Skip to content
33 reacties
13810 weergaves

Zonder bovenkleren in je werkkleding

Ik werk bij de action en moet dan die vakken vullen. Ik moet dan zon overhemd van de action aan. Laatst had ik alleen een broek aan en heb ik alleen dat overhemd aan getrokken dus met niets eronder. Ik heb die middag toen zonder iets hieronder gewerkt. Ook bovenste knoopje los en was best spannend want als ik voorover bukte kon je men borste gewoon zien hangen.

Zijn hier nog meer meiden die zoiets als dit wel eens gedaan hebben?

16 jaar
8 jaren geleden

33 Reacties

  • Ha ha ;-) Nee maar zelf vind ik het erg leuk. Vandaar en doe het graag.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey meisje19 inmiddels. Leuk dat je jouw oude topic van onder het stof haalt. Nou, ik wil de hele Sint discussie nu al niet oprakelen, hoor, maar "men" fluistert dat de heilige man onder zijn gewaad ook geen ondergoed draagt.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Nog anderen?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja als jongen vindt je het ook fijn en geil als er naar een grote bobbel in je broek gekeken wordt.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het fijn als jongens naar mijn rondingen kijkt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hè jongen 22....daar doe je het toch ook een beetje voor net zoals wij het heerlijk vinden als een naar onze borsten gekeken wordt .(nou ja veel dan.en zeker als ze een beetje van formaat zijn )

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het ook fijn om naakt in kleding te lopen

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik loop ook nogal eens zonder ondergoed in een (korte) zomerbroek, maar dan kun je beter geen stijve krijgen want dat is in die dunne broeken dan erg goed te zien en juist daardoor krijg ik vaak een stijve!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Lekker is dat hè? Ik ga ook wel eens zonder boxer in m’n spijkerbroek omdat het lekker aanvoelt maar wind me ook enorm op.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja dat doe ik soms ook wel.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat ik wat vaker langs de intratuin ga ?? Ga je ook weleens zonder slip naar je werk?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik werk momenteel bij de Intratuin. In de zomer hebben t-shirts aan waar ik dan zonder BH in ga. Dat is op zich best te zien :P

    Zoals nu in de wintermaanden is het soms best koud en hebben we een vest + bodywarmer. Ik zit dan (ja is wel koud) soms bloot onder de bodywarmer. Hij is best dik dus je kan het niet super goed zien gelukkig maar is wel heel spannend haha. Gelukkig is de bodywarmer er voor als het te koud wordt. Maar alleen met een vest daar aan werken met niks eronder is best leuk.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe bedoel je "naakt" rondlopen met je tuinbroek aan op het strand?? Ik loop altijd naakt op het (naakt)strand, zonder broek of wat dan ook en mijn vriendin ook. Met zonsondergang mijn pik stijf laten maken door mijn vriendin en ik haar poesje lekker nat vingeren. Vul maar in wat er daarna gebeurde! Dus idd. heerlijk die zomer.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb in de zomervakantie in een eetcafé gewerkt. Bij de sollicitatie hebben ze niet gezegd dat je je daar om moest kleden. Ik had wel een zwarte broek aan maar zonder slipje en voor mijn borsten hoef ik geen bh... Dus shirt aan. Toen kwam ik daar voor mijn eerste werkdag en kreeg ik een broek en een bloesje van hun... Oeps!!! Heb me omgekleed en vond het eng maar ook geil... Had het gevoel dat mijn tepels steeds in het bloesje priemden....en had een natte kut

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Op vakantie in een b&b had de gast vrouw duidelijk ook geen bh aan wist totaal niet waar kijken en ze boog haar nog voorover

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Vind het zelf super lekker als mijn borsten vrij spel hebben in mijn Tuinbroek. Voel ze dan lekker schudden en raak daar van opgewonden.

    Ook vond ik het best spannend om afgelopen zomer in mijn tuinbroek naakt rond te lopen op het strand.
    Pas met zonsondergang de tuinbroek half open laten maken door mijn vriendin en daarna lekker van elkaar genieten. Super toffe momenten die we veel vaker wil gaan doen. Dus zomer kom maar terug!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik werk in de keuken hebben dan werkbroek en buis aan bovenkant niks eronder

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Iemand had een witte doorschijnende bloes aan en een witte bh vond het spijtig dat ze er een aan had (mijn leerkracht)

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje van 16, dan doe je toch gewoon als het meisje van 21 hier, geen broekje er onder want een string zie je al het minste of je ondergoed aan hebt dus zonder is de enige oplossing. Ik zou dan ook geen beha aan doen want die valt dan ook op onder een wit shirtje.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • @meisje 16 dat graag in een verpleeghuis wil werken. Je hóeft toch geen string aan onder dat witte en doorschijnende uniform? Gewoon een slip of bv een hipster kan ook, toch? Net zoals dat je gewoon een bh kunt dragen. Zonder zal, afhankelijk van je cupmaat en de beweeglijkheid van je borsten, en van hoe snel je tepels verstijven, vast wel reacties opwekken. Of je dat wilt, daar de oorzaak van zijn, daar heb je zelf de hand in. En, een felrood setje tekent goed zichtbaar af, maar je kúnt natuurlijk ook gewoon een wit setje lingerie dragen. Oh, ik heb eens met een manlijke cliënt te maken gehad die dat helemaal niet wilde, inkijk hebben als een verzorgende zich over hem heen boog, en strings vond ie ook maar overdreven lustopwekkend. Tja, de ene man geilt erop en zou je het liefst betasten, maar niet alle mannen hebben dat dus. En vrouwen, oud als ze zijn, hebben vaak ook weinig met dat open en blote 'gedoe'. Overigens, als man heb ik noiit problemen met blote zorgvragers. Wél een hoop lol als ik ze uitnodig om naar de slaapkamer te komen, om bv de steunkousen aan te doen. Kortom, volg je hart en kom gewoon in de zorg werken, je maakt van allerlei leuke dinge mee

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten