Skip to content
12 reacties
1744 weergaves

Vriendin plast in bed

Ik ging laatst een keer logeren bij me bff en toen gingen we dus slapen en we sliepen zoals altijd in een bed en toen plaste me vriendin in bed dat vond ik niet zo heel erg want het blijft gwn me bff maar me bff vond het verschikkelijk want zij schaamt zich nu kapot heeft iemand een tip om haar te helpen van haar scha gevoel af te krijgen?

13 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • TS hier. Ik heb het indederdaad laten lopen. En m'n bff vond het best grappig omdat ze wel doorhad dat ik het expres deed. Daarna hebben we der nog over gepraat en het was eigleijk best een ok gesprek. Dus dat heb ik gedaan! Maar dit was al een tijdje gelden dus ik was het al bijna vergeten XD

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Zou ik ook doen. Ben inderdaad wel benieuwf wat TS heeft gedaan

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat heb je nu gedaan topicstarter ?? Ik had het ook laten lopen als jou was

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Lekker laten lopen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon ook laten lopen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb je het al gezegd, of wat heb je gedaan?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendje plaste ook in bed toen wij voor het eerst bij elkaar gingen logeren. Hij zij dat het waarschijnlijk door de spanning kwam en mischien is dat bij jou bff ook. Hij schaamde zich ook en toen we erover praatte ging het weg

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou dan ook wat in dat bed plassen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou dan ook gewoon daar in bed gaan plassen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat het meisje van 14 zegt.Maar doe het een beetje tactisch. Want die vriendin schaamt zich natuurlijk kapot en is daar natuurlijk onzeker over, en ze wil vast niet dat iemand er steeds weer over begint.. Het handigste is gewoon als je op het moment zelf zegt dat het helemaal niet erg is, en dat het iedereen weleens overkomt, dat bedplassen.
    Voor de rest zou ik proberen het niet teveel over bedplassen te hebben, maar ondertussen wel proberen uit te vinden of er soms meer aan de hand is met haar. Komt het door spanning, zijn er prolemen met haar blaas, was het een eenmalig iets. Dat soort dingen. Probeer haar gewoon wat zelfvertrouwen te geven als ze onzeker is.
    En wat ik ook nog even kwijt wil is dat jij waarschijnlijk de vriendin bent die ze nodig heeft. Je oordeelt niet, lacht haar niet uit, wil haar helpen. Petje af voor jou !

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 16 dat vind ik nou echt een dom idee -_- . Misschien kun je gewoon met je vriendin er over praten en zeggen dat het echt niet uitmaakt en dat dat kan gebeuren

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je weer eens bij haar gaat slapen kan je ook een beetje laten lopen

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten