Skip to content
20 reacties
2086 weergaves

naakt fotoshoot

Hallo meiden of jongens ik ga binnen kort met de familie naaktshoot doen hebben Julie nog tips?/ ik wil het ook met mij vriendinnen doen kan dat en hoe vraag ik dat aan hun ?

17 jaar
8 jaren geleden

20 Reacties


  • Sommige reacties neem ik ook met een korrel zout, maar het kan echt wel mooi zijn hoor. Bekijk de foto's van Jock Sturges bijvoorbeeld maar eens. Dat zijn echt geen klunzige familiekiekjes...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • met je vriendin alleen snap ik nog wel...maar met je hele familie is toch echt wel wat anders hoor...en dan ook nog eens lekker dicht tegen elkaar aan staan zodat de pik van je neef lafjes tegen je billen aan hangt en je tepels in de rug van je moeder prikken...laat maar...gaat me echt te ver

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb samen met m'n vriendin ook een mooie serie naaktfoto's laten maken door een professionele fotograaf. Een van de foto's (waarop je alleen m'n rug en billen ziet) heeft zelfs een prijs gewonnen en is toen in een regionale krant geplaatst, in de kunstrubriek. Daar is helemaal niks mis mee hoor. Wie dat raar vindt of zelfs pervers of walgelijk noemt is zelf zwaar gefrustreerd en niet van deze tijd. En nee, de foto's hangen niet in de woonkamer maar boven. De buren en de postbode gaat het niks aan, maar vrienden die ze willen zien mogen ze gewoon zien. Waarom niet? Het is maar naakt hoor, meer niet. En je kunt beter mooie foto's laten maken dan zelf gaan klooien met je webcam of telefoon. Zo heb je later ook nog wat moois om terug te kijken. Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Tsja, als je je piemel tussen een hotdog doet met mayonnaise en ketchup is dat inderdaad wel raar. Doe er dan tenminste nog wat uitjes bij.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Die jongen met z'n naakte piemel tussen een hotdog met mayonaise en ketchup, dat is toch al te gek.. En dan zijn moeder daar nog op staan kijken, holala. Ben benieuwd of ie toen een stijve heeft gekregen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat een bende fantasten hier :) Ik durf weden dat jullie een stijve hebben terwijl jullie deze zever neertypen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 21 we we gaan naakt tegen me kaar aan staan je ziet dan alleen de zijkant van je lichaam je kunt later op de foto je vagina niet meer zijn. Alleen tijdens de shoot op locatie zie ik dat van mij neven en nichten .

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • IK WIL JE VRIENDJE ZIJN

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Een vriendin van men moeder is kunstfotografe en zij wou eens foto s trekken van normale dingen waar subtiel een piemel is in verwerkt.
    Toen ze bij ons op visite was zei ze dit en ik zei er op zal ik wel een snel doen.ik en mijn moeder lachtte maar zij zei van is goed laat je piemel eens zien.Ik zei dat dit voor de grap was en men moeder zei van ja nu heb je het wel beloofd met een grijns. en na een paar minuten heb ik dan toegegeven en mijn broek tot mijn enkels laten zakken.Ze zei dat dit perfect was omdat ik een piemeltje had in de plaats van een piemel.Mijn moeder zei alleen je geval komt op de foto s dus doe niet flauw het wordt leuk. Een dag later helemaal in men nakie voor een camera een paar voorbeelden van foto s : ik lig op de grond bedekt met noten en tussen die noten piepte ergens men balzak te voorschijn. of tussen een minibroodje men piemel leggen en daar mayo en ketchup op spuiten zoals een hotdog. besluit het was een zeer fijne ervaring en het concept heeft de 4 de plaats gehaald op de kunstexpo in duitsland. Het enige minder leuke dat ik heb ondervonden dat mijn moeder nu mijn piemel uit haar geheugen zo kan tekenen denk ik ;) 2 Maar het is zeker de moeite

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • walgelijk, ja! die fotograaf is niet echt koosjer..

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • bedoel je je hele familie of alleen je gezin? Over hoeveel mensen in totaal heb je het dan? En waarom hebben jullie besloten tot een gezamenlijke fotoshoot bij een fotograaf? Waarvoor dienen die foto's / voor wie zijn ze bestemd? En waarom stelt de fotograaf voor om er ook 'enkele' bloot te doen? Over hoeveel bloot heb je het dan (mannen alleen in blote borstkas, of echt iedereen helemaal naakt) ? En waarom vinden alle deelnemers dat dan zo maar een goed idee en willen ze daar graag aan meewerken? Wordt het een studioshoot of ga je op locatie? Waar dan?
    Zo maar enkele vragen.........enne, oh ja........ dromen zijn bedrog :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • En dan ophangen in de woonkamer van je opa en oma???

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Rare fotograaf vind ik dat dan.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 20 we gaan allerlei foto's maken en de fotograaf stelde dat ons voor

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Pervers vind ik dit zelfs.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Met je FAMILIE naakt fotoshoot, wel een beetje raar, vind ik dat. Wat is daar de bedoeling van? Zijn jullie dan nudisten of zo?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 22 zal wel fijn zijn een beetje uitleg

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje17 met neven en nichten en ooms en tantes enzovoort

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi ik heb zelf ook weles een naaktshoot gehad, in het begin is t sowieso best wel awkward (natuurlijk) als je wil kan ik je wel wat tips geven

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuk!! Welke familie leden allemaal?

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten