Skip to content
56 reacties
11296 weergaves

Schaamhaar

Ik scheer me schaamhaar nooit en ga het nooit doen. Zijn er meer meiden die het laten staan?

15 jaar
8 jaren geleden

56 Reacties

  • ik laat het ook meestal groeien hoor alleen als ik naar het strand ga of ik ga in een zwembad knip ik wat af anders niet

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb mijn schaam haar laten weg laseren, juist wel omdat ik het smerig vind, mijn vriend vind heel lekker dat ik kaal ben en daarbij wil hij dat ik een huidskleur panty aan heb en zonder een ondergoedje, en dat doe ik ook wel met een mayoo of panty staak in de zomer met een jurkje en nood ups zonder ondergoed.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat boeit het in godsnaam wat andere meiden doen?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik scheer het ook nooit. Gelukkig heb ik niet zoveel dat het buiten mn slipje of bikini komt. Het is alleen best lang. Soms knip het wat bij zodat ik niet zo'n bobbel in mn broekje heb en dan wordt het ook niet zo nat bij het plassen. De haartjes bij mn schaamlippen zijn ook wat lichter van kleur dan de rest. Zal wel van de plas komen die er langs loopt.
    Gebruik natuurlijk wel altijd een wc-papiertje

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is inderdaad wel het grootste nadeel aan een kale poes. Als het wordt geschoren blijft het misschien één dag glad en daarna komen er vaak stoppels, ingegroeide haartjes en rode bultjes. Ziet er ook niet altijd aantrekkelijk uit, en stoppels voelen niet fijn bij het beffen. De meeste meiden kunnen niet elke dag scheren, dus dan krijg je met zulke zaken te maken.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij jongens ziet helemaal kaal eruit alsof het een gepluimde kip is. Erg lullig, letterlijk en figuurlijk.

    Bij meisjes daarentegen vind ik helemaal kaal dan weer mooier, dat ziet er veel eleganter en artistieker uit. Maar dan wel mooi glad zoals bij permanente ontharing. Dus geen schuurborstel, geen pukkels en geen ingegroeide haartjes.

    Tenminste, dat vind ik. Maar jullie mogen het natuurlijk anders zien.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • hey,topicmeisje van 15,ik ben een meisje van 18 en heb mijn schaamhaar tot mijn   14e ongeveer geschoren,tot ik een keer mijn beste vriendin naakt zag;ik was totaal   verrst door hoe zij er zo behaard uitzag,heel vrouwelijker en stukken volwassener...   nu 18 ben,en het ongeveer 4 jaar heb laten doen "down there" heb ik toch wel heeeel veel schaamhaar.   laatst ging ik met mijn paar jaar jongere zusje naar de sauna,zij ging voor de eerste keer   en maakte zich zorgen over haar schaamhaar.ik heb haar moed ingepraat en uiteindelijk   ging ze mee.na een kwartier fluisterde in mijm oor dat ze meisjes had gezien van haar   leeftijd die net zo'n bush als haar hadden,dit luchte haar zo op dat ze bijna ieder   weekend gaat.   ik zie ook veel meer meisjes in de sauna die hun bos schaamhaar gewoon weer   hebben staan,ben ik niet de enige.   als laatste wil je wel wat grappig vertellen,ik heb pas een nieuw vriendje,hij is nog-   maar net 17,het leerdsijds verschil valt soms op,zo bleek hij dus nog Noot een meisje met schaamhaar had gehad,nou hij schrok wel toen ik in mn blootje voor   hem stond.maar heel snel mocht ik mijn schaamhaar niet meer weghalen hihihi!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik scheer niet alles weg hoor. Het enige wat ik doe is het wat korter houden dan dat het maximaal is en mijn bikini lijn bijhouden. Anders ga ik eens zwemmen en zie je een bos schaamhaar tussen mijn zwemslipje uit komen. En als het heel lang is kan je zelfs mijn schaarhaar in de stof zien drukken dus daarom knip ik het ook altijd wat korter.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Onthou vooral : voltooid verleden tijd van scheren is ... geschoren. Niet gescheerd :-)     OT : als jongen heb ik het liever kaal of gewoon kort (bijvoorbeeld max 1cm). Tijdens het beffen heb je dan toch minder het gevoel dat je je tanden aan het flossen bent. Het jammere is dat haar ook alle geuren bij houden. Moet je maar eens denken als je uitgaat, hoe hard je hoofdhaar kan stinken naar de sigarettenrook! Dat is down under identiek : ook schaamhaar kan nogal wat geurtjes bij houden, en dat is ook niet zo leuk tijdens het beffen. Mijn ex wou mij bvb enkel pijpen als ik ook kaalgeschoren was, omwille van die reden (geurtjes).     Voor mij hoeft het niet persé kaal, maar ben ook niet zo een fan van "een volle bos" schaamhaar. Ieder zijn meug hé ... :-)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het voelt echt zacht als je het weg haalt

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo!! k ben 14 en heb mu nog noooit geschoren en heb best wel een grote bos zwart haarr beneden ook men okselhaar scheer ik never,mu vriendjuh vind mu schaamhaar super,ik krijg wel eens rare blikkenn over mun oksels maar daar geef ik niks om hihihik ga mu dus nooit scheren voor niemand!!en k vind het onwijs om doorhen te kroelen als ik mu vinger hihi!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Kijk imo is helemaal glad voor jongens/jongemannen/mannen gay. Lekker getrimd is mijn way to go. Over vrouwen kan ik helaas nog niet meepraten.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Glad is veel beter

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry, maar helemaal glad vind ik niet erg, maar ik vind t er wel nogal kinderlijk of pornoachtig uitzien. Geef mij maar getrimd of een streepje/figuurtje ;-p

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik scheer het helemaal glad :P

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik scheer het 1x per maand ongeveer, maar meiden wat vinden jullie van jongens met schaamhaar?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het juist sexy om te zien

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft inmiddels weer een volle bos maar een maand of twee geleden had ze haar kut kaal geschoren omdat ze met haar vriendinnen naar de sauna ging en ze niet weer met een volle bos wilde wilde gaan. Ze voelde zich een stuk zelfverzekerder toen ze naar de sauna ging en haar vriendinnen vonden dat het er een stuk beter uit zag dan haar volle bos. Mijn vriendin had niks tegen mij gezegd voor ze het ging scheren dus ik kwam er pas tijdens de seks achter dat ze weer een kale kut had. Het was wel leuk voor de verandering. Ze heeft het daarna weer laten groeien maar ze zei wel dat ze blij was dat ze het toen had geschoren.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben 13 en heb een hele hoop ik vind het ook mooi bij meisjes

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het mooi als lipjes geschoren zijn en boven een leuk modelletje schaamhaar zit.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten