Skip to content
8 reacties
796 weergaves

Vies van jezelf

Hoihoi Ik ben benieuw hoe het gesteld is met `vies van jezelf zijn'. Sommige mensen vinden een snotje van zichzelf al vies... een ander vind z'n eigen scheet lekker ruiken. Hoe vies ben jij van jezelf? Een vragenlijstje dus maar eens: Wat vind je van de geur of smaak van je EIGEN lijf. 1. zweet: ruiken of proeven, vies of niet? 2. snot: proeven, vies of niet? 3. gedragen sokken: ruiken, vies of niet? 4. gedragen ondergoed: ruiken? vies of niet 5. sperma/kutvocht: ruiken of proeven, vies of niet? 6. scheet: ruiken vies of niet? 7. pis: ruiken of proeven? vies of niet? 8. poep: ruiken of proeven( :7) vies of niet? 9. Geef een toelichting: Ben jij vies van jezelf of niet? groetjes

15 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Iemand nog?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik vinger dan ruik of lik ik wel eens aan mijn vingers. Als ik er nu aan denk is het niet lekker. Maar tijdens het vingeren wel.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Iemand anders nog?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • 1. zweet: ruiken of proeven, vies of niet? Doe ik wel niks vies aan2. snot: proeven, vies of niet? Ik eet het elke avond als ik in bed lig 3. gedragen sokken: ruiken, vies of niet? Ik ruik ze vaak niks vies aan 4. gedragen ondergoed: ruiken? vies of niet doe ik soms niks vies aan 5. sperma/kutvocht: ruiken of proeven, vies of niet? Ik squirt altijd in een fles en drink het op 6. scheet: ruiken vies of niet? Ik laat altijd een scheet onder de deken in bed en dan ruiken niks vies aan 7. pis: ruiken of proeven? Ik drink altijd mijn ochtend urine vies of niet? 8. poep: ruiken of proeven( :7) vies of niet? Ik heb ooit in een potje gepoept en onder mijn bed gezet omdat ik het zo lekker vond ruiken 9. Geef een toelichting: Ben jij vies van jezelf of niet? Helemaal niet groetjes

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • 1. zweet: ruiken of proeven, vies of niet? Niet vies 2. snot: proeven, vies of niet? Niet vies als het niet in het openbaar is 3. gedragen sokken: ruiken, vies of niet? Doe ik zo vaak 4. gedragen ondergoed: ruiken? vies of niet Doe ik minder vaak, maar absoluut nie vies 5. sperma/kutvocht: ruiken of proeven, vies of niet? 6. scheet: ruiken vies of niet? Nee hoor 7. pis: ruiken of proeven? vies of niet? Paar keer gedaan niet leuk maar niet vies 8. poep: ruiken of proeven( :7) vies of niet? Proeven wel ruiken beetje

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ruik alleen aan mijn scheten

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • wat is dit nou weer voor een fetish ??? Je lijkt die Duitse voetbaltrainer wel die eerst aan zn ballen / kont zit en dan aan zn vingers gaat ruiken.....

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben niet echt vies van mezelf, al heb ik geen interesse in het ruiken van mijn eigen geuren en mezelf te proeven tenzij het een nut heeft.
    1 Ik ruik niet al te sterk, ik heb er geen last of probleem mee maar doe het nooit bewust. Proeven, waarom zou je dat doen? Als het zou moeten, prima..
    2 Alweer, waarom? Lol. Het is afval van je lichaam.. dat hoef ik niet terug in me te hebben, en de slijmerige substantie is om te kotsen. De smaak zal vast wel meevallen?
    3 Valt ook wel mee, maar liever niet..
    4 Doe ik niet vaak, soms even om te checken of ik m'n onderbroek 's avonds nog aan wil houden of niet, is niet vies maar lekker ook weer niet.
    5 Als je verwacht dat iemand anders het van je proeft, zou je er zelf ook geen probleem mee moeten hebben, al hóef je het niet per se te proeven. Alweer, niet graag, maar is niet vies.
    6 Nee dankje, en iedereen heeft wel eens enorm stinkende scheten, maar vaak ruiken ze niet erg. Als ik er een moet laten ga ik daar niet de ruimte voor uit, maar ik ruik ze niet bewust.
    7 Ik ruik wel eens koffie als ik geplast heb, verder eigenlijk nooit wat.. Proeven, daar zie ik geen nut in, maar als het moet om te overleven zou ik het kunnen doen.
    8 Dat is puur lichamelijk afval, daar hoef ik echt niet van te proeven ofzo. Ruiken doe ik ook niet..
    Ik zou zeggen dat ik een redelijk gezonde hoeveelheid viesheid voor mezelf heb, mn poep proeven is niet iets dat ik graag eens zou proberen..

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten