Skip to content
28 reacties
2362 weergaves

Mooie meisjes op internet


Op internet zie je vaak veel mooie meiden met mooie borsten, grote kont en een platte buik en een mooi gezicht. Zoals sniperwolf, Alexandra Beth en val mercado. Maar in het echt zie ik nooit zulke mooie meiden want als ze grote borsten hebben hebben ze een buikje en Een platte kont, als ze een platte buik hebben zijn de borsten en billen plat en als ze wel grote billen hebben hebben ze een buikje en kleine borsten. Waarom zijn niet alle meiden zo mooi en ze kunnen toch sporten voor een platte buik en grote billen?

14 jaar
8 jaren geleden

28 Reacties

  • Typisch van deze tijd. Kneusjes van 13-14 die zelf nog een klein pikkie hebben en denken dat elk jong meisje er als Nicki Minaj uit ziet. Hebben jullie ooit je biologie boek opengeslagen? En hebben jullie totaal niet door dat een meisje gekwetst wordt als je haar plank noemt? Alleen omdat jij je niet realistische porno fantasie moet opleggen aan anderen.  

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat komt omdat grote borsten of billen, vaak bestaan uit vet. Daarom hebben de dunne meiden vaak geen tot weinig billen of borsten. Of de meiden die wel billen of borsten hebben een buikje.

    Daarnaast zijn veel van die meiden waar jij het hebt meestal gephotoshopt. Of ze hebben plastische chirurgie gehad. Die "mooie billen" bestaan meestal uit vet injecties. En die "mooie borsten" zijn siliconen. SSSniperwolf heeft volgens mij siliconen borsten en ze heeft ook wat aan haar gezicht laten versleutelen. Alexandra Beth heeft volgens mij zowel siliconen borsten als vet injecties in haar billen en haar gezicht laten versleutelen. Overigens vind ik haar persoonlijk niet bepaald knap, maar smaken verschillen.

    Volgens mij is alleen Val Mercado de enige die nog een beetje natuurlijk is. Haar billen zijn waarschijnlijk genetisch (want ze is Dominicaans) en haar borsten zijn een C-cup (vrij normaal). De gemiddelde cup maat in Nederland is een D-cup.

    Je vergeet overigens wel een belangrijke ding, de dames die je opnoemt verdienen hun geld met hun uiterlijk. Ze zijn 24/7 bezig om er tip top uit te zien. Dus tenzij jij bereidt bent een paar duizend euro aan cosmetische ingrepen per meid uit te geven, heb je geen recht van praten.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Sommige pubers lijken zich niet te realiseren dat er aan een kut of aan borsten nog een hele vrouw of meisje vasthangt. Met al haar gevoelens, dromen, wensen, interesses en zo vandien.

    Aan topicstarter: als je een meisje alleen maar nodig hebt om je op te geilen en je af te rukken, koop dan liever een Playboy. En warm een blikje corned beaf op tot 37°C en sop uw spel daarin. Als het toch alleen maar voor mechanisch genot dient, zal dat ook wel werken. :-) En dan kwets je er tenminste niemand mee.

    Echte liefde en geluk hebben niet veel te maken met het uiterlijk, maar met het karakter en de interesses van de andere; en dat van jezelf natuurlijk: iemand die zelf een klootzak is, zal nooit gelukkig kunnen zijn omdat hij anderen ongelukkig maakt en daar de weerbots van krijgt. Dus je moet allereerst aan jezelf werken (vooral aan je karakter, niet zozeer aan je lichaam), tot je een aangename, intelligente, charmante en hoffelijke gast bent.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb een soort van iets tegen feminisme, omdat zij altijd zo vreselijk overdrijven over alles wat mannen zeggen.

    maar jongens, kom op meiden zijn ook gewoon mensen en het is nou eenmaal zo dat niemand van hen perfect is. verwacht je dat ofzo?
    als ik je vraag lees vraag je je eigenlijk af waar meiden niet gewoon 24/7 in de sportschool staan voor "ons mannen"

    sorry maar deze comment slaat idd helemaal nergens op

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongens doe is ff normaal. Wij bepalen zelf wel wat we doen we gaan echt niet op jullie af hoor. Sommige meiden sporten wel maar komen niet van hun buikje af. Je doet nu wel ego.... nou mannen, ons verlanglijstje: sixpack, bruine huid, een iets langere dikke en misschien wel iets gekromde lul en je baard laten staan. Suc6 ermee hier kunnen jullie ook voor zorgen..... ego...

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • al die "mooie meiden" zoals jij zegt worden allemaal gefotoshopt want de billen en borsten worden groter gemaakt en hun buik dunner perfecte meisjes bestaan niet

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat je op tv/internet ziet, bepaalde cam meisjes of modellen etc.

    Die staan de halve dag in de sportschool.
    Die verdienen er nou eenmaal geld mee.

    90% van de vrouwen op deze planeet zien er "gemiddeld" uit.. of eigenlijk normaal.
    Daarnaast een dun meisje is echt niet altijd prettig hoor, te hard op de verkeerde plekken.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Meiden zijn wel speelgoed! Why not???? Jongens zijn ook speelgoed van meiden, dus waarom niet andersom?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • wtf, dit is zoo facking oppervlakkig. Niemand is perfect, jij ook niet. Jongens zoals jij zijn de reden dat meiden zich onzeker gaan voelen over hun uiterlijk. Van binnen ben je lelijk en daar valt niks aan te doen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Precies ik vind meisjes met een vetbuikje juist aantrekkelijk.

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom zou je per se een zogenaamd "perfect" meisje willen hebben? Kijk om je heen. Er zijn genoeg knappe meiden en ook die hebben soms wel eens een buikje of een platte kont ofzo. Maar dat maakt ze juist mooi!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Welkom in de realiteit. Photoshop en plastische chirurgie. Case closed

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap je vraag ook, maar voor veel mensen heeft dit denk ik een vanzelfsprekend antwoord: op tv/internet/reclameborden etc is het aantal 'mooie' vrouwen gewoon hoger dan dat van 'mooie' mannen. Als je veel achter je computer of tv zit is de kans er wel een beetje dat je een verstoord beeld krijgt van hoe mensen er uit horen te zien.

    Minder tv/computer kan je beeld wellicht goed doen, maar als je daar niet zo'n zin in hebt zijn er vast op internet ook genoeg plaatjes te vinden van de doorsnee vrouw. Die als je het mij vraagt even mooi is als de modellen/photoshop vrouwen op de tv ;) uiterlijk is niet alles

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Sniperwolf is echt een lekkerding!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoii meisje 14, Ja je hebt gelijk lees je comment nog keer en was eigenlijk gwn normale comment komt denk ik omdat je het op meerdere manieren kunt opvatten ofzo :p

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 17 hoezo vind je mijn reactie overdreven. Ik zal mijn mening uiten en dat doe ik op de manier die ik wil. Dat sommigen het 'overdreven' vonden boeit mij niks. Moet men zich maar eens gaan realiseren dat niet iedereen perfect is.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap je vraag, de vraag is niet echt aardig naar de meisjes toe maar hun reactie is ook een beetje overdreven. Maar waarom de meisjes op tv zo 'perfect' zijn is omdat de media dit beïnvloed die laat de mensheid denken dat je mooi bent wanneer je aan die bepaalde eisen voldoet. Natuurlijk is dit puren onzin en puur voor het geld zodat de maatschappij meer omzet maakt in plastische chirurgie of make-up enz. Zo zie je maar weer dat alles alleen maar draaide om geld. De meisjes die je ziet op tv zijn nep. Ik vind persoonlijk dat een meisje op haar mooist is wanneer ze gwn natuurlijk is met geen make-up en er lekker gezond uitziet met mooie ogen :) en verzorgd haar hoop dat jou visie op de meisjes ook nog bijdraaid :p

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Precies meisje 14!! Zo met je eens! Ik haat het als jongens gaan bepalen hoe een meisje eruit moet zien. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet. Meiden zijn geen speelgoed. Wij hebben ook armen, benen, en alles wat aan je lichaam zit met een huid erom heen! Jongens zoals jij maken heel veel meiden onzeker dus beter stop je met die onzin en wacht je gewoon tot er een leuk meisje op je pad komt en judge je niet meer. Echt middelbare school weer dit!!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is echt een domme comment. Ten eerste wie denk je wel niet dat je bent dat je mensen gaat vertellen wat ze wel of niet moeten doen. Ten tweede zal ik wel graag willen weten hoe jij eruit ziet? Heb je een six pack? Is je lul groot? Ben je lang? Ben je breed? Ben je gespierd? Als je een Victoria Secret model verwacht wees dan alsjeblieft een Calvin Klein model, dankje.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vindt gewone meiden mooi genoeg dat is realiteit en dat op internet is nooit helemaal natuurlijk ! Dus dames je bent mooi van jezelf

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten