Skip to content
10 reacties
805 weergaves

Zaad

Wat doen jullie met het klaarkomen van een jongen? In je laten spuiten en dan leeg moeten lopen of zeggen dat hij niet in je mag komen??

14 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Kun je van sperma door te slikken ook aids krijgen eigenlijk?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Doorslikken

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Condoom gebruiken. Zeker als het zo maar 'een jongen' is.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Het ligt er een beetje aan. Als we alle tijd hebben dan heb ik het liefst dat hij in me klaar komt.dat is toch wel het lekkerste einde. En dan lekker blijven liggen, dan komt het er vanzelf uitlopen. Handdoekje is wel handig. Als je geen tijd hebt dan kan je beter een condoom gebruiken. Of het pijpend afmaken, dat vind mijn vriend heel erg geil ook :p Zorg ook dat je altijd een extra slip in je tas hebt, dan maakt het niet uit als er nog wat uitkomt

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ....een condoom gebruiken....

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij mag een jongen ook overal klaarkomen. Wat ook geil én makkelijk is is dat hij in je mind klaarkomt. We gaan vaak daarna nog tongen en dan slikken we z'n zaad samen door. Is het ook gelijk opgeruimd ;)

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het maakt me niet zoveel uit waar hij klaarkomt, of het nou in mijn kutje, op mijn gezicht, in mijn mond of over mijn borsten is. Ik vind het allemaal erg geil en lekker. Ik wissel het vaak af met mijn vriend.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het altijd wel geil als een jongen in m'n kutje klaarkomt. Als je dat alleen niet wil kan je hem ook een condoom laten omdoen. Heb je geen zaad dat uit je lekt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendje mag altijd in me klaarkomen. Ik heb een spiraaltje dus het kan geen kwaad. Ik vind het gewoon lekker als hij in me klaarkomt. Hij stoot dan ook harder en ik vind het wel geil om zijn zaad in me te hebben. Een handdoekje na het klaarkomen werkt trouwens al heel goed.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Natuurlijk is het wel erg lekker als mn vriend in me klaarkomt. Maar het geeft wel een beetje een kliedertroep ja. Natuurlijk loopt er gelijk al wel zaad weer mn kutje uit, maar ik heb ook best vaak dat na een tijdje, zeg een half uur, als ik alweer gewoon mn slip aanheb, dat er dan ineens een kwakje uit mn kut loopt. Dat is best een vies gevoel, en ik ben dan ook bang dat anderen het ruiken kunnen dat we seks hebben gehad. Soms doe ik maar een inleggertje in, maar ik heb ook al eens gehad dat het zoveel was dat het er nog langs liep. En een keer kon je in de lichte broek die ik toen droeg een natte plek zien. Hihi, pijpen en slikken maakt het wel makkelijker...

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten