Skip to content
11 reacties
2747 weergaves

Naakt voor film

we zijn op school bezig met een film te maken, in de film zit een scene waarbij ik ga douchen. het idee is dat ik een hand doek om heb die ik laat vallen zodat je me rug ziet en daarna me benen. om dit er goed uit te laten zien moer en geen ondergoed te zien zijn.
in de groep zitten 2 jongens 1 die filmt en anderen die ook in de douche moet staan.

mijn vraag is hoe kan ik ervoor zorgen dat het lijkt alsof ik naakt ben wat voor kleding is handig als me ik me bh uit ga doen enzo
TIps??


ps in de groep zitten ook meiden en ik vind het niet erg als zij (en de jongens) me in me ondergoed zien, topless moet ik even overnadenken

15 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • lol

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had ook zoiets moeten doen voor een film. Maar alleen ik moest naakt onder de douch staan en opeens komt er een jongen binnen die ook naakt is. Maar ik had niet begrepen dat we huidskleurige kleren aan moesten doen dus ik stond echt naakt onder de douch want het is een vriend van mij en ik zou het niet erg vinden om hem ook naakt te gezien. Dus ik sta onder de douch en die jongen komt binnen met een huuskleurige onderbroek. En toen dacht ik van shit ik dacht dat we beide echt naakt moesten. En als je het af vraagt waarom dit bij ons op school mag. Ik zit op een cultuur school en dat is gwn kunst.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga gewoon naakt joh!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe het wel enkel met de mensen die je vertrouwd, zodat je niet later merkt dat iemand stiekem foto's heeft gemaakt ofzo. Je lichaam is natuurlijk niks om je voor te schamen, en je kunt best naakt, dat is niet raar. Maar naaktfoto's van jou waar jij geen toestemming voor hebt gegeven zijn ook niet heel prettig..

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelf nog nooit gedaan, maar ik zou topless gaan, met een eenvoudige string eronder.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • K dnk dat k topless ga, hebben ander meiden dit wel eens gedaan op film of op school?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Okay, als iedereen goed is met filmen en bewerken, en ze betrouwbaar zijn, dan zou ik er persoonlijk niet mee zitten om uit e kleren te gaan. Dan is een (vleeskleurige) string waarschijnlijk het beste als je liever niet helemaal bloot gaat. Daar zie je het minste van.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als dit onder leiding en met goedkeuring van je school gebeurt zou ik er geen probleem mee hebben om bloot te gaan. Een lichaam is mooi om te filmen en als er van die intentie wordt uitgegaan kan een naakte vrouw of man alleen maar heel erg mooi zijn. Zeker niks verbergen met dingen zoals huidkleurig ondergoed enz. Dat laat het zo krampachtig over komen en heeft zoiets als tja, eigenlijk durf ik niet.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • iedereen is 15/16 idd, we zitten in vierde en hebben al vaker films gedaan en hun kunnen goed bewerken/filmen. en goede resulataten

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Een string aantrekken? Daar zie je het minst van.

    Overigens heb ik zelf helemaal geen moeite met bloot, maar als je zegt "jongens" heb je het dan over jongens van je eigen leeftijd? Heb je al eens bekeken wat voor werk ze afleveren? Want bloot zien is wat anders dan bloot filmen.

    Als ik (bloot) gefilmd zou worden zou ik vooraf zeker willen weten of het een beetje professioneel gebeurt. Niet dat je straks op een klunzig rukfilmje van een paar puberjongens staat. Daar krijg je misschien spijt van.

    Ik heb samen met m'n vriendin een hele serie professionele (artistieke) naaktfoto's laten maken, en daar kunnen we ook trots op zijn, want het zijn hele mooie foto's. Dus in jouw situatie zou ik niet zozeer zitten met het al dan niet bloot zijn, maar wie je filmt en hoe serieus die jongen is. Zoek eerst uit of hij een beetje goed kan filmen, en hoe betrouwbaar hij is. Niet dat het straks heel iets anders wordt dan je vooraf denkt. Dus, eerst checken en dan pas beslissen of je het gaat doen zou ik zeggen. En bij twijfel niet oversteken. ;)





    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Koop een onderbroekje en bh die ongeveer de zelfde kleur als je huid zijn

    Groetjes,
    Mel

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten