Skip to content
8 reacties
510 weergaves

Voor geld

Mijn buur jongen heeft me eens geld aangeboden voor wat sex plezier, heb het geweigerd, een paar dagen geleden heeft ie gezegd dat hij voor een nacht met mij veel wilt betalen. Omdat ik geld wel kan gebruiken, zit ik in dilemma, wel of niet doen? Help me aub!!!

19 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik wil jullie bedanken voor een positieve reacties, inderdaad heb ik het niet gedaan, Thx

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • NIET DOEN! Deze jongen kan misbruik van je maken, dingen met je doen die je niet wil, foto's of filmpjes maken, je chanteren en ga zo maar door. Hou je waardigheid. Hij zou je anders alleen maar zien als een hoer en misschien zijn vrienden vertellen hoe "makkelijk" je bent. Je kan dan ook nog van die mensen last gaan krijgen. Zorg dat je hier geen spijt van krijgt

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik begrijp dat je het geld goed kan gebruiken en misschien vind je het helemaal niet erg om seks te hebben met je buurjongen. Stel jezelf de vraag: Zou ik het ook met hem doen als ik er geen geld voor kreeg? Is het antwoord nee, niet doen!     Ben je je bewust van de consequenties die deze actie kunnen hebben? Wat als je buurjongen aan vrienden verteld dat jij seks hebt voor geld? Wat als iedereen zou weten dat jij dat geld hebt aangenomen? Zou je met dat gevoel kunnen leven? Zo nee, niet doen!     verder moet je het natuurlijk echt zelf weten maar weet dat dit soort dingen nooit lang geheim blijven

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel eens jongens gepijpt voor geld. Ik vind het wel lekker om te doen en krijg er dan ook nog geld voor. Het moeten wel jongens zijn die ik knap vind. Anders doe ik het niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • De vraag is hoe zit je zelf in elkaar.     Als geld de enige drijfveer is zou ik er nog eens goed over nadenken. Het is natuurlijk makkelijk en snel verdiend op die manier, maar dat geld is ook weer snel op , en je verkoopt wel je lichaam / eigenwaarde op die manier. En je kunt weleens spijt gaan krijgen later van die beslissing.     Ik zou het alleen overwegen als je bijvoorbeeld al regelmatig "one-night stands" hebt, en het lijkt jou verder ook wel leuk om sex te hebben met je buurjongen (evt gratis bij wijze van spreken). Maar ik zou het niet met tegenzin willen doen, alleen maar voor wat geld.     In ieder geval mocht je besluiten om het wel te doen, maak dan duidelijke afspraken vooraf : bijvoorbeeld wat je wel of niet doet , voor hoe lang, en voor hoeveel geld, en over het vooraf betalen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet doen ik heb het ook gedaan, voelt vreselijk. En dat meerdere malen,

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet doen, je bent toch niet te koop? En, dat te koop zijn kleeft voor altijd aan je, als je het wél zou doen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet doen, het kan lijken alsof het alleen om geld gaat, maar het kan zomaar zijn dat er een camera meeloopt en jou gaat chanteren. Kan nog veel meer redenen bedenken.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten