Skip to content
17 reacties
6141 weergaves

De oppas ziet mijn blote billen!!!??

Laatst voelde ik me niet lekker toen de oppas er was. En toen wou ze mijn temperatuur opmeten, dat vond ik niet zo erg want wij hebben een oorthermometer.. Maar toen ging ze ineens haar tas ophalen Maar ze had in haar tas een billentermometer, en toen kwam ze daar mee aanlopen. Em toen zei ze dat ik even mijn pyjama broek uit moest doen, toen liep ze even weg. En toen kwam ze terug met een potje met zalf. Ik zei dat ik het echt niet wou omdat ik dat nooit hoefde van mijn ouders. Maar ze negeerde me helemaal en ik moest op mijn rug gaan liggen en toen moest ik mijn onderbroek uitdoen van haar. Ze bleef er gewoon bij staan kijken en het deed haar helemaal niets dat ik het niet leuk vond. En toen moest ik mijn benen omhoog doen en deed ze zalf tussen mijn billen ik voelde me echt heel erg naar en toen deed ze de termometer tussen mijn billen het deed pijn en ik trapte een keer met mijn benen in haar gezicht maar dat was niet de bedoeling........ Toen werd ze boos en haalde ze de termometer er weer uit en gaf ze me een tik op mijn billen, ik schrok en had traanogen. Toen deed ze weer of er niets aan de hand was maar mijn termperatuur was te hoog en ze gaf me nog een zetpil. Later op de dag kwam ze nog vaker terug om me te termperaturen maar ik durfde niets meer te zeggen en ik liet het allemaal maar gebeuren. Toen mijn ouders s'avonds thuis kwamen heb ik het niet tegen ze gezegd omdat ik dat nogal schamend vind Kan dit of niet?

12 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • Beetje rare oppas, ik zou het tegen me ouders zeggen als het gebeurde

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als jij het ongemakkelijk vind en je er niet fijn bij voelen moet je gewoon nee zeggen!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga iets heel anders zeggen dan veel anderen: volgens de wet is je oppas veel te ver gegaan.     Niemand, maar dan ook niemand mag zonder jouw toestemming aan je geslachtsdelen en aan je billen zitten. Dat is gewoon aanranding, oppas of niet. Ze mag je daar níét toe dwingen, al helemaal niet onder dreiging van billenkoek. Inderdaad, een anale thermometer is nauwkeuriger, maar dat geeft haar niet het recht om die tegen je wil tussen je billen te stoppen, ook als is ze je oppas. En die zalf gedwongen op je vagina smeren, dat mag ze ook niet.     Bedenk ook eens wat haar motieven hiervoor zouden zijn. Waarom wil die oppas per se zelf die zalf smeren, terwijl je dat waarschijnlijk prima zelf kunt? Waarom wil ze per se zelf die thermometer tussen je billen stoppen? Ik vertrouw dat absoluut niet: dit zijn dingen die je ook zelf waarschijnlijk wel kan.     Pas op, meisje 12, die oppas lijkt me echt foute boel. Ik zou het echt even met je ouders bespreken.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Lijk me ook ongemakkelijk als iemand een thermometer in je stopt

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb een nanny en die past iedere dag op maar als ik iets niet wil doet zei het ook niet dus misschien moet je daar duidelijk in zijn en er met je ouders over praten

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap de oppas wel. Ze doet gwn wat zij denkt dat het beste voor je is, ze wil alleen maar helpen. Als jij je niet prettig voelt bij de manier waarop ze dat doet moet je dat gwn zeggen, anders veranderd er nooit iets....

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Een thermometer tussen je billen hoef je maar nauwelijks erin te voelen gaan. Wellicht handig iets glijmiddel op de punt te doen (vaseline bv). Maar vooral, laat de thermometer er nioet door iemand anders induwen maar doe dit zelf, dan voel je precíes waar je gaatje zit, en echt, dan voel je de punt wel in je gaan maar doet dat absoluut géén pijn. Als ik zelf griep heb doe ik écht de thermometer wel zelf in mijn aarsje...

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje19 Maar dat doet heel pijn,Krijg jij de termometer dan ook tussen je billen??

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Oorthermometers goed richten is wel eens lastig, en da meet ie niet goed. En oorsmeer helpt ook niet echt. In je kontgaatje is dan wel genânt maar altijd de goede temperatuur, al moet je hem wel even diep genoeg in je drukken.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is gewoon zo hóór.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje19: Hoezo is anaal temp meten bij een kind van 12 beter? Wat een onzin kraam je uit.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • En jij maakt je kont zelf niet schoon of?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje19 Ja de oppas is een vrouw ze is nog wel jong. Maar ik vind het gewoon vervelend dat ze aan mijn plasser em billen zit.... Maar ze zegt dat ik het nog niet zelf kan

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Als meisje van 12 is het toch wel fijn om iets meer prive te hebben daar beneden miss tegen de oppas zeggen dat je de zalf zelf op je vagina kan aanbrengen en miss met de oppas praten daarover of met je ouders

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen21 Ja de oppas weet dat wij een oorthermometer hebben, dat heeft mijn moeder toen ook gezegd voordat ze weg ging. Maar volgens de oppas was dit nauwkeuriger ofzo. Een beetje vervelend maar gisteren had ik last van mijn plasser, ik had er echt last van dat kon ze aan me zien , dus heb ik het maar eerlijk uitgelegd. Maar toen wou ze er even naar kijken omdat ze me dan verder kon helpen. Ik wou het niet maar het moest echt van haar en anders zou ik billenkoek krijgen en daar is ze heel streng in maar voor de rest is ze echt super aardig . Dus heeft ze even naar m'n plasser gekeken, nog wel toen ik op de bank lag echt schamend. Ze liep weg en kwam terug met een sudocreme achtig iets en dat heeft ze erop gesmeerd..... Daarna heb ik er geen last meer van gehad waarschijnlijk was het een beetje schraal. De oppas doet ook mijn broertjes in bad maar dat vinden hun nog niet vervelend.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik het er met mijn ouders over hebben. De oppas is dan wel de baas, maar ze moet jou wel respecteren en in je waarde laten. Klinkt mij in de oren alsof ze een klein kind van 6 behandelde. Als je aangeeft dat je dit echt niet wilt, dan moet ze daar toch gehoor aangeven? Heb je het trouwens tegen haar gezegd, dat van die oorthermometer? Dan had ze die toch kunnen gebruiken?

    Het lijkt mij het verstandigst dat je samen met je ouders en de oppas rond de tafel gaat zitten en dit goed uitpraat. Anders blijf je er maar mee zitten en dat is ook niet fijn.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit heb ik ook wel eens mee gemaakt maar ik neem aan dat je oppas geen pedo is dus komt wel goed

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten