Skip to content
7 reacties
4370 weergaves

Broertje betrapt op masturberen

Ik kwam laatst thuis van school en men moeder was weg en men broertje was dus alleen thuis. We hebben een gezamelijke pc in de keuken staan. Toen ik binnenkwam zag ik een hoop kleren in de keuken liggen en op de pc stond porno open. Toen ik de woonkamer inkwam zat men broertje van 12 aan zijn lul te trekken. Nou wou ik altijd al voelen hoe een lul nou aanvoelt in men hand dus ik ben naar hem toegelopen. Hij schrok zich kapot toen hij mij zag en wou opstaan. Ik gebood hem om te blijven zitten en pakte zijn lul vast. Het voelde heel lekker warm aan en ik voelde het bloed door zijn lul stromen. Ik zag dat hij de aanraking lekker vond van mij dus ik hield nog even vast en haalde mijn hand wat heen en weer. Hij was al bijna klaar want ik haalde men hand nog geen 2 keer heen en weer en ik zag voor het eerst een manelijk orgasme. Het was niet veel ofzo en een zijn sperma was een beetje doorzichtig.

Iemand anders ook wel eens bij zijn broertje of broer aan hun penis gezetten? Zolang het puur bij aanraken van de penis blijf kan het toch nog wel op deze leeftijd? Of is het al raar?

14 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik geloof echt niks van dit verhaal...

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb laatst ook zo iets gehad. Ik ging naar men broertje van 16 toe en vroeg aan hem of ik een keer zen lul mocht zien. Ik was echt benieuwd hoe zon lul er nou uit zag. Nou hij stond op en trok zijn broek naar beneden en zijn lul hing losjes naar beneden. Terwijl ik er zo naar keek begon hij alsmaar te groeien en groeien. men broer zij dat ik hem wel mocht vast pakken en dit deed ik toen. Ik voelde hem schokken toen ik de lul vast pakte en men broer zij dat ik moest mee komen. Hij liep naar de badkamer en trok al zen kleren uit en ging in de douche staan. Zijn lul stond kijhard omhoog gericht langs zijn buik heen. Hij zij dat hij nog heel nodig moest plassen en dat het nu alleen nog maar zo kon. De helft van zijn plas kwam over hemzelf heen zo maar dit maakte niet uit zij hij. Hij kwam de douche weer uit en ging op de rand van het bad zitten en zij dat ik hem weer mocht vast pakken. Dit deed ik en ik haalde mijn hand wat heen en weer. Voordat ik het wist kwam hij blijkbaar klaar want hij spoot een paar dikke klodder sperma zo in men gezicht

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij was toen 19 en ik nog 16

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 17 Hoe oud je is broer?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn broer en ik gingen vroeger altijd samen in bad, ik zat dan aan zijn piemel (eigenlijk gwn af te trekken maar we wisten noet eens wat dat was) en hij kreeg dan altijd een stijve, ook ging hij mij strelen enzo, laatst waren we alleen thuis en toen heb ik hem weer afgetrokken en hij heeft mij gevingerd, daarna gingen we samen douchen, Was heel gezellig

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Lekker toch, je broer zien en voelen klaarkomen in jouw hand? Natuurlijk is dit óók incest, maar ach, je helpt hem er toch mee? En zelf vind je het opwindend, toch ook?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • jaaa, men broertje van 12 kwam een half jaar geleden naar me toe en vroeg of ik hem ergens mee kon helpen. Hij vroeg heel verlegen of ik hem kon laten zien wat aftrekken was. Ik trok toen zijn broek uit en heb hem toen afgetrokken totdat hij klaar kwam.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten