Skip to content
28 reacties
2870 weergaves

IEMAND HEEFT ME ONDERGESPOTEN BIJ DE BUSHALTE

Ik kwam vanmiddag bij een vriendin vandaan en dan ga ik met de bus. Het was heel rustig bij de bushalte. Ik en een andere man stonden te wachten. Ik had niet door dat hij vlak achter me kwam staan. Ineens voel ik wat tegen men kont aankomen. Ik had een zwarte legging aan en voelde dus alles. Ik keek om en zag dat die man staan met zijn penis in zijn hand. Ineens had ik door dat het zijn penis was die zojuist tegen mijn kont aankwam en ik keek eens naar men achterste en hij was zojuist KLAARGEKOMEN tegen mijn kont aan! WTF is er mis met die man. Een paar grote klodders sperma hingen van men kont. Hij stopte snel zijn lul weer weg want de bus kwam aanrijden. Hij liep weg en ik stond heel beduust te kijken. Ik ben maar gewoon naar huis gegaan maar ik ben echt bang dat het de volgende keer weer gebeurd en dat hij me dan verkracht omdat de bus er dan niet is om me te redden. WTF is er mis met die man....

15 jaar
8 jaren geleden

28 Reacties

  • Afdeling sterke verhalen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Spannend verhaal..... Ik heb ook zo mijn twijfels

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou hem ook wel in z'n kruis trappen denk ik. Zal ie leren.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Leuk verhaal maar ik geloof er niks van

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Dan heb je niet goed gelezen @jongen13, dat meisje had niks in de gaten!!! En ja idd!!! een trap in zn ballen is geheel gerechtvaardigd! THX!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • het doet veel meer pijn dan je denkt een schop in je ballen. die man mocht het ook niet doen maar ja dat meisje kon ook weg lopen he

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Een schop in je kloten, daar ga je nou toch ook niet van dood hé...

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • j13, wat die man deed valt onder aanranding.

    Zij heeft het recht haar persoon ofwel lichaam dus, te verdedigen.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Hee @jongen13, noem je ons idioot? Wat die man deed is eigenlijk ook een vorm van mishandeling. Kijk, je kan het verwachten he als je zoiets fk achterlijks doet, dus een trap in zn ballen, echt wel!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Zoals ik al zei je hoeft hem niet in zijn ballen te trappen .. idioot . Dat is mishandeling en wat hij bij jou doet is geen mishandeling

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Op zich vind ik het altijd wel geil, een jongen die spuit maar toch liever niet stiekem in het openbaar door een vreemde bespoten worden.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Denk idd niet dat ie nog dadelijk zin zal hebben om zomaar te lopen rukken na een trap in z'n zak.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom hem in zijn ballen schoppen?? Omdat je gewoon niet zomaar iedereen hoort vol te spuiten... En, na een harde trap in je ballen, zullen die wel even minder zaad kunnen maken ook, denk ik, mooi meegenomen ;-) Zo leert ie het wel af!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Wow wtf!!! Hoe is dat mogelijk dat imd dat gewoon zomaar ff doet! Die man is totaal gek! Ja zeker te weten dat je naar de politie moet gaan! En nou @jongen13 echt wel in zn ballen trappen he, dan doet hij het mss nooit meer.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Zulke engerds bestaan dus echt. Mijn vriendin heeft een lingeriezaak. Rond Valentijn kwam een man binnenlopen. Zei dat hij een cadeautje zocht. Plots liet hij zijn broek zakken. Hij griste een bh uit de rekken en knoopte die om zijn geslacht. Zo spoot hij de vloer onder en meteen weer weg. Mijn vriendin was in shock. Nu heeft ze pepperspray en een neppistool want ze is doodsbang dat hij terugkomt.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • jullie overdrijven allemaal waarom moet je hem gelijk in zijn ballen trappen Als een meisje dat bij mij doet schop ik haar heel hard terug

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is een bepaalde fetish van die vent, ze noemen het ook wel "cum sharking". Op internet circuleren diverse filmpjes waarin hetzelfde voorkomt. Soms wordt het gefilmd door een ander.
    Ik heb ook weleens gezien van een dame in de trein : een vent die achter haar zat loosde zijn kwakkie in haar haar en ze had het geeneens door op dat moment.
    Ik heb overigens wel gelachen om .dat filmpje, maar het is wel freaky.
    Als ik een dame was en ik kwam erachter zou ik hem wel zoooooo keihard in zn kruis trappen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Uhmm
    Nouja jongen van 18 op zich heb je gelijk, sperma is niks vreselijks, maar iemand die ongewenst op je geilt, zich openbaar bij je aftrekt en zich dan uitlaat op jouw achterste.. Dat is niet geheel gepast en zeker niet prettig. En daarnaast is ze ook nog maar 15, en hij zo te lezen een volwassen man. Dat is niet normaal.
    Ik vind in zo'n situatie een trap tegen de noten best gepast, en hulp mag hij ook zeker wel krijgen. De bak in net weer niet, ténzij hij anderen echt niet met rust blijkt te kunnen laten, dan therapie en opsluiting..

    Als zoiets nog eens gebeurd, en de man blijft een beetje in de buurt, de politie wil voor zoiets echt wel komen hoor, en dan heb je bewijs en kunnen ze gelijk wat doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ach, zo erg is dat nou toch ook weer niet, zo'n beetje pikkenpudding op je rug te krijgen...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is echt niet normaal gedrag. Die man moet de bak in voor een tijdje.

    22 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten