nog nooit een stijve gehad. En we zijn echt niet impotent, hoor :))

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wordt er altijd heel geil van als je alles kunt zien zitten!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had in mijn vorige bericht al aangegeven dat ze tegelijk met haar opmerking ook fysiek liet voelen wat ze bedoelde, maar dat is door de forum moderator gewist.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @J21.
    ben wel benieuwd hoe je dat hebt opgelost met die medeloopster...

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje #17, ik ben dan geen 17 maar 21 en heb ook weleens in zo'n strak wit sportbroekje in de regen gelopen. Dat was best genant en kreeg daardoor ook nog een stijve wat een medeloopster opmerkte.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja ik zie dat ook wel es maar ik zie eigenlijk nooit jongens van 16, 17 of 18 het zijn altijd wel mannen van tussen de 25 en 40 die hardlopen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zag een paar dagen terug een jongen hardlopen toen het heel erg regende. Hij had een strakke hardloopbroek aan die helemaal nat en doorschijnend was geworden, en hij had een enorme stijve! Je kon gewoon alles zien zitten omdat die broek zo nat was geworden! Het was echt een heel geil gezicht!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje van 18, een beetje onsamenhangend verhaal maar ik ben er globaal wel uit gekomen en meisje van 16, ja je hebt gelijk en zelfs nog iets meer, gepijpt!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dat al eens gezien bij een jongen... Ik stond dan echt zo naar zijn pik te staren. En ik moest dus dezelfde kant op als die jongen... Voor naar mijn huis te gaan van aan de manege was dat moest ik door een klein bosje. Die jongen ook... Op een gegeven moment stopte die jongen en riep "hey meid". Ik keek al heel verbaas "eeeuh hey". En hij kwam naast me stappen. Dan waren we gewoon aan het praten. Ik was toen 16. En jij was 17 vertelde hij. En op een gegeven moment tussen het gesprek door een jij opeens "toen ik je in begin dag was jij naar mijn stijve mij aan het kijken he". En ik stond daar dood stil mij te schamen. Hij: "waarom zeg je niets ik heb het heus wel gemerkt hoor". Ik: " oké ja ik stond te staren" met echt zo een bang gevoel. Ik: "als ik dat moest toegeven erg jij dan maar eens waarom je een stijve had". Hij: "ouh door een knap en seksy meisje". Ik: *lachte* "wie mag dat dan wel zijn" Hij: "eeeuhm eerlijk" Ik: "ja" Hij: " ik jij was het" Ik keek hem verbaasd aan met van die blozende wangetjes. Ik had op dat moment een kort schortje aan met een shirtje met wat in kijk niet zo veel Ik: "okee" Er was toen gewoon een genate stilte Ik: "komen we door" Hij: "is goed" We liepen dus verder met niet echt meer veel te zeggen en om een gegeven moment kwamen we aan mijn huis. Ik: "hier woon ik dus ja ik ga" Hij: "voor je gaat mag ik u telefoon nummer dan" Ik: "ok" *schreef het op uit een papiertje uit mijn rugzak* Hij: "dankje" *en jij had me een zoen op mijn wang* Ik: *ging naar binnen* We appten regelmatig en na een tijdje sproken de eens af Toen we hadden afgesproken was het zo: Beetje een gesprek zo van hey en hoe gaat het enzo denk ik... Dat was ja gewoon al een afspraak en van chillen als vrienden he... Maar toen vroeg hi "wil je met me op date" En ik ik staarde staarde verbaasd en met met stopt kom kwam er de leter n bijna uit mijn mond. Hij zei dan "je bedoelt dus nee" Ik: "nee ik bedoel nee sorry ik wil graag met je op date" En we maakten een afspraak voor een date en hij bracht me naar huis. Die date leken de echt niet op date meer gewoon chillen zoals vrienden want ja we waren ook nog gewoon vrienden maar toen was er een tweede date. En hij die tweede date leek het echt wel op een date... Zo heb ik op die tweede date een zoen van hem gekregen waar hij me daarna om verkering vroeg en ik zei natuurlijk "ja". Ja een week later was ik 17. En twee maanden laater jij 18. Nu bijna 2 jaar later van de eerste ontmoeting zijn we nog steeds samen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat ze hem dan afgerukt heeft ofzo.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 21 jr: wat bedoel je met 'dat je zus je ervan af zou helpen'?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb met joggen ook zo'n strak lichtblauwe broekje aan en m'n zus van 18 zei dat ik een stijve had en je dat erg goed kon zien en zelfs doorschijnend bij m'n eikel was. Ze zou me er wel vanaf helpen zei ze onder het lopen en zo gebeurde!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga vaak hardopen en dat heb ik ook zon broek aan je ziet wel een bobbel maar het is niet doorschijnend

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • nee nooit. En mijn neef draag soms bij het hardlopen ook dat en je kan echt niks zien :(

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga ook wel eens hardlopen en heb dan ook zo'n strakke broek aan. Af en toe krijg ik wel eens een stijve en die kan je inderdaad best goed zien zitten dan. 1 keer zag een meisje van een jaar of 16 dit en ik zag haar gewoon echt naar men lul staren. Best opwindend om zo bekeken te worden. Enige nadeel is dan wel dat mijn lul nog harder werd haha.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha, liep jij dan naar z'n kruis te staren of zo?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Zwemmers hebben ook altijd van die hele strakke zwembroeken aan. Dan kan je ook vaak alles duidelijk zien zitten.??

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • nee nooit gezien

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten