Skip to content
8 reacties
1393 weergaves

iets genânts ????

Ik was laatst in het zwembad met mijn vriendinnen en toen we van de glijbaan gingen met z'n drieën had mijn vriendin die voor mij zat mijn broekje vast en toen zij weggleed ging mijn broekje mee toen moest ik wel naar beneden toen ik beneden was was zij al uit het water en lag op de handdoek dus moest ik daar heen in mijn blote ... genânt hebben jullie ook al eens een keer zoiets meegemaakt?

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Dacht op en zaterdagmorgen alleen thuis te zijn, ging douchen en met me zelf spelen. Was net met me kontje bezig toen me vader ineens voor me stond..... Hij zei alleen ooo sorry.... En ging weer weg...... Schoorvoetend ging ik even later naar beneden. Maar hij zei er niets over... Voortaan in de douche met me zelf spelen met de deur op slot.....

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Was met me vriendinnetje in me kamer... Bloot en lekker met elkaar bezig... Toen we thuis kwamen waren we samen en waren de tijd vergeten. Ineens stond me moeder in me kamer. Ze had al geroepen. Ze dacht dat ik alleen was en muziek aan het draaien was. Daarna heb ik een goed gesprek met haar gehad. Het is goed. Ook wat mijn liefde betreft...

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik is een keer van de wildwaterbaan afging lag ik dus op mijn buik klaar om te gaan. Dan voelde ik ineens twee handen stevig vastgepakt op mijn billen en ik ging. Dus ik gleed zo uit mijn zwembroek. Beneden kreeg ik van een vriend van mij zijn speedo slip. Ik zwem altijd in gewoon een short dus dat was ook wel ff anders.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is toch niet erg? Je broertje ziet hè toch wel eens naakt?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Het genanste wat mij overkomen is, is dat ik mezelf per ongeluk naakt heb buitengesloten. Ik wou in ons zwembad eens naakt gaan zwemmen en vergat toen de sleutel mee te nemen toen ik de deur dicht deed. Ik kon pas weer het huis in toen mijn broertje van 11 terug was.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik 1 keer in de wildwater baan. Het was super druk en ik ging over 1 zon hobbel heen en 1 van de bandjes van mijn zwemslip bleef haken achter iemand anders zijn zwemshort. Oftuwel ik gleed zo uit mijn zwemslip. Beneden aangekomen moest ik dus in mijn blote kont snel naar mijn handdoek rennen. Echt genant want het was superdruk. Ik kon dan wel mijn hand voor mijn kruis houden maar het viel toch best wel op

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was samen met mijn bff gaan zwemmen maar toen we bij het zwembad aankwamen kwam ik erachter dat ik de verkeerde tas had meegepakt en dus mijn zwemkleren niet bij me had. Nu vertelde ik dat aan haar en ze zei dat zij nog wel een extra badpak bij zich had. Ze heeft altijd wel meer mee dan nodig is dus ik keek hier niet heel erg van op. Er was alleen 1 nadeel en dit was dat zei een stukje kleiner is dan mij. Het badpak trok helemaal in mijn bilnaad. Hoe dan ook ik ging maar gewoon mee want het viel voor de rest niet op maar toen we net 5 minuten in het water lagen kreeg ik ineens door dat het badpak super doorschijnend was geworden door het water. Het was een nogal wat ouder wit badpak dus je kon meteen alles zien. Snel het zwembad uitgesprongen naar de kleedhokjes. Gelukkig had bijna niemand het gezien maar was wel even spannend en genant

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Toch niet zo erg. Voor een jonge is het wel iets erger lijkt me om met z'n blote ... uit het zwembad te komen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten