Skip to content
2 reacties
990 weergaves

in broek/bed geplast

Heeyy,
Ik lees 's avonds altijd allemaal verhalen over dat mensen in hun broek plassen enz. Normaal gesproken heeft dit geen gevolgen en kan ik heerlijk gaan slapen, zonder dat er iets gebeurt. Vandaag bleek alleen anders...
Terwijl ik die verhalen aan het lezen was, voelde ik plotseling een enorme aandrang om te moeten plassen. Ik stond heel snel op en in alle haast rende ik met mijn hand in mijn kruis naar de wc. Helaas was het al een klein beetje fout gegaan en had ik het in mijn broek gedaan. Gelukkig had ik een pyjamabroek aan en kon ik deze zo omlaag trekken, mijn pyjamabroek was gelukkig ook niet heel erg nat, dus ik besloot om deze aan te houden (hij stonk niet en het was 1 druppeltje nat). Ik trok een schone onderbroek aan en ging weer slapen.
De volgende ochtend werd ik plots wakker in een nat bed. Ik had gewoon in mijn bed geplast! Gelukkig waren mijn ouders al weg en kon ik dit "verstoppen" voor mijn ouders.
Is dit jullie ook wel eens overkomen? Ik vond het trouwens best fijn om in mijn broek te plassen (niet in mijn bed), dus wie weet gebeurt het vaker. Iemand tips en gebeurt het bij meer mensen?

16 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • Ik heb dat ook eens gehad. Komt omdat je vlak voor het slapen die verhalen hebt gelezen. Ik lees ook vaak zulke verhalen savonds in bed. Toen droomde ik een keer dat ik in mijn broek plaste. Toen ik sochtends wakker werd was mijn bed nat! Toen ik droomde dat ik in mijn broek plaste had ik dus in mijn bed geplast. Doe nu in het weekend in bed vaak een luier om. Als ik dan moet plassen kan ik het gewoon laten lopen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb echt tot een half jaar geleden in mijn bed geplast, ik schaamde me er heel erg voor en 1x per maand ofzo gebeurt het weer daarom durf ik bijna nooit met iemand te logeren enzo... Nu weet ik dat dit bij mij iets was dat kwam omdat ik heel erg diep slaap en dan word ik gewoon noet wakker als ik moet plassen, misschien was dit bij jou ook het geval? En anders kan het ook zijn dat je over plassen of water droomde omdat je je er de avond ervoor zo ontzettend mee bezig had gehouden?

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten