Skip to content
23 reacties
12498 weergaves

Je borsten 'flashen'

Zijn er hier nog meer meiden die het leuk vinden om zogenaamd hun borsten te 'flashen'. Dus bijvoorbeeld als je in een kleding winkel loopt en er is niemand om je heen je borsten even uit je shirt halen. Of bijvoorbeeld op de gang van school even je borsten uit je shirt laten hangen terwijl er niemand is?

Zo ja, op wat voor plekken flash je je borsten vooral?

16 jaar
8 jaren geleden

23 Reacties

  • Thuis doe ik het wel een naar mn broer van 16... vindt hij wel spannend volgens mij. Maar geeft niet. We zien elkaar zovaak bloot thuis.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe soms expres mijn gordijnen niet dicht als ik ga omkleden of uit de douche kom. Dan kan mijn overbuurmeisje me zien en dan doe ik net of ik het niet doorheb. Soms vind ik het wel raar of dom van mezelf maar vaak doe ik het toch weer want ik vind het zo spannend.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Tijdens het uitkleden kijk ik meestal wel wat tussen de gordijnen door en zie ik wel of er jongen rondom de pashokjes lopen. Als ik dan wat tussen het gordijn door steek weet ik bijna wel zeker dat iemand het ziet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Af en toe dagen ik en mijn beste vriendin elkaar wel eens uit om zo iets te doen. Bijvoorbeeld tijdens het winkelen midden in de winkel als het rustig is een shirt te passen (Dus echt eerst topless en dan het shirt passen). Ik moest 1 keer tijdens het gymen ''per ongeluk 1 van mijn borsten uit mijn shirt laten hangen. Alsof mijn shirt wat was afgezakt. Ik was echt super opgewonden toen en trok iets te hard aan mijn shirt waardoor ik in de gymzaal volledig topless stond. Snel weer mijn shirt recht getrokken. De docent zag het ook als een ''ongelukje'' gelukkig

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wow nooit geweten dat dit zovaak word gedaan en dan met Namen zoveel door de meisjes had eerder verwacht dat jongens dit doen

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Als jullie je tieten of kont dus flashen in een pashokje, merken jullie dan of dat iemand jullie gezien heeft of niet?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • zoals meisje hierboven al zegt, 'per ongeluk' het gordijn iets open laten staan in een pashokje. Ik sta meestal ook naakt in een pashokje maar ik buk dan voorover met mijn blote kont naar het gordijn. Om bijvoorbeeeld spullen van de grond te pakken. Ik leun dan 'per ongeluk' wat te ver naar achter waardoor ik mijn blote kont iets tussen de gordijnen door naar buiten steek.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heel herkenbaar, 'per ongeluk' je borsten laten zien langsheen het gordijn van het pashokje, zonder slip fietsen in een kort rokje, winkelen zonder slip en dan bukken naar het onderste schap, een bh waar mijn tepels bovenuit komen en dan diep voorover buigen naar een jongen. Reken maar dat een jongen kijken wil, en ik geniet, van zijn rode kop dan

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Op school heb ik dat nooit gezien en het zou daar toch erg ongepast overkomen.

    Maar vriendinnen van een van mijn zussen doen het soms wel eens enkele seconden. Leuk om te zien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het nog nooit gedaan maar als ik het Doe mpet dat dan voor een jongen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat heb ik Ook wel s gedaan en zag best veel jongens kijken, af en to vroeg ik van kan je het zien (gwn lacherig niet boos.ofzo) was leuk om te zien hoe sommige schamen weg liepen. Ook heb ik dit wel eens gedaan met me kut net op de rand van mn Bikini

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • In de zomer heb ik eens de hele middag op het strand gelegen en gelopen terwijl de helft van mijn tepel buiten mijn topje zat. Niemand had iets gezegd en volgens mij hebben best veel mensen het gezien

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Oh, dit zou ik ook wl eens willen doen :$

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @ meisje 17j
    oh ja ik doe dit ook wel vaker hoor, prettig gevoel he

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik had eens een jurkje aan dat net over mijn kont heen zat. Toen ik die middag naar huis fietste heb ik mijn slipje van tevoren uitgetrokken en op de fiets toen iets het jurkje omhoog getrokken. Heb toen dr hele weg naar huis in mijn blote kont gefietst. Dus eigenlijk een beetje mijn kont en zo lopen flashen haha

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 15

    Had geflasht in een rokje aan een vriend in het zwembad xx

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 18 wie zien dat dan je vriendinnen of je vriendje ?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het regelmatig om mijn vriendje geil te maken. Dan flash ik mijn borsten naar hem of trek ik mijn rok naar boven als ik geen slipje aanheb. Ik doe het wel als anderen het niet kunnen zien.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Neen, maar wel al eens tijdens het passen van kleding het gordijn van het hokje op een spleetje opengelaten en dan met m'n blote borsten even ervoor... ook een beetje flashen misschien.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 16 waardan en met wie, en wat voor kleding had je aan want skinjeans lijken me best lastig

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten