Skip to content
15 reacties
3477 weergaves

Schaamhaar

Vanaf welke leeftijd scheer je je schaamhaar ??? En hoe doeje dat danku

13 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • toe ik veertien was kreeg ik schaamhaar maar ik scheerde dit weg met een met een scheermesje van mijn broer ( ik had het gepikt) nu heb ik niets tussen mijn benen of okselhaar ook niet op mijn benen enkel mijn hoofd, kaal is in!! en zuiver

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik scheer het vanaf het moment dat ik schaamhaar kreeg.
    Vanaf mijn 12e.
    Ik scheer het met een electrisch apparaat.
    Ik vind een kale kut mooier dan 1 met een volle bos.

    Verlegen meisje.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind dit heerlijk een mooi kale kut te hebben en mijn schaamlippen (love lips) steken flink uit, ik vind dit veel mooier als met al dat haar er op en ook als je ongesteld bent is dit properder

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik laat mijn schaamhaar gewoon staan. Heb het wel kaal gehad maar met volle bos vind ik mooier en fijner.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik scheer me sinds mijn 16 jaar, wat meisje van 17 zegt, ik vind het ook vies, ik heb me laten laseren, 2 jaar later is er niets meer gegroeid,heerlijk vind ik het,sommige ex vriendjes wilden me vraag met haren zien, en sommige vonden me zo geweldig! Mijn nieuwe vriendje heeft het ook gedaan! Super is dat.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik epileer het. Je moet dat wel vanaf het begin doen, als je nog niet veel haartjes hebt. Dan doet het niet zoveel pijn. Als je wacht tot ze groot en dik zijn, wel. Bij epileren duurt het veel langer voor ze terugkomen. En ze worden zwakker en zitten minder vast. Je moet ook voorzichtig trekken zodat de worteltjes meekomen, dat verzwakt ze. Het mag niet afbreken. Ik vind schaamhaar eigenlijk vies. Ik zou liever alles definitief ontharen, maar ja, dat is veel te duur. En het helpt niet altijd, want soms blijven ze toch terugkomen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik scheer heel soms in de zomer en als ik logeer met mijn vriend dan knip ik het alleen bij verder laat ik het gewoon groeien

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik scheer het al een jaar maar mijn zusje niet maar ze heeft ook nog niet zoveel haar.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 15 en ik scheer ook gewoon mijn schaamhaar en ik begon op mijn 13e

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben 14, kheb al schaamhaar vanaf mijn 12de en heb me ongeveer n' jaar geleden voor t' eerst geschoren

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 13 en scheer mij nu een paar maanden.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Je moet je er geen zorgen over te maken ik wist eerst ook niet hoe het moest ik had het toen ik 13 was

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was 10 toen ik schaamhaar kreeg ik vond het nii erg want ik had altijd zwarte onderbroeken aan dus niemand zag het bij het omkleden bij de gym mr oke ik begon al met scheren toen ik 11 was mijn zus en mijn moeder weten het dus je kunt gwn zo vroegbeginnen als dat jij wilt ( mijn zus begon daarmee toen ze 12 was ) x

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben begonnen vanaf ik schaamhaar kreeg. Ben er niet echt blij met schaamhaar. Waarom kan het niet gewoon kaal blijven? :p Ik doe het altijd onder de douche met een scherp mesje, zonder scheerschuim. Ik raad aan om het eerst zo kort mogelijk te maken (schaar, tondeuse), daarna scheer je met de haarrichting mee. Het gaat helemaal niet glad zijn, maar je moet wennen aan het scheren. Wacht telkens een paar dagen voor je het weer doet. Na een week of 2 scheer je tegen de richting in en kun je het mooi glad scheren. Scheer je niet te snel terug want je huid is erg gevoelig na het scheren. Omdat ik het al lang doe (6 jaar ofzo?), kan ik mij elke dag scheren. Als ik mij in het begin te vaak scheerde, kreeg ik las van ingegroeide haartjes, niet sexy zo rond je kut. :p Veel succes! :)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendin was 14 toen ze begon met scheren (altijd helemaal kaal) en 19 toen ze er mee stopte. Ze is nu 21 en heeft het al ruim twee jaar niet meer geschoren.

    22 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten