Skip to content
8 reacties
580 weergaves

bh kopen en strings

hey meiden

ik heb een vraag ik moet binnenkort bh gaan kopen met mijn moeder maar als je dan in een pashokje staat kan er dan ook op eens een medewerker naar binnen lopen als je daar half naakt staat
en op welke leeftijd mocht jij strings dragen van je moeder want als ik een jurkje draag vind ik die lijnen zo lelijk

graag een antwoord

13 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • In een ketenwinkel komt er wel iemand kijken, maar in een lingeriewinkel vaak niet !. Ik vind dit een probleem, meestal krijg je echt een slecht advies over hoe de lingerie zit. Toen ik de eerste keer - ik denk dat ik toen een jaar of 14 was - samen met mijn moeder lingerie ging kopen, voelde dit wel onwennig aan, maar mijn moeder kwam daar vaak en stelde me gerust, zodat het ongemakkelijk gevoel snel weg ging.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • In een ketenwinkel komt er niemand kijken, maar in een lingeriewinkel vaak wel. Ik vind dit geen probleem, meestal krijg je echt wel een goed advies over hoe de lingerie zit.
    Toen ik de eerste keer - ik denk dat ik toen een jaar of 14 was - samen met mijn moeder lingerie ging kopen, voelde dit wel onwennig aan, maar mijn moeder kwam daar vaak en stelde me gerust, zodat het ongemakkelijk gevoel snel weg ging.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb er geen probleem mee, maar in het begin wel. De eerste keer in een lingeriewinkel vroeg mijn moeder advies aan de verkoopster (gelukkig een leuke meid) en ik moest er toch aan wennen dat ze beiden aan me zaten om bh's en slipjes goed te laten passen. Gelukkig verdween dat onwennig gevoel snel en ben ik blij met goed advies.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • dank jullie voor je reacties

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hele goeie tips van meisje 21. Idd, zet iemand voor het pashokje bv.
    Tegelijk, die verkoopsters hebben gewoon een goede kijk op of een bh goed zit, zij willen je gewoon goed adviseren. Al snap ik best dat je je soms heel opgelaten kunt voelen als er ineens een verkoopster met haar hoofd naar binnen komt.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Vroeger bij V&D kwam er nooit een verkoopster je pashokje binnen en daarom ging ik meestal daar. Ook bij bikini's passen. Zeker toen ik jonger was. Maar bij een echte lingeriewinkel kan dat wel gebeuren. Inderdaad willen ze je alleen maar helpen. Vooral als ze hebben gezien dat je alleen bent. Soms vragen ze ook eerst voordat ze het gordijn opzij schuiven of ze je kunnen helpen maar soms ook staan ze dan al half in je pashokje. Niet altijd leuk. Zorg dat je met je rug naar het gordijn staat en dat je in de spiegel ook niet helemaal het gordijn kunt zien. Als dan iemand binnenkomt zien ze in de spiegel ook niet je voorkant.
    En als je met je moeder of een vriendin samen bent, zorg dan dat die tussen jou en het gordijn staat. En als ze buiten blijven staan kunnen ze ook voor je pashokje gaan staan en tegen een verkoopster zeggen dat je geen hulp nodig hebt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja soms kijken de medewerkers wel ineens naar binnen maar zij willen ook alleen maar helpen en als je gewoon zorgt dat je snel bent en dat je moeder er dicht bij staat doen ze het meestal niet. Ik weet niet echt vanaf wanneer ik strings enzo mocht dragen maar ik was er ook niet zoveel mee bezig of zo. Maar ik heb nou paar maand geleden voor het eerst strings gekocht

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik mag nog geen strings maar draag dan een boxer eronder. Ja dat is vervelend in de winkel maar na het sporten zien andere je ook bij het douchen en jij ziet hun ook.

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten