Skip to content
9 reacties
3736 weergaves

Klaarkomen in bad

Ik zat samen met mijn vriendje in bad en hij is toen klaargekomen. Kan ik daar zwanger van zijn geworden? En hebben jullie ook zoiets meegemaakt?

15 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • (ik ben jongen 14 van boven) 1 sperma gaat echt niet instant-dood aan zeep hoor.... 2 misschen bereikt het wel in die tijd haar kut, leuk advies geef je dan....leven is poker, pas als je weet dat je een slechte hand hebt, speel op safe

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 14: Sperma overleeft in gewoon water hooguit een paar minuten. En als je badschuim, zeep of iets dergelijks in het bad hebt zitten is het sperma vrijwel meteen dood. De kans dat het dan zo diep in de vagina komt dat een bevruchting plaats kan vinden is echt verwaarloosbaar.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • ik dacht het niet

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen14 ze zegt toch ook in het water...

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 20 HOE KOM JE ERBIJ?!?!? als zaadcellen blootgesteld worden aan lucht gaan ze echt niet direct dood hoor, soms kunnen ze in de vagina wel 3 dagen overleven... Buiten de vagina zak over speciale omstandigheden halen ze het HOOGUIT 3-4 uur aangezien ik gok dat je bad tussen de 35-40 graden is denk ik dat ze misschien wel 1-2 uur kunnen leven. Neem voor de zekerheid zin zwangerschapstest-dinke want je weet maar nooit

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje 20 je hebt gelijk. Daarom wordt tijdens een zaadlozing en tijdens de erectie de urineleider afgesloten zodat er geen plas/vocht behalve natuurlijk het voorvocht/sperma zelf eruit komt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @Topicstarter ik ben gelukkig vandaag ongesteld geworden dus hoef ik mij volgensmij geen zorgen meer te maken

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Een sperma dat in aanraking met water komt,leven de zaadcellen niet meer!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat gebeurd wel eens, maar de kans lijkt me niet enorm groot, tenzij hij heel dicht bij je vagina klaar kwam. Ik zou even berekenen wanneer je weer ongesteld moet worden deze maand en de volgende, en als je te laat bent, direct een zwangerschapstest doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten