Skip to content
32 reacties
27745 weergaves

Expres in je broek plassen tips

Heey allemaal,

Er is al wel een forum met mensen die hun verhalen vertellen over in de broek plassen, maar ik heb een vraagje.
Als jullie expres in jullie broek plassen, welke houding nemen jullie dan aan en wat hebben jullie aan?
Ik wil het graag een keer binnen doen (met waarschijnlijk een legging, maar die zijn wel heel dun, is dat slim?). Zal ik dan met gekruisde benen doen/hand in mijn kruis. Wat zal ik doen?

Ik hoor graag tips over de houding!

16 jaar
8 jaren geleden

32 Reacties

  • meisje15 misschien moet je professionele hulp zoeken voor jouw probleem.     het is heel vervelend voor je dat je dit hebt maar dit is een topic voor mensen die er juist van genieten om in hun broek te plassen en er geen last van hebben.     wij plassen graag expres in onze broek omdat we het lekker of opwindend vinden, niet omdat we een medisch probleem hebben; dan moet je even kijken naar een ander topic hierover want die zijn er       groetjes xx    

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Al geprobeerd maar werkt niet. Ik plas dan alleen maar meer in me broek

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje 15 jaar: misschien moet je juist veel meer drinken? Dan wordt je urine minder geconcentreerd en dan prikkelt hij je blaas minder. Dan zou je beter moeten kunnen inhouden, want dan wordt het niet zo plots heel dringend. Probeer dat eens op een dag dat het geen kwaad kan, als je thuis bent in het weekend of zo. Of nadat je van school thuis komt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, Klinkt interessant maar heb het al geprobeerd. Ik verlies soms volledige plas en dan is een dry nites broekje te weinig en ik drink zoizo weinig. Ook zij luiers of broekjes slecht als je incontinent bent want dan voel je ook niet goed ds t je nat bent zegt de dokter.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Op een zwarte jeansbroek zie je het alleen de eerste minuut, terwijl je nog plast. Daarna niet meer. Zeker niet als het een stone-washed broek is met vanzelf al donkere plekken tussen de benen en met lichtere plekken op het achterste. In sportbroekjes zie je het meestal ook niet. En als je genoeg drinkt, ruikt het ook bijna niet.

    Of je zou een Drynites pull up broekje kunnen gebruiken. Die zijn er tot 15 jaar en 57 kg. Zal wel passen. Een vriendin gebruikt die soms voor haar periode, omdat ze niet graag tampons heeft en inlegkruisjes makkelijk verschuiven en doorlekken. Als iemand het ziet, kan je altijd zeggen dat het voor je periode is.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Klopt, maar ook al doe je het beetje bij beetje. Mensen gaan het zien of ruiken. Hoe hou je dat geheim? Zoals ik gisteren al zij doe ik het zonder opzet en volgens de doktoren komt het vaak voor dat jongeren het krijgen door express te doen en dan het niet meer kunnen aan of ontspannen en dan gebeurd het waneer je het niet wil.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien is het een combinatie van veel dingen? Iets doen dat taboe is, maakt het juist opwindend. En broekplassen is toch wel bijna het meest taboe dat er is. Met een donkere broek kan je het ook heimelijk doen, bijna zonder dat het zichtbaar is, dat maakt het extra spannend. Dan is er ook die heerlijk warme tinteling daar van onder, net zoals bij een douche. Het plasgaatje zit op dezelfde plaats waar je genot voelt bij vrijen en vingeren. Dus als je je dijen tegen elkaar drukt om je plas beter te kunnen inhouden, dan raak je makkelijk vanzelf opgewonden. Sommige meisjes plassen ook onwillekeurig als ze klaarkomen: mijn beste vriendin heeft dat soms. Dan geraakt plassen vanzelf geassocieerd met opwinding. En misschien dat sommigen ook kicken op het gevoel van schaamte? Want ik heb eens gelezen dat veel meisjes die opgewonden raken van broekplassen of van luiers, ook lang bedplassers waren. Of misschien is het een soort verlangen naar hun onbezorgde kleutertijd? Of nog: op een concert of bij een wandeling kan je niet altijd gaan als je moet. Dus dan is de verleiding groot om beetje bij beetje in je broek te doen om de druk te verlichten, zonder dat iemand het merkt: dat is ook al spannend. Misschien is het een beetje van alles?

    Nu ja, zolang je er geen spullen van anderen mee beschadigt, is het onschuldig plezier. Je kan beter jezelf daarmee amuseren dan met roken, alcohol, drugs, of levensgevaarlijke stunts. Verse urine is immers steriel, tenminste als je geen blaasontsteking hebt. Het schijnt dat ze dat vroeger zelfs gebruikten om wonden te ontsmetten.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik lees alles nu al voor de 400000x en ik vraag me NOG steeds af waarom vinden jullie het zo lekker? Heb zelf een te gespannen sluitspier waardoor ik zoizo elke dag wel 2x de wc niet haal en fijn vind ik het niet hoor! Hebben jullie een antwoord ???ben benieuwd!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Snap niet wat daar opwindend aan is, en inderdaad voor dit soort mensen heb ik geen respect. 

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Daar kun je toch van mening over verschillen? Wat de een smerig vindt, kan een ander juist heel opwindend vinden. Je mag ook wel wat meer respect voor anderen hebben dan te zeggen dat ze niet helemaal wijs zijn.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Vgm zijn jullie niet helemaal wijs hier, voor de lol in je broek plassen... geeft zo een smerig gevoel

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je expres in je broek plast ben je volgens mij niet helemaal wijs. Laat je nakijken !

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik plas iedere avond in mij bed met een broek en dan blijf ik 2 uur liggeb echt heerlijk

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Stiekem broek plassen is echt kicken. Op school trok ik soms expres een zwarte broek aan en dan teidens de les steeds een klein beetje laten lopen, Net genoeg om die warme gloed tussen je benen te voelen. Zonder dat iemand het in de gaten heeft. Of in het zwembad plassen is ook lekker. Of in het kleedhokje, handoek tussen je benen en van me af plassen. Wel de handoek uitspoelen en me bikinibroekje hihi. Een keer heb ik het ook gedaan bij een concert. Had ik een rokje aan. Naar de plee gaan kon niet, want dan was ik me plekje kwijt. Toen ik het niet meer kon houden me benen iets uit elkaar gedaan en zachtjes geplast, niemand merkte het want de vloer was toch al kletsnat van het bier

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Zorgen dat je niks hebt om afgeleid te worden, hahaha

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil het doen maar dan word ik afgelijd door wat anders en doe ik het niet meer Hebbenjullie daar tips voor?

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zelf vond het wel de moeite waard maar meningen verschillen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb plas problemen en snap niet waarom jullie voor de lol in jullie broek piesen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil het ook graag doen gewoon omet te voelen hoe het voelt, is het de moeite waard? ??

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • je kunt ook gwn als je klaar bent je broek op de verwarming hangen in de badkamer of douche en dan douchen als hij dan nog niet droog is doe je net alsof je je make up aan het doen bent  

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten