Skip to content
10 reacties
5758 weergaves

Bikini afgezakt

Heeft iemand ooit meegemaakt dat je bikini is afgezakt en dat mensen je zagen? Ik heb ooit meegemaakt dat mijn bikini broekje afzakte in een zwembad door de stroming en ik had het niet in de gaten. Dus ik zou uit het zwembad gaan en ik voelde het tochten beneden en mijn vrienden lachten mij uit. Toen kwam ik er wel achter. Iemand ooit zoiets meegemaakt?

15 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • In het zwembad was ik aan het stoeien met mijn vriendje. Ik had zo'n bikini aan die met strikjes vast zit. Daardoor trok hij mijn bikini per ongeluk helemaal uit. Hij vond dit echter wel grappig dus hij pakte mijn bikini af en rende weg. Ik heb 10 minuten naakt in het bubbelbad op hem zitten wachten voor hij zijn lolletje had gehad en weer terug kwam zodat ik hem weer aan kon doen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • bij mij is er iets anders gebeurdt ik ging zwemmen met 2 vrienden even oud als mij wij kwamen aan de schuif af boven er was niemand want in zwembad was het heel kalmik stond met mijn poep naar de jongens en opeens trokken ze mijn broekje uit ik stond dus naakt voor hun 2 jongens ziet er lekker uit ik zelf vond het helemaal niet erg en ik zei straks mogen jullie met mij in kotje en dan mogen jullie mij allbij pap geven we hebben dat ook gedaan was super lekker

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik sprong wel eens het water in toen ging mijn bikini top los, 2 vrienden van mij stonden nog aan de kant en zagen alles gebeurde, je zag wel duidelijk dat ze een stijve hadden gekregen haha

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • niet echt afgezakt maar afgetrokken ik ging met mijn vriendin zwemmen in een hotel wij waren met 2 beetje later kwamen er 2 jongens onze leeftijd in zwembad ze deden alles uit en sprogen naakt in het water ze kwamen naar ons en zeiden waarom gaan jullie niet lekker naakt we overlegde even en zeiden oke trekken jullie is bikini maar uit en dat deden ze hebben mee naakt aan het zwemmen geweest maar is niks gebeurdt

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Net zoals bij meisje 19 hierboven ben ik ook eens men badpak vergeten en leende een vriendin me ook wat uit. Zij is een stuk groter dan mij dus alles zat veel losser dan normaal. In de glijbaan zelf schoof het topje van men borsten af en toen ik beneden uit het water klom schoof het broekje van men kont door al het water dat erin zat. Stond toen letterlijk met blote kont en tieten in het zwembad. Snel alles weer goed getrokken voordat te veel mensen het zagen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Een keer was ik mijn bikini vergeten en heb toen iets moeten lenen, maar dat was een broekje met van die touwtjes. Toen ik van de glijbaan ging, bleef ik ergens aan hangen waardoor ik zonder broekje beneden aan kwam! Erg genant.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Zie bikini topje afgezakt en voor schut bij mijn crush. Dat is de reden waarom ik alleen nog maar badpakken draag!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Van de glijbaan in het zwembad in het water kom in boven is mijn bikinitop helemaal afgezakt schaamde me dood

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Boeie daardoor gaan jongens je juist leuk vinde

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • wel is als je van de duikplank springt dat ie dan net boven met tepel zit
    (heb dit ook wel eens niet gemerkt XD) 1 keer van de duikplank schoof ie helemaal uit en kwam ie boven drijven.

    veder hielt me vriendin me broekje vast toen k van de glijbaan ging...

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten