Skip to content
10 reacties
395 weergaves

Welke type jongens val jij op?

Hai x Ik ben heel erg benieuwd op welke type jongens jij valt.

Ik val op
Jongens met bruin haar liefst groene ogen, ouder dan mij en langer dan mij zijn. (Ik ben 1,65 en 16 jaar). Stoer, sterk, grote lul >:). liefst gespierd, niet te slim niet te dom. Niet te behaard, het liefst een Nederlander (puur omdat ik het ook ben).

^ val ik op ^

16 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Mij boeit het helemaal niks wat daar beneden zit hoor, ik ga het alleen met mijn ware doen.Lijkt me namelijk niet handig om te vroeg ofzo te doen....# berichtgierboven (Ik ben hetzelde persoon als 2 berichten hierboven)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik val niet en ik hou niet.

    Als ik zin heb doe ik het met een jongen of een meisje welke ook zin heeft.
    En het maakt mij verder totaal niet uit hoe hij/zij eruit ziet
    Aan 1 ding heb ik wel een hekel, zowel bij jongens als bij meiden, dat ze stinken.
    (dezelfde geur als een GFT kliko die 14 dagen in de volle zon heeft gestaan)
    En een grote of een kleintje, dik of dun maakt ook niet uit.
    Ze passen allemaal.

    Als ik voor een vaste vriend/vriendin zou gaan dan maakt de buitenkant niet uit.
    Het innerlijk moet goed zijn.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha daar wil ik graag nog wat bij toevoegen, dat van die duim en je lul ik heb er weinig verstand van of dat nou waar is, maar als ie stijf is (verschilt per jongen) kan hij zo twee keer zo groot zijn, in ieder geval veel groter, en ik neem aan dat een penis eigenlijk voor meisjes alleen belangrijk is als ie stijf is toch?? xD

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wauw, ik dacht dat ik kieskeurig was met jongens. ;) ik vind haar en oogkleur niet relevant. Ik hou wel van een redelijke stoere bink die ook ramantisch is met een beetje spier. Indd, het liefst ouder, maar ook langer dan ik. Een mooie ogen...(zwijmel) Het worden niet voor niets spiegeltjes van je ziel genoemd. Ps; wist je dat de lengte van de piemel vergelijkbaar is met zijn duim? Dan weet jullie dat in het vervolg gelijk

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik val op jongens,bruin haar, maak niet uit welke oogkleur is het,
    het moet niet erg kort haar zijn maar ook niet een lang net zoals oflyng
    zn haar haar zijn, een jongen met gezond lichaam zijn,hij moet niet lang zijn dan mij een de zelfde leeftijd ,lief zijn betrouwbaar,behulpzaam,grappig,stoer,gespierd maar wel lief zijn een knap een hij moet mijn alles wat hij wil mijn vinden

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik val op blanke jongens , bruin haar , oogkleur maakt niet uit. het moet niet erg kort haar zijn maar ook niet lang een beetje net zoals christopher oflyng zn haar. een jongen met een gezond lichaam , sixpack is natuurlijk het best. hij moet langer zijn dan mij (1,69) en ouder (ben 16) of precies dezelfde leeftijd. hij moet de lijding kunnen nemen , lief zijn , betrouwbaar , behulpzaam , begripvol , grappig , een beetje sexueel en sociaal.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik val op vooral lieve en behulpzame en sociale jongens.. veel meisjes vallen op jongens met het perfectie lichaam maar die zijn best schaars en ze zijn vaak ook nog een arrogant persoon. Als ik jullie was zou ik niet altijd op het uiterlijk afgaan

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik hou van jongens met bruin haar, bruine ogen. Hij moet stoer zijn, lang, wat ouder dan ik, zelfverzekerd, beetje dominant, vooral ook in bed ;). Verder natuurlijk een beetje goed eruit zien met z'n kleding.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik val op jongens die aardig, grappig en behulpzaam zijn??

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik val op jongens met blond haar , groene grijze of bruine ogen . redelijk gespierd , ongeveer 1-2 jaar ouder dan mij .stoer maar wel schattig

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten