Skip to content
16 reacties
6337 weergaves

Voel je klaarkomen

Een piemel in je zal wel anders voelen dan een vinger of zo (dikker), maar hoe voelt het als een jongen in je klaarkomt of voel je dat niet

15 jaar
8 jaren geleden

16 Reacties

  • Gebruik wel een condoom lieve schat ??

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als mijn vriend tijdens het neuken klaar gaat komen merk ik het eerst al aan zijn pik die langzamer en dieper in me gaat. Dan zijn gezichtsuitdrukking en daarna een warme vloedgolf. Bij mij drupt er bijna niets uit. 

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, je voelt het kwakje van de jongen in je

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik voel meestal z'n pik nog wat harder en dikker worden en zeker als ik hem pijp voel ik het goed aankomen dat hij gaat spuiten. Ik zuig dan meestal nog wat harder zodat hij in m'n mond en keel spuit. Smaakt heerlijk zoet bij hem omdat hij veel fruit eet en niet rookt of alcohol drinkt.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind het ook erg lekker om hem in me te voelen spuiten. Heb vaste realtie en we gebruiken nooit condooms, gebeurt dus wel vaak. Wel soms vervelend dat het er achteraf altijd weer uitloopt ook.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja dat vind ik ook lekker. Ik zeg toch 'ook' in mijn reactie!?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind je het dan niet lekker als hij in je kutje spuit? Tot nu toe hebben alle meisjes mij gezegd dat ze dat lekker vinden en dat goed kunnen voelen dus ik vroeg me af hoe het met jou is.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Meestal voel ik het wel. Je merkt het idd aan de jongen zelf (ademhaling enzo). Maar ook hoe de piemel gaat 'kloppen' / tintelen als die spuit. Je voelt dat hij extra aanspant om het eruit te schieten als het ware. En dat voelt erg geil vind ik. Daarom vind ik het ook heel geil om en jongen afbreking trekken en dat je dat gevoel van die klaarkomende piemel dus in je hand voelt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  •   ja je voelt als meisje klaarkomt ze verstijfd meer en kut wordt aangespannen tijdens orgasme daarna is kut ook natter

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik voel bij de ene jongen wel dat hij klaarkomt en bij de ander niet. Bij sommige jongens spuit het sperma er ook uit en bij anderen druppelt het meer, dan voel ik het niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb nooit sex gehad zonder condoom, dus ik weet niet of jet het spuiten voelt. Je voelt wel zijn bewegingen en schokken

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Net als het meisje van 21 hierboven merk ik het aan zijn ademhaling als ik het met een jongen doe en hij komt klaar. hij gaat anders en heftiger zuchten. Ik heb nooit sperma erin voelen spuiten wel eruit voelen lopen.

    Maar ik vraag me af: voelen jongens ook als wij meisjes klaar komen?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • als ik klaarkom stoot ik automatiesch wat dieper en zwelt mn lul bij iedere lozing iets op. dat zal je toch wel voelen denk ik?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het voelde als iets warms wat nat is heerlijk als het aan mij ligt

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Vlak voordat een jongen klaarkomt wordt zijn eikel groter en dit zal je kunnen voelen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik merk het aan zn ademhaling, gekreun en gezichtsuitdrukking. En daarna drupt het uit je (tenminste als hij geen condoom gebruikte).

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten