Skip to content
17 reacties
3622 weergaves

Openbaar plassen

Hebben jullie leuke plekjes om te plassen? Dus niet in een wc maar gewoon openbaar ergens waar weinig mensen zijn ofzow. Bijvoorbeeld bij een leeg bushokje ofzo. Alle ideeën zijn welkom

13 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • Gewoon in een kroeg maar dan opzettelijk naast het toilet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb mijn plas al eens laten lopen in de auto.      

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was een keer 's middags een rondje lopen en ben toen in de bosjes gedoken. Mijn broek hier uitgetrokken en ik wou daar gaan plassen. Alleen kwam ik op het geile idee om uit de bosjes te gaan en midden op het fietspad te plassen. Het was midden op de middag en lekker weer dus de kans was groot dat ik gesnapt zou worden. Echt opwinden daar zo op het fietspad plassen zonder broek aan. Gelukkig niet gesnapt

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • In zo'n ondergrondse parking. Hopelijk stonden er geen camera's.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was een keer vrij op een dag en ben toen ook naar het park gegaan. Ik had alleen een legging aan en ben toen gewoon op een bankje gaan zitten. Op het bankje heb ik gewoon in men broek geplast toen hihi. Echt heerlijk

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • In het park is ook leuk gewoon op een bankje gaan zitten en als je een rokje aan heb slipje een beetje aan de kanten je kunt plassen en valt ook niet echt op

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was eens in de bioscoop. Het was echt zon goedkope plek en toen ik kaartjes ging halen hadden ze me bijna het dubbele gerekend dan wat ik moest betalen. Ik was hier best boos om toen. De film was super rustig en ik moest halverwege nodig plassen. Heb toen men broek omlaag getrokken en een paar stoelen naast mij ben ik gaan zitten en heb ik alles laten lopen. Ik was echt superboos toen en dit was echt heerlijke wraak.

    Maar goed dit was een aantal jaar geleden en ik snap nu ook wel dat het supervies is voor diegene die dit moet opruimen. Maar het was wel echt heerlijk om alles gewoon maar te laten lopen op zon rare plek

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Getver, wát goor, in een pashokje of in een lift. Je zult er maar werken, en het mogen opruimen, écht goor.
    In een bos, in een steegje, en staan dan natuurlijk, zonder slip, gewoon je rokje wat omhoog en je bekken kantelen, en dan voor je uit piesen. Kan na wat oefenen echt zo dat je voor je piest, hooguit op harde ondergrond dat het wat spettert (net als bij jongens). En ja, ik spreid altijd mijn lippen met mijn vingers. Oh, zittend op een bankje, op de leuning ervan is ook écht lekker plassen. De kans op betrapt worden maakt het opwindend.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 16 echt op de grond in het pashokje ? Ik heb zelf wel een in een lift geplast

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • In een pashokje.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik plas vaak in een steegje.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij jongens hebben het toch wat makkelijker, we maken onze gulp los en we kunnen piesen. Maar meiden moeten toch hun broek naar beneden doen, wat meer tijd kost en meer opvalt.
    Maar goed, als je moet dan moet je, en er is niet altijd een wc in de buurt. En dan hangt het er maar net vanaf waar je bent. Misschien kun je ergens beschut in de bosjes plassen. Of misschien ergens op je hurken achter een rij geparkeerde auto's .

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga gewoon ergens buiten plassen ook als ze me kunnen zien ik heb geen schaamte

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Lopend on het bos torn ik heel nodig moest. Ik trok m'n vagina een beetje uit elkaar en kom staand plassen. Probeer maar is voordat je gaat douchen. Je kunt het oefenen en dan kun je normaal staand plassen.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • In de wasbak

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Midden op de weg als er niemand is of recht de lucht in

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Eens in de centrum van de stad in een prullenbak gepist!

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten