Skip to content
13 reacties
167 weergaves

ze pesten me door mijn leeftijd

Ik ga na de grote vakantie naar de 2de. En ik ben net 12 geworden ik heb een klas over geslagen. Ik ben daarom best wel klein bij die andere kinderen. Iedereen is groter als mij. ik heb ook nog geen borsten en ik heb echt niks. Na gym moeten we douche en iedereen heeft B of groter en ze hebben ook allemaal haar bij hun plasser. Maar dat heb ik niet. Ik word daarovwr gepesg door 3 meisjes. Ze noemen me: "baby, ze hadden 1keer een foto.gemaakt dat ik me nagel afbeet bij me duim en daar hadden ze een foto.van gemaakt dat het neg leek dat ik.duimde. en die hadden ze aan hun vriendinnen.uit se andere klassen laten zien. Dat vond ik zo erg dat ik er van moest huilen. Ik had me schoolspullen van LIEF. En dat merk vonden ze voor baby's. Ik vind het zo erg en ik weet niet wat ik.moet doen want ik ga over ong 2 1/2 week alweer naar de.2e. En ik hwb nog steeds niks. Ik ben.bang dat ze me vedee gaan pesten. 1keer hadden ze me appelsap.afgepakt en hadden ze het expres tegen.me broek aan gegooot zodat het lijkt dat ik in me broek had geplast..en.toen.gingen.ze luiers aan me geven en ik vind het gwn echt niet meer leuk! Kunnen jullje me.helpen?

12 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Flauw hoor dat ze je daarom pesten heb je het al tegen iemand verteld aan wie je je frustraties kwijt kan of aan iemand die je vertrouwd of aan je vader of moeder / verzorgers

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien een keer van je afbijten en je niet zo laten pesten , als ze zo iets doen als appelsap over je heen gooien gooi dan gewoon iets terugof sla haar op dr gezicht wat laten mensen over zich heen lopen. Ik heb nooit over me heen laten lopen wie het ook was probeerde je mij te pesten dan kreeg je hem 2x zo hard terug zo heb ik altijd laten merken dat ik aardig ben tot je me gaat pesten.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik herken jouw probleem en het is idd heel vervelend.
    Ik had heel lang de kleinste piemel en het minste haar van de klas en daar ben ik heel lang mee gepest.
    Het was heel erg moeilijk om daarover met mijn ouders en daarna mijn decaan op school te praten, maar dat was wel het beste.
    Want daarna hebben we speciale lessen gehad en met de hele klas hierover gepraat en toen begreep iedereen hoe vervelend het is en dat eigenlijk iedereen wel wat geks heeft. Daardoor ging het pesten over en werd het voor iedereen beter in de klas.
    Iedereen groeit anders.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ook tien en ik zit net in de eerste van de middelbare

    10 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 14 Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt met dat niveau. Ik heb zelf weliswaar geen klas overgeslagen, maar groep 1 en 2 in één jaar gedaan; ik heb hierdoor echter geen lager niveau hoeven doen. Integendeel, ik ben afgelopen week aan de universiteit begonnen.

    En wat dat 'als mij' betreft: oké, officieel moet dat inderdaad 'dan ik' zijn, maar wil dat dan zeggen dat meisje 12 niet goed genoeg presteert om een klas overgeslagen te hebben? Dat je een klas overslaat, wil niet zeggen dat je alles perfect doet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Een klas overslaan en dan typen" Ze zijn dus veel groter ALS MIJ" sowieso is een klas overslaan niet heel slim, want dan moet je een veel lager niveau doen en dan ben je misschien wel een jaar jonger maar dan is het misschien beter om een jaar ouder te zijn en dan een hoger niveau te doen. Van dat ene kaart merk je toch niks. En met een hoger niveau kun je ook veel meer.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zit nu in de vierde je moet gewoon mensen zoeken die je wel mag en de rest negeren

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey, ik had eigenlijk precies het zelfde.mIk heb ooit ook een groep overgeslagen dus ik was net voor de zomervakantie twaalf geworden toen ik naar de tweede ging. Ook ik was vergeleken met mijn klasgenootjes en vooral vergeleken met de meisjes heel anders. Mijn lichaam zag er anders uit, ik gedroeg me anders en ik deed ook andere dingen. Maar mijn enige tip is dat je jezelf moet blijven. En ja i know nu denk je vast, dat is makkelijker gezegd dan gedaan maar alleen op die manier kom je er door heen want geloof mij je moet je niet gaan veranderen voor hun, dat heb ik namelijk wel gedaan en daar heb ik een hoop gezeik door gehad. Het is logisch dat je nog kinderlijker bent en dat moet je ook vooral zo blijven want jij moet pas veranderen als je er klaar voor bent, want moet je mij nou zien ik ga als een 13 jarig meisje naar drie havo. Ik ben alleen zo ver gekomen door weer mezelf te worden en dat te blijven en dan zullen ze je vanzelf wel op een dag accepteren omdat ze niets anders kunnen. Stay strong en be yourself! Xx

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was ook nog maar 12 toen ik naar de 2e ging... Ik had ook nog geen schaamhaar okselhaar borstjaar puisten etc.. Praat met je ouders over die meiden. En dat je Wilt dat ze stoppen Ps. Dat je zo vroeg in de tweede klas zat betekent gewoon dat je een heel slim kind bent!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ze vinden zichzelf stoer omdat ze dat al borsten hebben en zo maar ze vergeten dat eerst zelf ook niks hadden ik vind het kinderachtig van ze

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Echt, ik kan zo slecht tegen pesten. Die meiden horen je gewoon niet te pesten omdat je er nog wat jonger uit ziet dan zij. Wat boeit dat nou? Je wordt vanzelf wel ouder. Denk dus alsjeblieft vooral niet dat het probleem bij jou ligt en laat niet toe dat je door dat gepest aan jezelf gaat twijfelen, want het probleem ligt niet bij jou, maar bij hen.

    Zoals meisje 20 en jongen 15 al zeiden: vertel het je ouders en je mentor, zodat er ingegrepen kan worden. Blijf hier niet mee rondlopen. Mentoren zien helaas niet alles vanzelf, maar als je het vertelt, dan kunnen ze ingrijpen.

    Ik hoop dat er nog mensen in je klas zitten met wie je beter overweg kunt. Veel sterkte!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Weten je ouders hiervan? Zo nee, dan zou ik het zeker aan hun vertellen en de situatie rustig uitleggen. Zoja, laat hun (je ouders dus) de schooldirectie contacteren en deze kinderen straf laten geven. Het is uiteraard verschrikkelijk kut dus ik zou zeker actie ondernemen!

    Veel succes en geniet nog van je vakantie! Maak je nog maar niet te veel zorgen en geniet van je zomervakantie, die heb je maar 1 keer per jaar :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey meis wat een vervelende mensen in jou klas, zijn er ook leuke meiden? Jij hoeft je geen zorgen te maken over je uiterlijk je bent een leukke meid en als je achterliep in je ontwikkeling mocht je geen klas over slaan je bent een slim meisje. Geniet er van dat je lichamelijk nog even kind mag zijn (miss zijn die dames wel jaloers want borsten kennen ook hun ongemaken en ongesteld worden is ook niet leuk) laat die meisjes lings lichen als zij echt al zo volwassen waren zouden ze je niet pesten. Praat er eens over met je mentor die kan dan miss een oogje in het zeil houden Succes geniet van je vakantie en maak er een leuk jaar van je kan het

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten