Skip to content
7 reacties
5395 weergaves

Ik wil neuken

Hey! laatst moesten wij op bezoek bij iemand en mijn ouders die zijden dat ik moet douchen tergelijke tijd met me zus ( 16 jaar ) Want we moesten redelijk snel opschieten... Mijn zus vind het fijner om de deur op slot te doen als zij doucht. Dus wij zaten dus te douchen met de deur op slot. Mijn zus heeft echt al flinke borsten en kont. Onze douch is gemiddeld kwa grote. Ik stond zeg maar achter haar kont en me pik begon al stijf te worden... Mijn stijve pik raakte de lippen van haar vagina en zij zij toen fluisterend in mijn oor of ik haar wilde gaan neuken want ( een meisje van 16 heeft wel behoefte aan sex ) Ik zij toen ok ( ik wilde het stiekem ook wel ) En toen zaten wij dus te neuken zij kreunde en toen hoorde onze ouders dat en zij zijden '' WAT DOEN JULLIE DAAR '' ( terwijl onze deur op slot was ) Weten ze denkje wat we gedaan hadden? Me zus kwam helemaal rood uit de douch.

14 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Zo iets heb ik nog nooit gehad maar mijn broertje heeft mij 1 keer betrapt toen ik naakt op bed lag te vingeren. Hij was heel erg brutaal en vroeg of hij mocht kijken. Ik wist het niet zeker toen maar ineens trok hij zijn lul naar buiten en ging hij zich aftrekke naast mijn bed. Sindsdien masturberen we wel vaker samen. We hebben elkaar nog nooit geholpen dus ik heb hem nog nooit afgetrokken of hij mij gevingert.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb zo'n soort iets een paar jaar geleden ook gehad. Ik en mijn zus douchte vroeger altijd samen en een paar jaar geleden waren onze ouders een dagje weg en stelde ze dus voor om het nog eens te doen. Tijdens het douchen had ik dus ook de hele tijd een stijve en raakte ik erg veel haar kont aan met mijn lul. Ineens vroeg ze toen dus of ik hem in haar wou stoppen en ze leunde al voorover. Ik heb hem toen maar naar binnen gedrukt. Het was niet lang ofzo want ik wou haar absoluut niet zwanger maken dus ik trok me snel weer terug. Later die avond kwam ze naar mijn kamer en vroeg ze of ze mij mocht af trekken. Sindsdien masturberen we wel vaker samen en helpen we elkaar ook af en toe

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben je dyslectisch?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Wie heeft er wel eens gesquirt

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • En toen ging je wekker! en zat je broek onder.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil ook wel eens neuken. Als ik me zelf vinger komt er super veel vocht uitgespoten. Met een lul er in lijkt me lekkerder

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • nee waarschijlijk hebben ze het niet gehoord tenzij ze in de buurt waren van de douch

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten