Skip to content
18 reacties
10563 weergaves

Naakt zijn...

Hey,     Ik vroeg me af of jullie meiden vaak naakt zijn in het bos,...     Ik zelf loop wel eens naakt door het bos met 2 vriendinnen en dan spelen we met elkaar.     Groetjes    

16 jaar
8 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik loop wel vaker naakt door het bos (in de zomer met beter weer). Ik ben een aantal keren wel mensen tegen gekomen, maar die zeggen meestal weinig of gewoon vriendelijk (?) lachend gedag. Een vriend van me vertelde dat hij dat ook wel doet en dat hij ook wel eens heel agressieve reacties krijgt als hij toevallig iemand tegen komt. Eigenlijk wel vreemd: als meisje alleen naakt lopen wordt meer geaccepteerd dan als jongen alleen. Best raar. 

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou ook heel graag naakt in het bos lopen. Alleen ben ik te bang om betrapt te worden.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat het gaat om een soort gevoel van vrijheid. Je bent in het bos, hebt niks aan. En als er toch niemand komt, heb je niets om je druk over te maken. Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar kan het me goed voorstellen dat mensen het fijn vinden.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Maar wat doen jullie dan als jullie betrapt worden? En als iemand je kleren steelt of je raakt ze kwijt???

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik woon midden in een bos, ben wel vaak naakt in huis tezamen met mijn vriendin, maar ik zal wel gek zijn om naakt door het bos te lopen.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • jullie zijn echt gek! wie gaat er nou naakt lopen in een bos! en dan elkaar pijpen?!?!? meisjes en jonges bij eklaar?!?!? Leg mij asjeblieft uit waarom!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat doe ik dus ook!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • paar keer met vriend van me samen in bos naakt gelopen.
    We hebben daar ook een hut gebouwd in ons nakie.
    We zijn geen homo maar we trekken en pijpen elkaar daar ook.
    En een keer gingen 2 meisje mee ook bloot verder niks gedaan maar was wel leuk samen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • wij hebben een groot bos achterthuis en daar ga ik wel eens in met een paar vriendinnen en nemen ook speeltjes mee lopen we gewoon naakt heen altijd lekker vrij gevoel altijd lekker en spannend

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik en mijn vriendinnen hebben diep in het bos een soort hut. en daar mag je alleen in als je naakt bent. een soort naturisten hut. En dan spelen we met elkaar! super lollig

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben afkomstig van Limburg en ben vorige week voor het eerst naakt geweest in een bos. Nu was het niet bepaald naakt maar gewoon shirt uit en mijn broek en onderbroek omlaag... Ik kreeg wel direct een stijve...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou dan gewoon doktertje spelen als je zeker weet dat er niemand thuis is en vraag dan ook gelijk een jongen of die wilt helpen dan is het spanner dan zie je misschien wel een stijve piemel die als temometer gebruikt kan worden ??

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • klinkt leuk meisje van 19 jaar. ik wil ook wel naakt iets met iemand in het bos doen.

    19 jaar
    8 jaren geleden

  • ik ben wel is betrapt met doktertje spelen

    doen was ik ook bloot

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik doen wel vaak doktertje bij mijn vriendin. Echt super spannend ze heeft ook spulletje die we kunnen gebruiken vaak doen we dat ik iets heb met me billen of de plasser. Mijn vriendin heeft ook een echte termometer die we stiekem gebruiken, maar het is altijd zo dat mijn vriendin de dokter is maar ik vind de termometer niet zo fijn maar dat moet van mijn vriendin in mijn billen en ze doet daf altijd heel hard dat is het enigste wat ik niet leuk vind aan doktertje maar ik luister wel want ze is al 14. dus ze weet wel hoe ke de termometer moet doen maar ik weet niet of andere mensen dat ook doen want ik ben altijd bang dat er ineens iemand thuiskomt en mij dan in mijn bloote billen ziet.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @Meisje 19 & 14,     Ik vind dat heel leuk om te doen.     Groetjes, M.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • De eerste keer dat ik naakt was in een bos was dan ook de laatste. Ik ging toen skinny dippen in een meertje bij dat bos. Dat wss echt heerlijk. Maar alleen ik kon later mijn kleren niet twrug vinden dus ben ik uiteindelijk naakt door een bos gelopen naar huis. Ik woonde aan de rand van het bos dus zo ver lopen was het niet maar mensen hadden mij wel naakt gezien. :(

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik woon best afgelegen naast een bos waar nooit iemand komt. Als het lekker weer is ben ik eigenlijk altijd daar te vinden. En omdat er toch nooit iemand komt heb ik meestal geen kleren aan want het is echt heerlijk zon vrij gevoel in je blootje

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten