Skip to content
12 reacties
3514 weergaves

Verkeerde sportkleding mee naar gym

Ik had vandaag dus gym en ik heb altijd mijn turn pakje aan. Nu waren we aan het omkleden en ik kreeg hem ontzettend moeilijk aan. Ik had blijkbaar het pakje van mijn zusje mee genomen. Deze zat dus veels te strak. Ik kreeg hem net aan maar hij zat helemaal tussen mijn billen in getrokken. Iemand anders wel eens zoiets gehad? Ik heb alsnog wel gegymed

13 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Op de basisschool gingen wij gewoon in onze hemd en onderbroek als we onze spullen earen vergeten. Nu wordt als je een aardige docent hebt mag je bij gevonden voorwerpen kijken maar als je geen aardige docent hebt krijg je gewoon eem aantekening van spullen vergeten.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • heb wel eens een voetbalbroekje met een shirtje te leen gekregen van een jongen toen ik mijn gymkleren niet had meegenomen.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zit op boksen(kik)en heb er ook een paar van die broekjes,niet handig met gym vanwege de inkijk zeg maar.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet met die boksbroekjes inderdaad op passen dat je niet je knie iets op trekt want dan kijkt iedereen vol tegen je kruis aan. En als je geen onderbroek aan hebt zien ze gewoon je kut.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • komt van al dat gehaast,moet je wel voor gek gestaan hebben want die boksbroekjes zijn veel te wijd om mee te sporten.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ja vandaag m,n eerste dag op school en gelijk al strafpunten,grapje ik ben m,n gymkleren vergeten en kreeg zo,n kikboksbroekje van twins te leen,heel apart wel want het was zo,n glimmend broekje.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het wel bij school zwemmen mee gemaakt dat ik me zwembroek was vergeten maar wel me gym broek bij me had.
    Nou mocht dat niet van de zwem leraar maar toen ik zei dat ik dan maar naakt zou gaan zwemmen schrok hij zo erg dat het voor deze keer wel mocht.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben 1 keer een bh vergeten mee te nemen voor tijdens gym. De hele les lopen rond rennen terwijl mijn borsten alle kanten op stuiterden. Je kon de jongens zien kijken als ik heen en weer liep.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ook wel eens bij mij gebeurt,kreeg toen een glimmend voetbalbroekje te leen van de gymleraar met een shirtje,ik vond dit erg jongensachtig staan.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelf ik heb eens een keer een turnpakje perongelijk meegenomen inplaats van gewoon een strak gymbroekje met shirtje. Ik deed hem wel aan,maar het was niet zo'n turnpakje met een soort van slip die dan bij de meisjes alleen om hun billen en ... heen zit. Maar wel met pijpjes. Ik was toen 11 jaar oud.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent niet de enige ik had ook ooit eens zoiets meegemaakt, dat ik mijn zusjes turnpakje perongeluk had meegenomen. Maar bij mijn ervaring werdt ik uitgelachen door kinderen omdat dat pakje nogal strak zat dat mijn kutje doorscheen. Zo strak zat dat en ik had het eerst niet in de gaten. Ik heb toen snel omgekleed en tegen de docent gezegd dat ik geen gymspullen had.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ja... te vaak als je drie andere zussen hebt

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten