Skip to content
15 reacties
3513 weergaves

kleren passen in de winkel

Als jullie bijv onderbroeken passen in de winkel doe je deze dan over de onderbroek aan die je al aanhebt of trek je diegene eerst uit en trek je hem over je blote kont aan? Het lijkt me een best wel appart idee dat heel veel meisjes die onderbroek miss al aan hebben gehad.

en gebruiken jullie ook altijd een pashokje als je iets wil passen of pas je ook wel eens iets tussen het schap?

ik was gister met een vriendin een winkel in met zen tweeen en ze wou een kort rokje passen. Dus ze deed tussen de kleren gewoon haar broek uit en deed dat rokje aan en paste even. Er liep niemand om eens heen ofzo maar toch. Doen meer meisjes dit?

11 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • Meisje van 20: ondergoed mag je vaak niet omruilen bij de winkel, dus als het dan niet past heb je alsnog een probleem.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Vroeger toen ik jonger was ging ik wel eens passen (met mijn moeder dan en 1 keer met mijn zus) maar ik vind de pashokje niet echt comfortabel en je moet maar wachten op (vaak) lange rijen. Dus sindsdien koopt mijn moeder maar wat kleren (9 van de 10 keer weet ze toch wel wat voor maat ik heb) en pas ik thuis liever wel of ze passen en niet te strak zitten! (Aangezien ik niet echt van het shoppen bent) Maar mijn tip is: koop gewoon een ondergoed en check thuis wel of ze passen of niet!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik pas altijd men ondergoed, die dat altijd op men naakte huid. Soms ga ik ook niet in pashokje; voor trui ofzo.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij de HEMA hebben ze geen pashokjes.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • zelfs een bikini pas ik niet... ik weet mijn maat dus

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wie past er nou onderbroeken in een winkel.....????? Dure lingerie mss wel ja, maar jij bent 11 en dat zal jij dus nog wel niet kopen. Bij zwemkleding wordt idd vaak gevraagd om je onderkleding aan te houden. De vraag is wel logisch, maar de meeste mensen doen dat toch niet, denk ik zo.
    En op jouw leeftijd heb ik in een winkel met mn moeder erbij ook wel eens iets gepast buiten een kleedhokje om. Gwn tussen de rekken een shirt of broek passen. Maar nu niet meer.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben eens bij de hema een bikini gaan passen. En tijdens het omkleden viel het gordijntje omlaag. Nou ik had me een rooie kop dat wil je niet weten.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik een maand geleden in de h&m was zou ik een zwembroek te passen en net toen ik daar naakt stond kwam mijn grote zus van achttien met haar vriendin die zo het gordijntje opendeden omdat ze wisten dat ik er in zat Het was best wel beschamend

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Vertel mij wat :(

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Was dat een man die verkoper? Niet echt gepast van hem

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ging een keer BH shoppen samen met een vriendin want we hadden beide wat nieuwe nodig. We waren bij een winkel waar de kleedhokjes best groot waren dus we gingen gewoon samen in een hokje. We deden onze BH die we toen aan hadden gewoon uit want anders gaat het natuurlijk niet echt makkelijk met passen maar op het moment dat we de nieuwe BH gepast hadden en onze oude kleding weer aan wilde doen deed een van die verkopers het gordijntje van het pashokje open en vroeg of het lukte en zag ons beide toen topless. Hierom hadden we de BHs niet daar gekocht en zijn gewoon naar een andere winkel gegaan omdat we dit niet vonden kunnen. Nu pas ik eigenlijk nooit meer iets in een winkel en gok ik het er maar gewoon op. Vroegen paste ik ondergoed gewoon over mijn eigen ondergoed heen en later paste het gewoon goed als ik het gekocht had.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Daarom moet je onderkleding, handdoeken etc. eigenlijk eerst wassen voor je het draagt c.q. gebruikt. In sommige (goedkope) kleding kunnen ook chemicaliën zitten van het verwerkingsproces.

    Zwemslips en zo pas ik ook eerst. Zonder ondergoed want anders weet je nog niks eigenlijk. Officieel vragen winkels dat je ondergoed aanhoudt tijdens het passen, maar of mensen dat ook doen is punt twee.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat je een onderbroek van de Primark of H&M niet past voor je het koopt, dat is logisch. Maar dure lingerie of badkleding pas je toch wel voordat je het koopt?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik had zelf altijd het idee dat je onderbroeken niet hoort te passen. Ik kijk altijd gewoon of ze even groot zijn als de passende onderbroeken die ik al heb, gewoon gokken dus, of ik hou 'm gewoon even voor me. Als je ze toch past zou ik ze over je eigen onderbroek doen, dat is wel zo netjes dan..

    Voor broeken en meestal shirts ga ik gewoon naar een pashokje, ik hoef geen kijkers. Een vest ofzo niet specifiek, behalve voor de spiegel misschien, die kunnen gewoon over je kleren heen natuurlijk, shirts soms ook.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • uhhh ik weet niet hoor maar volgens mij past niemand onderbroeken in de winkel ?! je zoekt gewoon jouw maat uit en neemt deze mee

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten