Skip to content
14 reacties
2232 weergaves

Zwembad / wc's

Ik zag het andere onderwerp over in het zwembad pissen.
Ik doe dat vooral in de zomer de hele tijd in het buitenzwembad.
Die wc's zijn ook altijd zo goor!
Hoe is dat bij jullie?

14 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • @^ 17, Ik zeg nergens dat chloor alleen wordt toegevoegd voor de lucht, ik zeg alleen dat chloor reageert op urine, en dat je dat kunt ruiken. En waar schrijf ik dat de concentratie in het zwembad net zo sterk is? Helemaal nergens, want dat zou echt niet best zijn. Dus graag eerst goed lezen de volgende keer. En ik weet niet hoe het met jouw immuunsysteem is, maar ik hoef niet zo nodig in de urine van een ander te zwemmen om gezond te worden (of in een openbare chloorzwembad). Tja, sommige mensen drinken zelfs urine, omdat ze denken dat het gezond is. Ik doe dat niet, want het lijkt me gewoon goor. Mijn punt is gewoon dat je beter even van te voren naar de wc kunt gaan. Dan hoeft een ander niet in jouw urine te zwemmen. Lijkt me wel zo netjes eigenlijk. Maar er zijn er hier ook die schijnbaar op de glijbaan pissen, en in kleedhokjes of zelfs op stoelen in bus of trein. Ik vind dat gewoon echt aso. Maar de 'grap' is dus dat die gasten zelf ook onder de de urine van al die anderen zitten die dat óók doen, en daar denken ze waarschijnlijk nooit aan... :p

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @j21 Ik ga gelijk al jou argumenten ontkrachten 1.) Je zei dat chloor alleen word toegevoegd voor de lucht. Dit is niet zo zwembadchloor (wat anders is als chloor voor de wc) gaat een reactie aan waardoor de afval stoffen worden gezuiverd. Ook actieve kool in de filters spelen hier een rol bij. 2.) Jij zei dat chloor in de wc hetzelfde effect heeft als chloor in het zwembad. Dit is voor de duidelijkheid NIET zo. In de wc is chloor concentratie vele malen hoger dan in het zwembad. Als je zal plassen wanneer je de wc hebt schoon gemaakt met chloor en niet zal doortrekken zal er chloorgas ontstaan en dit is slecht voor je. Dit gebeurt in het zwembad NIET!!! Kortom plassen of zwemmen in het zwembad is helemaal niet zo smerig en het helpt zelfs een beetje bij de bevordering van je immuunsysteem.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Veel mensen doen dat blijkbaar, en ik heb het ook wel eens een keertje gedaan toen ik heel nodig moest. Maar blijkbaar denkt niemand aan al die andere mensen die daar aan het piesen zijn in hetzelfde zwembad, net als jij een duik neemt. Best goor als je er even over nadenkt. En chloor verhult de urine alleen, het gaat niet ineens 'magisch' weg of zo. Als je nadenkt is het ook wel sneu dat we allemaal in een chloorbad moeten zwemmen omdat veel mensen onzindelijk zijn. Ze doen het omdat ze denken dat niemand het merkt, anders zouden ze het ook op de bank doen omdat de wc ver weg is of er net iemand heeft zitten stinken. XD Ik ga meestal vantevoren, dan hoef ik niet in het zwembad. En ik ga ook liever naar het strand, of bij vrienden met een zwembad. Mede omdat openbare zwembaden best goor zijn, en dus naar chloor stinken (als er chloor in de wc ligt en je plast gaat het ook gigantisch naar chloor stinken, dus dan weet je het wel). Maar openbare zwembaden zouden er ook op moeten letten dat die toiletten goed schoon zijn. Is lastig, maar het zou toch schoon moeten zijn. En dan misschien een stofje in het water wat paars kleurt als het in aanraking komt met urine. Dan houdt iedereen vanzelf wel op, als het water om hun heen ineens knalpaars wordt of zoiets....

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Pis meestal ook in het zwembad, de meesten wel toch?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha echt grappig! Ik ben gister naar het zwembad geweest met een vriendin en haar vader. Soms pis ik ook wel in het water hoor, ik weet eigenlijk niet of mijn vriendin het ook deed, ze gong na het omkleden wel naar de plee maar later niet meer en we zijn toch 4 uur gebleven ofzo. Ik heb 2 keer in het water gepist volgens mij... 1x toen we er net waren in een buitenbad en nog een keer na het eten in het golfslagbad haha Het boeit me niet zo, is makkelijker en niemand ziet het toch? Xx

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik aan het zwemmen ben laat ik het altijd gewoon lopen. Veels te veel gedoe om helemaal naar de wc te lopen. 1 keer stond ik gewoon op de kant en moest ik ineens. Toen heb ik het gewoon laten lopen en is het langs men been op de grond gelopen. Niemand heeft het toen gezien.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het weleens gedaan maar ik vind het eigenlijk best vies!
    Zijn jullie niet bang dat iemand het ziet ofzo dan?
    Ik doe het eigenlijk nooit meer sinds een paar jaar

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het ook altijd hoor maar ik had niet verwacht dat meisje dat ook zouden doen eigenlijk...
    Doen jullie dat veel?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha wel herkenbaar dat op vakantie!
    Ik zou nooit tegen mijn zusje aan plassen maar ik zeg het ook soms wel tegen haar hoor voor de grap.
    Ik weet dat zij het ook doet
    Eigenlijk zou ik het goeie voorbeeld moeten geven natuurlijk want ze is 13
    Ik denk altijd maar van ach, op die leeftijd deed ik het ook!
    Soms gaan we ook gewoon ff het water in om te plassen hoor, eigenlijk best raar of niet?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Als we op vakantie gaan dan hebben we altijd een hotel met een groot zwembad. Als ik dan soms met mijn zus van 16 in het water ben dan gaat ze soms tegen mij aan staan en laat ze voelen dat ze in het water pist. Ik vlucht dan altijd weg want dat is best hies zo tegen je aan. Maar ik moet er ook altijd om lachen, ze doet het een soort om me te pesten. Soms doe ik bet ook wel terug paar ze perkt er nooit wat van dan... In ieder geval zeggen we het soms ook tegen elkaar als we bijvoorbeeld liggen te zonnen zegt ze soms van "zullen we ff in het water, dan kan ik ff pissen" dan ga ik meestal we mee hoor, vind het niet erg dat ze dat doet en ik doe het ook dus boeie! Onze ouders weten dat natuurlijk niet, volgens mij zouden ze het echt goor vinden haha

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • We waren met een feestje zwemmen en toen zat ik even in de kleine sauna. Het licht was kapot dus heel erg donker daarbinnen. Ineens moest ik nodig plassen en heb ik gewoon even boven het putje gehangen en heb ik men plas daarin laten lopen. Lekker om te gaan als je moet.

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Wel grappig dit, in de zomer gaan we na school altijd naar het zwembad en als we daar aankomen is er altijd wel iemand die moet pissen en dan gaan we gewoon in het water om dat te doen.
    Iedereen doet dat en we lachen er altijd om.
    alleen sommige meiden vinden het goor en zwemmen dan weg.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Eigenlijk doe ik het ook meestal, die wc's bij ons zijn ook altijd zo vies en nat!
    Bestwel genant eigenlijk als je het doet maar het is sneller en makkelijker.
    Ik weet niet of veel mensen het doen eigenlijk, ik dacht dat het een soort raar was om te doen!
    In de zoimer bij het buitenbad doe ik het als we de hele dag blijvan de hele tijd als ik moet plassen (oeps)
    En soms in het binnenbad waar we waren in een bungalowpark deed ik het ook...
    Denk er soms niet eens bij na, als ik moet doe ik het, stom hè?

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja als ik moet plassen plas ik ook gewoon in het water. Je hebt altijd mensen die gaan zeuren dat dit vies is maar die denken er ook niet echt bij na. Ga maar eens na. Er komen duizenden mensen in dat water en je wil niet weten waar die mensen zijn geweest of dat ze helemaal bezweet in het water gaan. Als je hier zo over na denkt is plas echt niet het meest vieze dat er in het water zit. Daarnaast merkt niemand er wat van als je in het zwembad plast en als je om je heen kijkt kan je er wel vanuit gaan dat 50 % van de mensen die op dat moment bij jou in het bad zit die dag nog in dat bad hebben geplast. Dus schaam je niet en laat lekker je plas lopen als je nodig moet.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten