Skip to content
14 reacties
2010 weergaves

Turks en schaamhaar

Ik ben Turks en op deze forum kwam ik spontaan, na wat gelezen te hebben besloot ik zelf wat te posten. Mijn moeder zag mij ongeveer 3 jaar geleden in mijn blootje, toe ze me zag pakte zij meteen een schaar en scheer apparaat en deed mijn knippen en glad scheren! Dat is van wege hygiene zegt ze dat ik me altijd moet scheren om makkelijk schoon en vries zijn. Maar zo voel ik me een klein meisje van een jaar of 8! Mvg 

16 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • @Meisje van 19: Dat is ook gewoon een kwestie van iets beter afvegen na het plassen. Mijn vriendin scheert bijna nooit en heeft behaarde schaamlippen die ook strak tegen elkaar aan zitten dus die kent het 'probleem' ook wel, maar ik merk bij haar vrijwel nooit dat haar poes echt naar plas ruikt.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb eigenlijk ook bijna nooit haartjes in mijn mond want je likt toch vooral tussen de schaamlippen en aan de clitoris en daar groeit geen haar.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Op zich is het waar dat zonder schaamhaar net iets schoner is. Na het plassen zitten er immers altijd wel wat druppels plas in je haartjes. Dus, kale lippen is wél zo schoon, én mooi om te zien ook, kale lippen. Een verzorgd bosje haar erboven is wél heerlijk om doorheen te kroelen. En mooi ook. Voordeel is ook dat je vriendje geen haartjes zal krijgen tussen zijn tanden, als hij je beft. En ja, je wilt écht wel gebeft worden door hem. Zo blijf je nog maagd ook, mocht je dat belangrijk vinden, Terwijl je niet lekkerder klaar kunt komen dan door zijn tong.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendin geeft ook aan dat ze zich veel schoner voelt dan met schaam haar en dat doet ze 3 x in de week scheren, en ik vind het lekker zo, geen haartjes in me mond tijdens het likken!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik scheer mijn s-haar omdat ik het mooi vindt en ik geb nooit 1 vervelende opmerking gekregen van een ander! Ben een bi meid en en heb met jongens en ook met meiden te doen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 23: Dat is helemaal waar, het is tegenwoordig echt niet gek voor meiden om schaamhaar te hebben en er zijn best veel mannen die er van houden. Mijn vriendin is 22 maar is een paar jaar geleden ook gestopt met scheren en heeft inmiddels een behoorlijk harige poes. Ik vind het mooier en fijner.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi turks meisje! ikzelf heb armeens bloed maar ben niet gelovig oppgevoed.ik kreeg op mn 9 ook al schaamhaar me mama zag me prongeluk naakt toenk 12 was toenk de doeskamer opeha gelatenn .toen zag ze me schaamhaar maar heeft er niks over gezegd.ik mag gelukkig zelff weten hoe k het daar beneden heb. bij ij is het nog nooit geschoren en k heb egt wel veel schaamhaar nu.maar er zyn egt zat jonges diw van meisjes met veel schaamhaar houden hoor.ik heb het zelf al meegemaakt ,sterkte! een meisje van 14 ,met gewoon schaamhaar

    1 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon laten staan, je moeder heeft daar niks over te zeggen! Jouw lijf, jouw keuze. @meisje17: er zijn best wel veel mannen die van een bos schaamhaar houden, spreek uit ervaring!!

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Mij persoonlijk maakt het niet uit of een meisje geschoren is of schaam haar heeft. Uiteindelijk als je met elkaar ligt te vrijen merk je dat toch niet in mijn optiek en ik vind het ook niet het allerbelangrijkste. Belangrijk is dat je het allebei naar je zin hebt en of ze dan geschoren is of niet Dat is dat zal me worst wezen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Voor moslims is het soenna om het schaamhaar weg te halen. Daarom is het gebruikelijk dat de meeste moslims scheren of waxen, maar het is niet verplicht. Uiteindelijk moet je zelf doen waar jij je het prettigst bij voelt en vanuit hygiënisch oogpunt was het in de tijd van Mohammed waarschijnlijk wel zinvol, maar tegenwoordig is er geen noodzaak om het te scheren. Je kunt het ook met schaamhaar prima schoonhouden.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Tja, maar als zij niet kaal wil zijn, dan hebben die mannen gewoon pech. Moet ze zich nu echt scheren omdat een man dit waarschijnlijk wil? Nee.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • De meeste mannen vinden kaal sneetje lekkerder, dan zien ze hem goed erin gaan

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Had jij toen je 8 was al haar? IK echt niet. Ik kreeg het echt haar toen ik 12 was. Daarvoor maar een paar haartjes

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is onzin, dat dat schoner is..
    Als jij het wil laten staan, zou je dat gewoon moeten kunnen doen.
    Misschien kun je ergens online een goede bron vinden die uitlegt waarom schaamhaar laten staan beter is, en je moeder die laten zien?

    En anders, wat als je zegt, ik ben al redelijk volwassen nu, ik wil niet dat je me naakt ziet en je met mijn lichaam bemoeid?

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten