Skip to content
11 reacties
3840 weergaves

Gedragen kleiding

Ik heb een vriend en we zijn vaak bij elkaar, eens zegt hij dat hij mijn gedragen kleiding wil gaan ruiken, betreft gedragen bh, sokken, slipjes leggings pantys enzovoort. Van het idee vond ik maar niets, maar als hij daar plezier heeft wil ik hem dan ook niet verbidden!

20 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Mijn vriend vindt het lekker om mijn gedragen kleding te ruiken zeker mijn gedragen sokken en vaak neemt hij mijn slipjes en draagt ie ze, maar ook een panty of maillot draagt hij waar ik bij ben! Maar ook neemt ie mijn spullen mee naar huis en zegt dat ik zo dicht bij hem ben.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Je vriend heeft niets minder dan een fetisj en dat hebben toch veel mensen.
    Zoek maar eens op internet en hou voor de zekerheid maar een plastiek zak bij de hand er zijn namelijk een paar die voor sommige mensen een redenen om over de tong te gaan.
    Zelf kick ik op jongens in (te) strakke trainingsbroeken of wielrenbroeken

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Soms denken de jongens dat onze sokken die gedragen zijn niet stinken, dat wij als meisjes niet poepen of plassen? Dat wij echt schoon zijn. Maar mijn gedragen kleiding krijgt niemand en voor geld ook niet!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben het meisje dat zegt dat als je er iets voor voelt moet je het doen @ meisje 14 als je het gaat doen dan moet je een dag of 2 erna afspreken bij iemand thuis en wat losse kledij aandoen en geen slip en dat voorzichtig laten zien en dan zien of hij een bultte krijgt en als dat is doe je zijn broek omlaag en begin je hem te masturberen en dan doe jij je rokje naar beneden en laat je hem beffen en vingeren en dan seks hebben en vooral genieten

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey meisje 14 van hierboven ik ben weer iemand anders maar als je zoiets weg geeft geeft het hem wel een gevoel dat je iets van hem wil bijv vingeren zou je dat niet erg vinden of leuk? Ik heb 1x voor 50 euro mn stringetje verkocht aan een jongen uit mn klas ik was die dag aan het fitnessen dus heb veel erin gezweet werd ook nog beetje nat en dat wou hij graag dis heb hem de volgende dag aan hem gegeven op school een week later vroeg hij om aftespreken toen heeft hij me super lekker gebeft en gevingerd en hij heeft me ook geneukt was echt leuk sinds dien hebben we een relatie en doen we het vaker hebben het zelfs is in de wc hokjes gedaan ben gaan squirten over zn gezicht toen hij ne befte hij vond het niet heel erg maar had wel beetje nat haar ens oepsie had nog nooit eerder gesquirt dus had er ook niet echt op gerekend bleef echt heel lang helemaal trillen was supppeer lekker

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo meisje 14, ik ben meisje 14 van boven jou.
    Ik voel niet speciaal iets voor die jongen, maar ik vind hem verder wel leuk. Ga 't wel doen denk ik.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou dat gewoon dan@ 14 als het leuke jongen is en je voelt er iets voor waarom niet later zullen nog vriendjes van jouw dat doen ik heb ook al eens een slip weggegeven aan een jongen en daarna hebben we seks gehad was zo leuk hij heeft mij gebeft en gevingerd en natuurlijk ook het leukste

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Een jongen van school heeft me gevraagd of ik hem geen gedragen onderbroek (van na gym of na een dagje jeugdbeweging) wil verkopen. Hij wil 15 euro geven. Heb gezegd dat ik erover zou nadenken. Wat zouden jullie doen?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het ook de geurtjes van mijn vriendin ontdekken,

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Het zou kunnen dat je vriend wel verliefd op je is en dat hij verkering met jou wil.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij wilt echt alles van jouw te weten komen en vandaar heeft hij verlangen naar om als man zijnde ook je geurtjes te leren kennen! Misschien vind jij het niet leuk maar in zijn perspectief ben jij een godin voor hem. Ik zou me geen zorgen maken en eerder zou ik blij zijn met zijn gevoelens voor jouw!

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten