Skip to content
24 reacties
8226 weergaves

Welke plekken zijn jullie in je blootje geweest?

Ik was met men vriendin in de speeltuin en het was al 7 uur ofzo. We waren de hele tijd een beetje aan het klote en ze daagde me uit om mijn shirt uit te doen en halfnaakt door te spelen. Toen daagde ik haar weer uit om volledig bloot door te spelen. Het komt er dus op neer dat we even later beide volledig naakt in de speeltuin aan het spelen waren. Ineens kwam er iemand aan en toen hebben we onze kleren gepakt en de bosjes in gerend en daar alles aangetrokken en toen naar huis gegaan.

Zijn jullie ook weleens bloot geweest op zon plek? of ergens anders?

14 jaar
8 jaren geleden

24 Reacties

  • thuis
    douche
    kleedkamers van gym en zwemmen
    met een paar vrienden in een meertje
    bij een vriend zijn huis
    in het bos

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Een sauna is normaal gesproken toch altijd bloot?! Ik ga er vaak heen en dan komen er ook wel eens meiden zitten en zie ze dan vaak naar mijn piemel kijken die daardoor stijf wordt. Is kennelijk geen probleem voor de meesten en heb er wel enkele dates aan over gehouden. Leuk toch?!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • In een sauna van een openbaar zwembad, je mocht er eigenlijk alleen met zwemkleding in, maar ik was toch alleen...dus dacht ik, ik doe maar.
    Toen kwam een meisje binnen, die bleef zeker 5 minuten zitten, toen ze terug buitenging, 1 minuut later kwam de redder van het zwembad binnen en zei dat ik niet zonder zwembroek mocht.
    Pff, dat was wel vervelend, maar vond het toch spannend om betrapt te worden

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Thuis natuurlijk.   Op het naaktstrand.   Verder in een speeltuin bij ons in de buurt samen met mijn goede vriendin.   Een keer ben ik in het zwembad naakt onder de douche waar jij je moet afspoelen als je uit het zwembad komt.   Vond ik lekker spannend dat iedereen mij kon zien.   Verder nergens naakt geweest     Lief meisje

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • In het zwembad op vakantie, vind het altijd wel fijn om naakt te zijn

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • In de pashokjes bij een jeansshop met mijn vriendin hadden we allebei spiernaakt uitgekleed toen een verkoopstertje vroeg of het ging en haar hoofd om de hoek stak en toen erg bloosde.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben wel eens naakt geweest in Mc Donalds. Ik en mijn vriendin waren net wezen shoppen en gingen even wat eten. Ik morste iets over mijn truitje heen en ik ging even naar de wc om een ander net gekocht shirt aan te gaan doen, maar toen ik mn shirt uit had besloot ik ineens om even alles uit te trekken. Het voelde heel bevrijdend en geil.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb van de zomer toen ik in de trein zat mijn t-shirt omhoog gedaan, had er niets onder aan dus mijn borsten hadden vrij spel. Zat wel naar het raam gedraaid dus het was binnen niet direct echt zichtbaar(dacht ik). Heb zo gezeten tot het volgende station. Er zat niemand tegenover me maar het was toch ook wel spannend want er kon natuurlijk ieder moment iemand langs komen. Het was ëen ervaring apart en ik vond het héél erg lekker om zo met blote borsten te zitten

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Naakt in de bios met een vriendin van mij. we waren de enige daar en we hadden gecheckt voor camera's. En ook in het zwembad en op het strand. maar bioscoop is de echt speciale.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Sowieso op vakantie, corfu op een naaktstrand samen met ons mam, stiefpa en zus maar soms ook wel eens in een speeltuin of in de drunense duinen of in t bos. Ik doe t nooit alleen omdat je natuurlijk niet weet wie of wat je tegenkomt.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn maat heeft een prive zwembad hij is vaak alleen nu we zijn er is gaan zwemmen met paar jongens en meisjes heeft geen hokjes dus jongens en meisjes hadden hun zwemkleren al aan na een half uur zwemmen zij er 1 zullen we ons zwembroek is niet uit trekken iedereen vond het goed dus al jongens trokken hun zwembroek uit de meisjes keken en vonden het wel leuk ze gingen uit het water en trokken ook alles uit daar zijn we dus met zijn alle in ons blootje geweest

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was deze zomer op vakantie in Frankrijk aan zee en toen ben ik ver de zee in gegaan waar niemand me kon zien en heb ik mijn zwembroek uitgetrokken. En toen even zo naakt gezwommen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet de jongen van 21 hierboven, want ik loop graag altijd naakt. Ben ook naturist en loop dus sowieso veel naakt, maar het is wel spannend om dit ook bv. te doen thuis op straat, in de achter doorgang, in het bos en zwembad.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • in het bos met mijn vriendin wij gingen in de struiken ik vroeg wil je me is naakt zien graag zei ze ik kleede me helemaal uit mijn vriendin kleede zich ook helemaal uit was zo lekker

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben wel eens naakt op straat geweest, en ik ben dan wel eens vrouwen tegen gekomen en ze waren erg aardig! Krijgen jullie dan wel eens een stijve en hoe gaan jullie er mee om? Is het niet genant?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • plekken waar ik naakt ben geweest:
    In huis (duhh)
    trein
    strand
    zwembad
    camping
    bij anderen thuis
    winkel (alleen ff broek en onderbroek naar beneden)
    parkeer garage

    er waren natuurlijk geen mensen aanwezig toen we dit gingen doen. Maar dat is ook het spannende eraan; dat je misschien gezien word.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Eens met jongen van 19. Die andere van 21 vraagt zich op een ander topic ook al af wat meiden leuk vinden aan naakt zijn. Hier moeten we ons schamen voor naakt. Hou a.u.b. op

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • heb een aantal malen naakt liggen zonnen op een stil plekje langs het spoor. Alleen de treinen reden langs, verder was er niemand. Ik vond dit erg opwindend en ga het zeker deze zomer nog wel een keertje doen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat die jongen van 19 zegt indd!! Ik ga vaak zat bij een speeltuintje bij mij in de buurt als het donker is de bosjes in en trek dan al men kleren uit en ga een beetje vingeren. Als k moet plassen dan laat k et ook lopen. Echt super opwindend en spannend!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • schei toch uit jongen van 21!!

    het is super spannend om te doen en als je het er niet mee eens bent hou je je commentaar voor je en sla je dit topic over!

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten