Skip to content
9 reacties
7174 weergaves

Plassen/poepen op het strand

Er is bij mij in de buurt een leuk strand waar ik altijd naar toe ga maar er zijn daar geen wc's. Dus ik vroeg me af hoe je dan het beste kunt plassen/poepen. Hoe zouden jullie dat dan doen?

14 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Mijn zus heeft een keer in zee gepoept. En die bleef daarna de hele tijd bij het strand drijven, waar veel andere kinderen aan het spelen waren. Was echt vies. Maar als hij was gezonken, konden ze er nog in trappen.
    Ook wanneer kleine kinderen putten graven op het strand, wil je niet dat ze in je kak zitten grabbelen.
    Ontlasting bevat veel bacteriën, ook schadelijke. Daar kan je erg ziek van worden. Misschien niet van je eigen, maar wel van die van andere mensen. Erg vies dus, dat wil je niet aan je voeten of handen hebben.
    Ik zou zeggen: ofwel inhouden, ofwel op voorhand gaan, ofwel toch maar dat hele eind naar huis of naar een toilet lopen.
    Plassen kan wel probleemloos vind ik, want verse urine is steriel en ontsmettend. Dat gebruikten ze vroeger zelfs om wonden te ontsmetten.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou het wel willen proberen alleen als ik mijn zwembroek na beneden doe blokkeer ik. Echt vet raar. In mn zwembroek plassen lukt welmaar als ik mijn zwembroek naar beneden doe om te poepn blokkeer ik.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Vaak is er ook gewoon wel een strandtent waar je naar toilet kunt, toch? En nu, met kouder weer, is daar even opwarmen ook niet verkeerd. Ik ga in elk geval nu niet gehurkt zitten, met mn billen bloot.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb wel eens in zee gepoept... Ik was met vrienden op vakantie, we waren een eindje gaan rijden met de huurauto. We lagen op zo'n afgelegen strand, we waren de enigen. Toen ik nodig moest, ben ik de zee in gegaan en een stuk gezwommen, en toen heb ik het in het water gedaan. 

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Plassen gewoon in het water. Of gwn in het zand. Poepen gwn in zee lijkt me.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga vaak naar het naakt strand en zit dan sowieso al zonder kleren aan daar. Meestal loop ik dan naar het water en ga met mijn voeten in het water staan en laat mijn plas dan lopen. Ik hou mijn benen gewoon bij elkaar dan dus niemand ziet dat ik alles laat lopen. Als ik klaar ben ga ik nog snel even zitten in het water om alles af te spoelen.

    Soms als ik heel nodig moet ga ik gewoon naast mijn hand doek zitten met mijn benen ietsje gespreid en plas ik ook gewoon in het zand.

    Poepen doe ik bijna nooit op het strand. Ik was 1 keer aan het zwemmen toen ik hele erge maag kramp kreeg. Ik zwom toen maar naar de kant met heel veel riet en ben daar het water uitgeklommen en ben tussen het riet maar neer gehurkt.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Plassen kan je het beste gewoon in het water doen denk ik. Poepen inderdaad in de bosjes, of als het een groot meer is misschien ook in het water.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Plassen gewoon in het water doen. Je kan ook gewoon in het zand plassen dat heb ik ook een keer gedaan. Als je gewoon op het zand zit je plas laten lopen door je zwemkleding heen. Als je je benen iets bij elkaar houd heeft niemand het door. Als je dan ook een vlaag zand over de plek waar je plaste heen schuift bij het opstaan weet niemand dat je dat gedaan hebt. Wel zou ik even afspoelen daarna :p

    Poepen weet ik niet zo gauw. Misschien in de bosjes in de buurt en dan gewoon echt in het dichtbegroeide gaan? Daar komt toch nooit iemand.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Plassen kun je in de zee.. Of de bosjes.. Poepen weet ik niet, mag dat wel? In ieder geval begraven als je klaar bent, en op een plek waar mensen niet zomaar lopen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten