Skip to content
10 reacties
2182 weergaves

Zwembad Vraag naaktzwemmen

Bij mij in de buurt zit een klein zwembad en ik ga daar op dinsdagmorgen altijd zwemmen. Nu is het zo dat ik eigenlijk altijd de enige ben die aan het zwemmen is en de bad juffrouw is er ook. Af en toe springt zij ook in het water. Nu leek het me een super lekker idee om gewoon een keer zon ochtend te gaan zwemmen zonder zwemkleren. Ik wil het komende dinsdag vragen aan die badjuffrouw maar ik ben bang dat ze nee zegt.

Als ik stop ben ik altijd de enige onder die douches en ik trek meestal men zwemkleren dan ook al uit. Heerlijk om dat laatste stukje naakt te zijn.

17 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Meisje 21 Idd heel jammer ik heb het gevoel dat bijna alles op deze site verzonnen fantasie is .. Het is moeilijk om nog dingen serieus te nemen zo

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • wat een fantasie allemaal..... Heb je dat nodig en wordt je daar geil van? Jammer dat dit board steeds verder afglijdt naar een hoekje van het internet alwaar gefrustreerden hun fantasieën zo nodig moeten uiten. De serieuze postings verliezen daardoor in waarde. Jammer.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • En, hoe was het vandaag?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Jaaa ik denk dat ze stiekem wel gekeken heeft terwijl ik met mezelf bezig was. Ik ben nu ook van plan om superveel te drinken voordat ik ga zwemmen zodat ik heel nodig moet plassen en zoveel kan plassen als ik zelf wil hihi. Lijkt me zo lekker om het gewoon te laten lopen terwijl je bijvoorbeeld langs het zwembad loopt

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Zou ze toch niet naar je gekeken hebben? Heb je grote borsten?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het gister aan haar gevraagt en ze vond het in princiepe niet erg en ik mocht wel een ochtend zonder zwemmen als ik dat wou. Ze zij dat ze zelf ook wel naakt wou maar dat dat echt niet mocht omdat ze de bad juffrouw was. Ik ben terug gelopen naar de kleedkamer en men kleren uitgetrokken en ben in men blootje gaan zwemmen. Echt heerlijk zo zonder zwemkleren. Ik ben ook lekker van de duikplank gaan springen echt heerlijk. Ik hield haar wel de hele tijd in de gaten of ze niet teveel naar mij keek maar ze was druk bezig. Ik stond zo aan de rand van de duikplank en zag dat ze niet aan het opletten was en ik moest nodig plassen dus heb toen stiekem van de duikplank afgeplast in het water. Ineens keek ze op niet naar mij maar naar de andere kant dus ben ik snel van de duikplank afgesprongen terwijl ik nog aan het plassen was. Echt heerlijk haha Gelukkig had ze niets gezien hihi. Na het zwemmen ben ik naar haar toe gegaan en gevraagt of ik volgende week weer bloot mocht. Dit mocht wel van haar en heb er nu al zin in.

    Toen ik weg wou lopen zij ze dat ze me had gezien toen ik van de duikplank af plaste en ze vond het niet erg ofzo. De volgende keer als ik moest plassen mocht ik het gewoon laten lopen van haar ook al zou ik naast het zwembad staan. Ik keek hier wel een beetje van op maar wel een lekker gevoel dat ik nu gewoon mocht plassen waar ik wil in princiepe hihi

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was laatst ook in een zwembad en had een badpak aan. Ik zat in de stroomversnelling en er was niemand. Heb toen men badpak naar beneden getrokken en mezelf een beetje gevingert

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • En, heb je het nu al gevraagd (of gedaan zelfs)?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat je het best kan vragen. Nee heb je en ja kan je krijgen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je het vraagt, niks mis mee toch?

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten