Skip to content
14 reacties
16333 weergaves

Doen jullie wel eens dingen met je broer/zus?

Doen jullie wel eens dingen met je broer/zus? Ik vind het zelf heel spannend om mijn broer af te trekken. En ik wil hem eigenlijk ook vragen of die mij wil ontmaagden, maar dat durf ik niet.

16 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Nee dat doe je niet! Het is je broer kom op!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Zou ik wel willen doen, maar ben enigst kind ! Dat is wel balen :(

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn broertje wil het doen met mij maar ik wil dat niet en hij is 11

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn broer is homo dus ik kan hier niet echt een mening over geven. Maar het lijkt me niet waarschijnlijk dat dit soort dingen normaal zijn.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • wow deze generatie snapt niet dat incest gewoon absurd is volgens mij Dat het schadelijk kan zijn en dat het strafbaar is,   Het gaat hier gewoon over sexueelmisbruik en mensen praten hier alsof het normaal is.. het is jammer om te zien dat we hier mensenschuw zijn en niet meer met vreemden gaan, maar gewoon schaamteloos elkaar vergrijpen naar jongere broers of zussen of dat er hier vergrepen wordt. Dit is zekers niet normaal en ook niet ok

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik speelde vroeger wel altijd doktertje met mijn neefjes en nichtjes. We zaten dan bijna altijd aan elkaars lul en kut te onderzoeken. Nu we wat ouder zijn doen we het nooit meer. Maar eigenlijk zou ik het nog wel eens weer willen doen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben het eens met meisje 23. Misschien dat je nu dingen met je broer/zus doet die je goed vindt, maar misschien denk je hier over 10 jaar heel anders over. Dit soort dingen vallen onder incest, ik vind dit niet kunnen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik 11-12j was betaste mijn broer me heel vaak op intieme plekken en hij vertelde dat het normaal was. 'Dat alle vriendjes op zijn school dat deden met hun zus'. (hij was ouder dan ik)   Nu zoveel jaar later heb ik zware psychische problemen door gekregen. (zware depressie, anorexia, angststoornissen ...) Heb ik slechte banden met mijn ouders (omdat ik dat geheim niet kan delen met hun) DENK GOE NA!! Ik vind het schandalig hoe jullie hier over praten.   De herinneringen die jullie in de pubertijd opbouwen zijn herinneringen voor de rest van jullie leven.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • met je broerje schamen jullie niet of zo

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb wel wat doktertje gespeeld met één van mijn zussen die een jaar jonger is dan ik dan maar toch niet meer toen we ouder dan 7 of 8 waren.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik wou dat ik dit kon doen. maar mn broer is al bijna 20 en mn broertje pas 11. dus dat zit er niet in. vroeger heb ik wel een paar keer met mn broer getrokken. (ik ben niet gay) ik heb nu een afspraak met mn beste vriend dat we alles met elkaar kunnen doen op neuken na, k wil wel door een meisje ontmaagd worden ;P

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Topicstarter hier: Volgens mij vind hij mij ook wel leuk, want we zaten vanavond samen in bad toen onze ouders er niet waren en toen zat hij de hele tijd aan mijn borsten. Ik vond het ook wel lekker. P.S. Mijn broertje is 14

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • echt jullie willen aan INSECT beginnen. schaam je!!!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe oud is je zusje

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten