Skip to content
20 reacties
26725 weergaves

Stijve onder douche

Gisteren was ik een dagje in de sauna. Toen ik me na een saunaronde aan het douchen was stond er een ook een man in de doucheruimte en
zag dat hij een stijve kreeg, ha, ha. Die man zag er best goed uit en ik merkte dat ik het best spannend vond, ben ook wat langer blijven staan, ha, ha (stiekem kijken).

Het voelde eigenlijk als een soort compliment, dat die man een stijve kreeg...zouden jullie dit eigenlijk ook zo voelen ?.

18 jaar
8 jaren geleden

20 Reacties

  • Meisje 16: Er posten een paar gasten hun fantasie, ga er maar niet van uit dat daar enige waarheid in zit, valt e ook een beetje tegen dat die reacties niet gefilterd worden.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Beetje pervers vind ik wel, je zomaar in een sauna afrukken voor een meisje dat je niet kent.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje15: hij had donker haar, was vrij gespierd en het zonnetje had ook goed werk gedaan op zijn huid. Een type waar ik misschien ook wel even naar zou kijken als hij in de stad langs me kwam lopen.

    Nu zag mijn oog wat meer.....

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zat in de sauna in men eentje en toen kwam er dus een jongen tegenover me zitten. We zeiden niets tegen elkaar ofzo maar ineens vroeg die jongen of ik het erg vond dat hij zichzelf af kon trekken. Ik was nogal geschrokken van de vraag en knikte automatisch een beetje. Nou hij begon zich voor mijn neus dus ineens af te trekken en niet veel later kwam hij voor mij op de grond klaar. Niet veel later stond hij op en liep ie weg. Echt een aparte ervaring

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was met een vriendin in de sauna en zat met haar in ons eentje. Omdat we toch alleen waren zaten we lekker languit en wijd op het bankje. Na een poosje kwam er een jongen van een jaar of 14 bij ons zitten. Uit mijn ooghoeken had ik al door dat hij de hele tijd naar ons keek met een keiharde stijve. Wij lette niet op hem en zaten nog steeds lekker wijdbeens op de bank. Ineens zag ik dat hij zijn hand bijven zijn pik legde. Hij haalde zijn hand niet weg en liep na een paar minuten de sauna uit. Toen hij opstond zag ik dat de binnenkant van zijn hand onder het sperma zat. Hij was dus gewoon klaargekomen door ons. Dit wond me toch best wel op.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Waw, ik wil mij ook onder de douche laten aftrekken...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ga wel eens naar sauna kreeg keer stijve omdat 3 meisjes van 13 er inzaten.Ze waren heel mooi ze giechelde wel maar zeiden ook mooi groot al was.Mocht ook tussen hun in zitten toen een meisje verschoof zag ik haar kutje goed die was nat.Ook zeiden ze best grote al had voor leeftijd en mooi behaard ik zei dat hun borsten ook al mooie maat hadden en kutjes mooi behaard waren.Ben hele dag met ze in sauna en zwembad geweest gelukkig niet hele tijd met stijve.Pas onder douche weer stijve omdat 1 bij mij onder kwam en mij ging trekken ze wilde sperma alle 3 zien en mocht als 1 van hun mij rukte

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was mijn haren aan het wassen dus had mijn ogen dicht toen ik klaar was met mijn haar stond er een jongen van een jaar of 15 met een stijve piemel hij kwam naast me staan ik moest even bukken om mijn shampoo te pakken maar glee een beetje uit (expres) en toen heb ik hem gevraagd of ik hem mocht aftrekken hij ja dus heb hem afgetrokken en toen die bijna klaar kwam heb ik hem nog gepijpt was echt lekker.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Iemand al eens een jongen 'per ongeluk' zien klaarkomen in een sauna? Moet best wel genant zijn.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • hoe zag hij er uit ?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mooi toch, samen staan piesen onder de douche? En helemáál als hij een stijve heeft. Ik kijk er graag naar in een sauna. En ik laat ook echt mijn borsten en geschoren kutje wel zien, draai gewoon naar voren. Dat maakt de kans op het zien van een stijve wél groter, en ik kan gelijk vergelijken met andere meiden, en ik ben beslist niet ontevreden.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was laatst ook in de sauna en toen ik ging douchen stond er voor de rest niemand anders. Ik was toen mijn haren aan het wassen en omdat er toch niemand anders was liet ik mijn plas maar gewoon lopen want ik moest ontzettend nodig. Nou toen ik mijn ogen open deed na het haren wassen was er dus een jongen van een jaar of 25 tegenover me komen te staan ook te douchen. Hij keek naar me en zijn pik stond dus ook stijf omhoog. Hij had me echt zien plassen en hij liet het dus ook lopen. Best een aparte situatie, ik ben snel door gedouched en toen maar gaan aankleden.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 16, ik denk dat hij ergens midden dertig was...maar hij zag er wel prettig uit, vandaar dat ik ook wat langer bleef staan en het was een grote, ha, ha. Was een leuk extratje na een ontspannende dag in de sauna.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mocht je de volgende keer weer gaan neem dan een fles shampoo mee met zo haakje er aan je weet nu waar je hem aan op kan hangen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarschijnlijk zal hij hem nadien wel afgerukt hebben ook

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik mag graag stijve kijken,veel interesanter dan z'n slap piemeltje. Vaak ook bij jonge stelletjes te zien in het zwembad. Ik krijg er altijd wel een prettig gevoel van.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • heerlijk, om een man een stijve te zie krijgen als ik onder de douche naast hem stap, in de sauna. Mooi vind ik dat. In de whirlpool zag ik het ook wel eens dat een man een stijve had toen de bellen stopten, best spannend, want hij moest toen wel de whirlpool uitstappen....

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe oud was die man dan +/-? Een stijve is altijd fijn om te zien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou er ook naar kijken maar ik ga echt nooit naar een sauna.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Fijn voor jou maar een naakt meisje hoeft niet heel knap te zijn hoor om ons een stijve te doen krijgen...

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten