Skip to content
21 reacties
6952 weergaves

Jurkje naar beneden getrokken

Ik liep over de gang in school met mijn vriendinnen toen ineens 1 van mijn vriendinnen achter me liep en mijn hele jurkje met 1 haal naar beneden trok. Ik had geen ondergoed aan onder mijn jurkje en ik stond nu in mijn blootje op de gang daar. Super beschamend... Hebben jullie ook eens zoiets meegemaakt? Ik heb haar trouwens nog wel terug gepakt want ik zat naast haar in de klas. en ik ben toen iets naar achter gaan zitten en heb ineens haar topje naar beneden getrokken waardoor zij in haar blote borsten in de

13 jaar
8 jaren geleden

21 Reacties

  •  Ik heb dit niet meegemaakt maar een vriend van me wel iemand anders trok zijn broek met zijn onderbroek erbij omlaag alle meisjes zagen dit(de jongen was beschaamd en ging naar mevrouw/juff en zij dit. zoiets als dit moet je altijd zeggen tegen je ouders/famillie/juff/mevrouw wat dan ook !!.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen slipje dragen onder een jurkje of rokje lijkt me zeer onwaarschijnlijk, want de kans dat dit ontdekt wordt is toch heel groot. Bij zitten, bukken, fietsen, in de bus, enz. Wat moeten andere mensen wel niet denken als ze zien dat je geen slioje draagt. Ik zou me dood schamen. Volgens mij is dit een fantasietje en gebeurd dit niet in werkelijkheid.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J 18, inderdaad heb jij groot gelijk, onderscheid wat dood normaal is een slipje dragen, en van wat ontzettend lekker is, lopen in een rokje en een jurkje zonder een slipje, mijn keuze is op lekker gevallen, maar ja ik draag bijna altijd een panty en dat maakt extra lekker en opwindend, althans mijn beleving .

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt wel of een heleboel meiden ineens in het dagelijks geen ondergoed meer dragen. Raar en ongeloofwaardig. Het is toch gewoon normaal om een slipje te dragen, waarom zou je dat niet doen? Lijkt mij eerder een jonge-dame fantasietje.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • M 21 en 18, mijn is het zelfde overkomen, is geen stoutste fantasie, ik had mazzel dat ik een 40 den zwarte panty droeg en ook zonder een ondergoedje, snel weer om hoog!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom had je geen string eronder

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @22 jaar. Het kan aandacht trekken zijn maar het hoeft niet. Als ik een leuk kort jurkje/rokje draag (en kort kan heel kort zijn) dan wil ik eronder af en toe het slipje/onderbroekje weg laten. (dus bloot eronder) Dat weet ik en ik zorg er dan ook voor dat (bijna) niemand dat in de gaten heeft. En een rokje naar beneden trekken kan je ook al niet zomaar doen, bij mij tenminste niet want ik let dan op wie er om mij heen zijn.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook nooit ondergoed aan onder mijn jurkje dus zo raar is dat niet hoor.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Geloof er weinig van, tis een aandacht trekken!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • In klas 1 van het vmbo zat een trut waar ik vaak ruzie mee had. Bij het omkleden na gym had zij mijn kleren op de gang gegooid toen ik onder de douche stond. Later heb ik haar voor schut gezet. Ik moest naar de wc tijdens de gymles en heb haar kleren op de gang gegooid. Toen zij het ophaalde hebben we de deur dicht gehouden en daar stond ze in haar Mini Mouse ondergoed. Niet veel later is ze gzd verhuisd....

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag ook nooit ondergoed dus zo gek is dat niet.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • TS jr bent 13 jaar en dan zonder ondergoed onder je jurkje naar school??

    Mooie fantasie heb je.

    En als het wel echt is: gek he dat jonge meisjes van de fiets het bos in getrokken worden??!! Gedraag je en lok niets uit!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Vraag je mams niet, waar is je slipje bij vuil was?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Hebben andere in die gang het gezien?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij mij is een x me broek en string omlaag getrokken midden in de gang, behalven vriendinnen heeft niemand dit gezien. Ikzelf heb weleens de kleed kamer deur ongedaan toen zij topless stond

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij is wel eens mijn topje naar benede getrokken terwijl we met een paar meiden zaten. Ze trok per ongeluk ook men bh mee. Alleen maar meiden hadden het gezien dus het viel wel mee toen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 21 echt zo haha

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Is dit je stoutste fantasie?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind dat persoonlijk niet echt een leuke streek als vriendin hoor je dat niet te doen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • natuurlijk is het wel een beetje beschaend maar zag een jongen dat of iemand anders

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten