Skip to content
9 reacties
16596 weergaves

Geen onderbroek challenge met vriendinnnen

Ik zat laatst in de klas en een paar vriendinnen daagde mij en elkaar uit om die dag daarop geen ondergoed aan te doen naar school toe. Ik dacht waarom ook niet. Niemand die dit ziet. De volgende dag vroegen we aan elkaar wie er nu geen ondergoed aan had. We zijden allemaal dat we niets aanhadden maar 1 van de meiden geloofde het niet en zij dat we het maar moesten laten zien. Wij zijden dat zij het eerst wel mocht laten zien dan. We zaten achterin de klas en iedereen was druk bezig met praten. Ze ging ineens wat ver zitten en trok haar broek een stuk naar beneden en je kon vol haar spleetje zien. 1 van de andere vriendinnen had een jurk aan en trok haar jurkje op en je kon bij haar ook zien dat ze niets aanhad. Ik durfde niet in de klas maar ik heb even later in de gang om een hoekje nog het even laten zien.

Zijn er andere meiden die ook weleens zo iets hebben mee gemaakt?

13 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik heb dat ook een keer met vriendinnen gedaan bij schoolfeest. Ik durfde eigenlijk niet. maar iemand had het aan een paar jongens verteld dus zij kwamen vragen of ik meeging, dat heb ik niet gedaan. Twee vriendinnen van me wel

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 17: leuk idee inderdaad. Zou je ook sex met haar willen hebben? Ik was laatst met een vriendin alleen bij mij thuis en toen gingen we ook van ondergoed wisselen en uiteindelijk.hebben we sex gehad, was heel lekker.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • omg lijkt me egt leuk om te doen!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 16: Het lijkt me echt een gaaf idee om eens een keer in school ergens van ondergoed te wisselen. Bijvoorbeeld ergens waar nooit iemand komt samen met haar al onze kleren uit en onderbroeken en bh wisselen en kleren weer aan. Ik zou het ook wel leuk vinden om een keer een tril eitje in te doen en dan haar de afstandsbediening te geven. Of allebei een tril eitje en elkaars afstandbediening bedienen. Volgens mij krijg je hier hele leuke momenten mee op de dag ;)

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuk om te horen! Wat zou je graag met haar willen doen dan bijvoorbeeld?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 16: Jaa ik doe wel eens vaker iets met haar ;) Ze was laatst bij mij en toen trok ik haar shirt naar beneden en greep haar borsten even vast. Dit eindigde in een stoeipartij op de grond waarbij mijn shirt doormidden scheurde en ik daar in mijn blote borsten zat haha. Ze is een schat van een meid en ik zou graag nog meer dingen met haar willen doen. Ik heb wel bepaalde gevoelens voor haar en volgens mij heeft zij ook wel wat gevoelens voor mij ;)

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 17: hebben jullie wep vaker sexuele dingen gedaan? Ben je verliefd op haar en zou je meer met haar willen doen?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik en mijn beste vriendin zijn best close en laatst had ik helemaal geen ondergoed aan gedaan (Geen bh en ook geen slipje). Ik zij dit tegen haar en zij geloofde mij niet. Ik ben toen naar de brandtrap gelopen in school en zij liep mee. Daar aangekomen trok ik alles uit en stond daar in mijn nakie voor haar. Toen geloofde ze mij wel en trok zij ook alles uit. Zij liet haar ondergoed nu ook uit en we trokken de andere kleren weer aan. Even later in de klas tikte ze mij aan en toen ik naar haar keek had ze 1 van haar borsten uit haar shirt hangen. Ik kneep even snel in haar tepel en toen drukte ze haar borst weer onder haar shirt.

    In de fietsenstalling stonden we bij elkaar en drukte ze ineens een hand in mijn broek en begon mijn kut iets te strelen. We hebben zo even daar gestaan en zijn toen gewoon naar huis gegaan

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • jaa ik en me vriendinnen doen dit ook wel is geen onder broek aan.   ook een keer hadden we geen bh aan gedaan na gym en trok degenen naast me me t-shit omlaag gelukkig zag niemand anders het, maar we hebben altijd veel lol met zn alle tieten en kut laten zien en geen ondergoed

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten