Skip to content
13 reacties
2443 weergaves

Masturberen

Heejj Vanaf welke leeftijd masturberen jullie? En hoe dorn jullie dat? Gewoon over je clit wrijven of echt in je vagina? Ik doe het vanaf mijn einde 13 jaar ben nu 14,5 jaar en ik wrijf gewoon snel over mijn klit. Is het normaal dat ik dat al op deze leeftijd doe of niet?

14 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • je mag sexs hebben wanneer je er klaar voor bent ik ben 13 jaar en doe het 3 keer per week mijn vriendje is ook 13 jaar wat niet mag een jongen van 20 jaar met een meisjes van 13 jaar dat mag niet

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Vanaf mijn tiende

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat ik ongeveer 6 was en ik nog helemaal nooit van seks en masturberen had gehoord. Voordat ik ging slapen ging ik op mijn buik liggen en met mijn handjes tussen mijn benen friemelen 'omdat het dan lekker word en ik goed kan slapen' heb ik een keer gezegd volgens mijn moeder. Beetje rare herinnering is dat nu wel, maarja, ik snapte gewoon nog niet helemaal wat ik deed, het was gewoon leuk en lekker.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe 2 keer per week

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Volgens de wet mag je pas van af je 16e sex hebben dus als je sex hrbt en een van de twee doet aangifte heb je een probleem als je het allebei wil ga je geen aangifte doen dus zul je er ook geen probleem mee krijgen maar het staat wel idd in de wetboeken dat het pas van af 16 mag om dat je dan weet wat je aan het doen bent en wat de gevolgen zijn .

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 18 op je 11de mag je echt niet sex hebben lol

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee hoor van af je 11 mag je sex hebben. en anders ze controleren je toch niet

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 16 Je mag echt pas vanaf je 16e sex hebben

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ook 14 en vinger ongeveer vanaf mijn tiende. Ik vind beide manieren lekker. De ene keer alleen wrijven maar ook vaak in m'n kut.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 14 dat is echt gelul dat het pas vanaf je 16 mag volgens de wet, er zijn geen wetten voor. En jongen 14 het is niet raar dat je het op die leeftijd doet heel veel mensen doen dat

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 13 als jullie er allebei al klaar voor waren en niemand werd gedwongen en jullie doen het veilig kan dit. Volgens de wet mag het wel pas vanaf 16 jaar.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik het zo hoor van een paar meisjes zijn er wel die al veel vroeger begonnnen zijn om op hun schaamlippen of klitje te wrijven. En de meesten gaan zelfs niet met een vinger in hun vagina.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ey ik heb ook een vraag aan jouw is het normaal dat ik al sex heb gehad met mijn vriendinnetje

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten