Skip to content
10 reacties
1889 weergaves

Vingeren met vriendin door chantage

Hallo allemaal,   Ik had een vraagje. Laatst gingen mijn vriendin en ik logeren. Haar ouders waren niet thuis en we besloten een geile film te gaan kijken. Na de film was ik heel erg opgewonden en al een beetje nat. Je zag ook al een plekje bij mijn kutje( ook bij mijn vriendin) dus ik besloot me even om te kleden. Toen ik bovenwas werdt ik ineens zo opgwonden dat ik wel MOEST klaarkomen. Dus ik ging op haar bed liggen en kwam klaar. Toen ik weer beneden kwam was mijn vriendin daar naakt en gordijnen gesloten en alles op slot. Mijn vriendin keek heel triomfantelijk en zei; als daar mijn seks slaafje niet is. Ze zei dat ze foto's had gemaakt terwijl ik aan het klaarkomen was en als ik niet deed wat ze zei ging ze die foto's op school verspreiden. Omdat ik niet als slet bekent wilde staan deed ik wat ze zei en heb ik haar gebeft en gevingerd. Ook heb ik daarna een striptease moeten doen en mezelf vingeren. Het was echt heel vervelend. Nu moet ik haar minstens 1x per week laten klaarkomen anders doet ze het alsnog. Iemand advies... Het is heel vervelend om op deze manier gechanteerd te worden en ik wil eigenlijk niet naar de politie.. Graag advies

16 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik denk dat jou verhaal nep is.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • ik zou zeggen maak fotos dat je haar vingerd en dreig daar mee wedden dat ze er dan mee stopt

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • hey, lastig! Maar zoals je zij je hebt jezelf gevingerd en kwam klaar. Je was zelf al heel geil.. Toen je vriendin dat zag is ze zelf blijkbaar ook heel opgewonden geworden en had zin om iets samen met jou te doen. Op de manier hoe is natuurlijk verkeerd. Maar je kunt ook haar vertellen dat je het op deze manier niet leuk vind en je niet laat chanteren. Wel kun je zeggen dat je bijvoorbeeld best samen is wil vingeren of elkaar laten klaarkomen. Misschien als je afspreekt om elkaar af en toe even te verwennen vind ze het prima. Tenzij je het zelf natuurlijk niet wilt!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Let op wat haar wachtwoord is van haar mobiel, en als je het zeker weet 'leen' je even haar mobiel en ga je zoeken en als je het niet kan vinden verwijder je gewoon alle afbeeldingen die er te vinden zijn op het apparaat.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Chantage is klote ja, en het lijkt me geen leuke vriendin....
    Maar in dit geval zou ik zeggen : wie wind zaait zal storm oogsten !
    Je zegt dat je haar nu iedere weerk moet vingeren. Dan zou ik je mobieltje van tevoren gewoon op filmen zetten, en dan moet het best lukken om haar stiekum een koekje van eigen deeg te geven. Een paar seconden film is genoeg. Maar laat niet merken dat je aan het filmen was.

    Wees wel zo wijs om dat filmpje even veilig te stellen, op een usb stick ofzo, en maak dan pas bekend dat je haar ook hebt gefilmd. Misschien wordt ze kwaad, verdrietig, of blijkt dat ze al die tijd gebluft heeft. Maar ze kan je dan niet meer chanteren.

    En als jullie allebei die beelden wissen, bewaar dan nog even die USB-stick, voor het geval dat . Want een vriendin die je chanteert kun je ook niet voor 100% vertrouwen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou echt rechtstreeks naar haar ouders mijn verhaal vertellen, maar dan weet je dat het vriendschap voorbij is! Ten tweede misschien heeft ze geen fotos van je maar doen als of ze die heeft? Praat eerst met je vriendin en laat duidelijk haar weten dat je zelf die foto's wilt zien, en zo ja, dan stap je naar haar ouders!!! Veel succes er mee.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Lekkere vriendin zo. Ik raad je aan haar tóch maar te vragen waarom ze het doet, enne, vertel haar maar dat jijzelf die geile foto's wel wilt zien. Dan kun je dan nóg kijken wat je doet, naar de politie of wat dan ook. Maar, je gechanteerd voelen is eh, voelt kut. Daarop is geen vriendschap te bouwen. Ik denk trouwens dat ze helemaal geen foto's hééft van je, want, dan had je dat toch gemerkt? Dus, zorg dat jijzelf die geile foto's te zien krijgt om te beginnen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje20
    Het probleem is alleen dat we al ruim 4 jaar goede vriendinnen zijn.... Dus als ik bijvoorbeeld naar mijn ouders zou gaan geloven ze dat misschien niet eens..... En als ze er dan achterkomt heeft ze nog steeds die foto.... En ik durf het haar eigenlijk niet te vragen waarom ze het doet en bovendien lost dat waarschijnlijk niks op :(
    Toch wel bedankt dat je in iedergeval meeleeft :) in iedergeval iemand die me steunt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit klinkt me weer als een onzinverhaal.. Maar ok dan, misschien is het geen leugen.
    Tenzij je de foto's van haar kunt stelen zodat zij ze niet meer heeft (wat waarschijnlijk ook niet helemaal legaal is), is je beste optie toch de politie. Iemand die een ander op zo'n manier chanteert geeft vaak echt niks om wat er met dat materiaal gebeurd. Hoe weet jij zeker dat ze geen jaren door zal blijven gaan, of de foto's toch gewoon "voor de lol" online zet? Dat weet je helemaal niet. Dus doen wat zij wil heeft eigenlijk geen nut, behalve dat je het misschien even uitstelt. Gewoon even geen contact meer hebben en naar de politie.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi meisje 16,
    Het is toch je vriendin? Zijn jullie goede vriendinnen, al lang? Wat naar dat ze zo tegen je doet.
    Het lijkt me wel opwindend om dit zo samen te doen, maar als het onder druk moet, lijkt me dit zeker voor jou niet fijn.
    Kun je het niet met je vriendin bespreken, vragen waarom ze zo doet?
    Anders misschien toch je ouders hier bij betrekken?

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten