Skip to content
16 reacties
3147 weergaves

In je blootje op de fiets

Van de zomer kwam ik terug van een feestje en het was 1 uur 's nachts. Ik moest over een lange rechte weg door de polder tussen de weilanden. Ik was best opgewonden en heb mezelf uitgekleed en al mijn kleren in de bak voorop mijn fiets gestopt. Ben toen met alle lichten uit in mijn blootje verder gefietst in het donker. Ik ben niemand tegen gekomen maar dit was wel heel erg lekker. Heeft iemand anders dit ook wel eens gedaan of op een andere manier? Bedankt voor jullie reacties

16 jaar
8 jaren geleden

16 Reacties

  • Vanuit de NFN (Ned.Federatie v. Naturisme) werd altijd gehanteerd dat je a0 niet vanaf de openbare weg zichtbaar mag zijn en b) geen aanstoot moet geven tijdens het naakt recreëren. Zomaar naakt op de fiets rijden is lijkt mij dus niet toegestaan. Uiteraard wel als je een vergunning hebt voor bv. de wereldwijde naaktfietsdag en dergelijke.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is niet helemaal waar. Naakt fietsen op de openbare weg is ook buiten de bebouwde kom niet toegestaan.   Zie ook deze discussie hierover: https://www.startpagina.nl/v/maatschappij/vraag/436352/pleeg-schennis-naaktrecreantblootloper/

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Buiten de bebouwde mag je altijd naakt zijn als de plek er geschikt voor is , ze mogen jou er geen boete voor geven

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • pas maar op dat je niet gezien word kunnen ze de politie bellen en word aangehouden voor naakt lopen

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee fietsen niet maar ik heb wel 3 keer als het bijna donker was helemaal naakt in de polder hardgelopen was ook enorm geil

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, waarom zou ik dat erg moeten vinden? Ik ben naturist en verbleef ook in een naturisten resort, maar dat een serveerster 's avonds in d'r totale blootje naar huis, zo'n 6 km. fietst en mij meevraagt vond ik wel bijzonder.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Klinkt best lekker.. als ik ook toevallig daar liep,
    had jij het dan erg gevonden als ik naar je keek?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Twee jaar geleden op Fuerteventura samen met een van de serveersters van het hotel in het donker beiden naakt naar haar huis gereden om iets op te halen, dus ook zo weer terug en soms in de lichten van een passerende auto die natuurlijk naar ons toeterde. Onderweg samen nog even een blote duik in zee gemaakt en toen opgefrist weer naar het hotel. Was een heel bijzondere ervaring en ik had continu een stijve wat zij wel zag en er mee plaagde, maar terug bij het hotel zag ik dat haar zadel ook behoorlijk nat was, net als mijn pik. Verder een heel fijne nacht gehad!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het één keer gedaan. Ik was aan het fietsen met een vriend en we kwamen om 11 uur of zo thuis van een feestje. Hij vroeg of ik naakt verder durfde fietsen en ik deed dat. Hij nadien ook en we kregen allebij een erectie. Was erg lekker.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het ook eens gedaan, vond het bloedgeil om op dat bospad te fietsen. Het fietspad ging best steil omlaag, ik wíst dat er onderaan een huis stond, maar eerdere keren was dat nogal verlaten. Dit keer stond een man er zijn tuin te besproeien. In oeps, het volle licht van de tuinlamp. Stoppen kon niet meer, dus maar doorgefietst. Schaamde me best, mn erectie slonk gelukkig wel iets. Dus, er in volle naaktheid langsheen geraced maar. Dit was 's avonds om circa elf uur. Nooit meer wat van gehoord, gelukkig maar.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • hee! het is dus jij die ik zag fietsen die avond! gezellig!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik fietste naakt op een plek waar niemand anders was dus niemand heeft me gezien

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe zoe je het vinden als iemand waarop je verliefd bent dat doen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Zou ook wel eens graag naakt fietsen, lekker met dat zadel zo tussen men ballen... Best ook wel 's nachts natuurlijk. En in de zomer.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Echt heel erg veel geluk, ik ben op een meisje maar hoe moet ik haar verkering vragen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Nog een geluk dan dat je onderweg niet verkracht bent want dat is wel erg gevaarlijk hoor.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten